2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Selamlar kızlar ben az önce lavaboda temizlenirken sümüksü bir sıvı geldi. Acaba nedir ki bu?? Doğumu yarın sabah 7 de.

Yaa hepsini de hatırlıyorum benim adıma da gözün aydın dermisin onlara ayrıca ikihayat vardı o neyaptı hayalmasal dediğin kızının adını masal koyacaktı o mu.. Allah analı babalı büyütsün

Adimi duydum geldimm:) arada giriyorum okuyorum cok giremesemde :) beklemedeyim canim bugun kontrolum vardi rahim agzi 2.2 olmus bebek biraz asagi inmis. Yuruyus,merdiven cikma ve squat ile destekle 40i bulmaz dedi bakalim:) normal dogum bekliyorum ben. Allah korusun bir mani cikmazsa sezeryan dusunmuyorumm. Insallah kolay bir dogum olur. Sen nasilsin az kaldi dimi? Sende normal bekliyorsun.

Selamlar kızlar ben az önce lavaboda temizlenirken sümüksü bir sıvı geldi. Acaba nedir ki bu?? Doğumu yarın sabah 7 de.

Canim kahverengi yada kanliysa nisan olabilir benimde bilgim yok pek. Ama nisan olsa bile 5 6 gun bekleyen var arkadasimda oyle oldu. Sabah dogum varmis zaten korkma hayirlisiyla oglunu kucagina alirsin insallah dualarim seninle.

anam birsuru minnosumuz var daha simdiden :)
Yaa hepsini de hatırlıyorum benim adıma da gözün aydın dermisin onlara ayrıca ikihayat vardı o neyaptı hayalmasal dediğin kızının adını masal koyacaktı o mu.. Allah analı babalı büyütsün

iki hayat beklemede canim

9 ay boyunca uyudum sadece bu gece uyuyamadım, olsun bu da güzel
Çok acıktım ya nasıl dayancam Bu arada spinal anestezi mide bulantısı kusma falan yapıyor mu, spinal olanlar cevap verebilirler belki.

9 ay boyunca uyudum sadece bu gece uyuyamadım, olsun bu da güzel
Çok acıktım ya nasıl dayancam Bu arada spinal anestezi mide bulantısı kusma falan yapıyor mu, spinal olanlar cevap verebilirler belki.
Bende susuzluktan ölcem :)) bildiğim kadarıyla kusma ve bulantı yapmıyor. Bana anestezi doktoru doğumdan sonra 3 gün bol su içersen baş ağrısı yaşamazsın dedi.

Bende susuzluktan ölcem :)) bildiğim kadarıyla kusma ve bulantı yapmıyor. Bana anestezi doktoru doğumdan sonra 3 gün bol su içersen baş ağrısı yaşamazsın dedi.

Ay inşallah yapmaz en korktuğum :) Valla açlıktan midem sırtıma yapıştı
Allah yardımcımız olsun canım

Ay inşallah yapmaz en korktuğum :) Valla açlıktan midem sırtıma yapıştı
Allah yardımcımız olsun canım
Doğumdan sonra da hemen yiyip içemicez 5 kilo veririz bugün :))
Hakkımızda hayırlısı olsun sağlıcakla kucağımıza alalım bebişleri inşallah :)

Doguma girecek arkadaşlar herşey rast gitsin insallah.ağrısız kolay dogumlar olsun.bebisler saglikla gelsin.dualarimiz sizinle

Günaydın kızlar ve tatlı bebişler
Bugün Doğuma gidecek anneler Alllah yardımcınız olsun sağsalim kucağınıza alın inşallah bizde hurda heyecanla bekliyoruz bebişleri

ya igne birakmada bi sorun yok drum zaten pimpiriklidir iki hafta oncesinden birak demisti onda bi sıkıntı yok ama normal dogum yanlisi ben de bunun cok tehlikeli oldugunu cogu kisinin basina kotu seyler geldigini hem duydum hem tanik oldum hem de okud o yuzden sordum normal dogum yapan var mi diye :/

Merhaba Canim ben mart annelerindenim bende kan sulandırıcı iğne yapıyordum 39 haftada iğneyi kestik ve ben 40 +1 günlükken normal dogum yaptım eğer normal dogum istiyorsan iğne engel değil ,kolay bir dogum diliyorum

Hmm 2 hafta önceden birakma derim ben ya allah korusun cesaret edemem ben 1 gün önceden birakcam ya kara kara düsüniyom insallah o 1 gün icinde bisey olmasin diye. Bende bi kac gün öncesine kadar normal yaparim diye düsüniyordum doktorum tavsiye etmedi canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…