2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Heyecab
Heyecanla hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm

Çok sevindim canım aşagı indigine göre doğum yakındır inşallah normal olur bi avazda kurtulursun. Valla bende tık yok buzamana kdr cok oldu sancı kasılma artık oda olmuyo kanala da girmemiş bide yan dönmüş son dakka golü böyle giderse sezeryan mecburi ama benim gönlümde normal var bakalım valla beklemedeyim

Hu huuu kızlar ben geldiiiim:)) 8:30 da oğluş doğdu 3550 gr 50 cm hala uyuşukluğum geçmedi. Hiçbirşey hissetmedim sadece itmeleri dokunmaları hissettim. Acı hissetmedim. Sütüm yok memeyi tuttu emme refleksi var ama mama verdik şimdi uyuyor. Ay çok güzel bi duygu darısı başınıza. 12 de sıvı şeyler yiyebilcem 3 te yürütcrkler

Yaa süpersin canım gözünaydın geçti gitti bitti herşey şimdi bolbol koklaşın yerimizede çek o mia kokusundan

Hayırlı olsun kuzummmmm darısı biz bekleyenlere inşallh
o

Hadi gelsin paşamız artık annesi habersiz bırakma bizi

Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşAllah çok geçmiş olsun kuzum

Gözün aydın canım.allah analı babalı büyütsün.sağlıklı uzun ömür versin oğluna.kilosu boyuda çok iyi maşallah.eee panik oldun mu doğumda?ne güzel şuanda ağrı hissetmiyorsun.genel anestezi gibi değil

simarik83 gözün aydın canım şükür Rabbim bir ömür sağlıklı sıhhatli olmasını nasip etsin yavrunun. Bu arada ben ikinci dozunda dün akşam vuruldum evet Bebiş hareketleri hissedilir derecede yavaşladı kahvaltıdan sonra coşardı normalde şekerimde yüksek seyrediyor SİZE ÇOOOOKKK TEŞEKKÜR EDERİM önceden bilgilendirmeseydim kesin şuan panik yapıyo olurdum RABBİM ne dileğiniz muradınız varsa evladınızla ilgili gerçekleştirsin inşallah

Maşallah canım gözün aydın

Ne yalan söyliyim spinal yaptılar hazırız hocayı çağırın dediler bayılacak gibi oldum sonra nefes egzersiZi yapıp sakinleştirdim kendimi. Anestezi doktoru istersen sakinleştirici yapiyim dedi ama istemedim. Sonra zaten oğlan çıktıktan sonra iyice rahatladım dikilene kadar canım sıkıldı müzik açtırdım hasta bakıcıya :))

Gözünuz aydin canim Rabbim anali babali saglikla huzurla büyütsün:)

Panik yapma 1-2 güne hareketlenir :)

Maşallah Can'ım Allah analı babalı büyütsün

Allah anali babalı büyütsün hayırlı evlat eylesin.gozunuz aydin.hoşgeldin bebek

anam birsuru minnosumuz var daha simdiden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…