2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Ayyyy hadi hayırlısı canım ben Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Maşallah bebişlere taze annelere ben çok merak ediyordum ne yaptınız diye hatta geçenlerde yazmıştım topiğe giren olursa haberler getirsin diye herkese hayırlı doğumlar diliyorum çok sevindim güzel haberlere birlikte çıkmıştik bu yola insan merak ediyor teşekkür ederim cnm haber verdiğini için

Amin inşallah darısı başına :)

kizlar kan sulandirici igne kullananlar dogum sekliniz ne olacak belli mi

Ben kulaniyorum canim sezeryan olacam cünkü igneyi dogumdan 1 gün önce birakmalisin aksi halde bi komplikasiyon olursa müdahale edemiyorlar sezeryana alamiyorlar veya agri kesici veremiyorlarmis igneyi en az 12 saat önceden birakmalisin riske atma derim bence

Yaa hepsini de hatırlıyorum benim adıma da gözün aydın dermisin onlara ayrıca ikihayat vardı o neyaptı hayalmasal dediğin kızının adını masal koyacaktı o mu.. Allah analı babalı büyütsün

Bu arada normal doğum yapan oldu mu

Zor ama insallah uyursun dinlenirsin..sayili saatler kaldi günler bitti artik.guzel haberlerle bekliyoruz canim

Kızlarrr salı geliyor ceren hanım hayırlısıyla
Sende gününü almışsın ne guzel canim.sağlıkla al kucagina.kac kilo olmuş peki bebegin.

Zor ama insallah uyursun dinlenirsin..sayili saatler kaldi günler bitti artik.guzel haberlerle bekliyoruz canim

Sende gününü almışsın ne guzel canim.sağlıkla al kucagina.kac kilo olmuş peki bebegin.
Amin canım inşallah hepimiz sağlıkla alalım inşAllah üç kilo diyebiliriz diye doktor bakalım hayırlısı

merhaba kızlar bende varım hayırlısıyla nisanın son haftası doğumum var bu arada kun sulandırıcı iğne de kullanıyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun bebeklerimizi sağlıkla alalım kucağımıza

Arkadaslar çekinerek size bir soru danismak isterim... kalsiyumu arttırmak icin yoğurt yiyorum fakat çok affedersiniz ishal yapiyor bu herzaman oyleydi bir süre ara verdim hiç ishal olmadim ama simdi bir haftadir yine yoğurt yemege basladim yine ishal oldum ve baya oluyor.. neden aceba yasayan varmi? benim alerjim falan mi vardir???

muz tuket bol bol dengeler canım. yogurt güzel bağırsak çalıştırıyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…