2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
sezeryanmış canm seninki. bikaçgündür iyi gibiydim bende kasılmalar konusunda ama bugün ikindidensonra keskin sancılı kasılmalarım oldu ama düzensiz
Dayan az kaldı gerci hic birimiz icin vakit gecmiyor.. 1 gun 1 hafta gibi 1 hafta ay gibi... herkesin zamani su gibi gelip geciyor sanki benimki oldugu yerde sayiyor..

Bugün öğlene kadar temizliğimde bitti.evim pırıl pırıl oldu ama doğumdan bir gün önce eşime şöyle bir temizletcem yine.öğleden sonra da doktora gittim.anestezi muayenemi oldum.muayenede bile kalp çarpıntım çıktı.panikatağım tavan yaptı bu aralar.ntsdede sancı falan yok inşallah çarşambaya kadar bekler kızım.bu son muayenemdi.yarında kuaför işlerini yaparsam kalan 4 gündede dinlenmeye fırsatım olur inşallah.

Senin doğumda salı galiba benim gibi

supremee canım masal koymak isteyen kimdi hatırlamıyorum ama hayal masalın oğlu oldu zaten.Masal koymak isteyen kimse vazgecmis sanırım bizde yok masal isimli bebek :) ileticem selamlarinizi. @minikincir inde seninde.
iki hayat 37.haftası bitiyor iyi şükür bi yaramazlık yok ondada :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…