2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Oyy oyy kavustunuz sonunda.boyu posuda yerindeymis maşallah.allahim anali babali büyütsün

Gözün aydın cnm darısı başımıza artık duygulandim okurken ogluma kavuşmak istedim biran önce Rabbim analı babalı büyütsün inşallah

gozun aydin canim hayirli olsun sutte gelir inşAllah

Gözünüz aydin canim Alalh anali babali büyütsün hayirli evlat olsun size

Bu muydu yani bu kadarcık mı sezeryanda öyle korkulacak birşey değil demekki . Maşallah Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın darısı diğer arkadaşların başına deli_mavi_59 Kilim ve tohum

Korkulacak hiçbişey yok herkese tavsiye ediyorum:)))

Bu arada herkese teşekkür ediyorum darısı bekleyenlerin başına :)

gozunuz aydin olsun..darisi bizlerin basina..ins sutunuz de gelir.dua et bizlered e canim

Korkulacak hiçbişey yok herkese tavsiye ediyorum:)))

Bu arada herkese teşekkür ediyorum darısı bekleyenlerin başına :)
Ağrıların nasıl kanaman çokmu sende depend hasta bezi mi almıştın gecelik mi giydin sonda takılı mı çok soru sordum ama hep meraktan:)

hayırlı olsun sağlıklı bir koca ömür sizin olsun:)

Ağrıların nasıl kanaman çokmu sende depend hasta bezi mi almıştın gecelik mi giydin sonda takılı mı çok soru sordum ama hep meraktan:)
Ağrım yeni yeni başladı birazdan ağrı kesici isticem. Şu amda hala sonda takılı yanımda depend var ama hastane bişey verirmi bilmiyorum henüz. Şu anda hala çıplağım :)) ama sonra gecelik giycem. Şimdiye kadar 3 kere kanamamı kontrole geldiler olması gerektiği gibi dediler. Benim oğlanı uyandıramıyorum çok uykucu ağız sütüm geldi onu emziriyorum şu anda.

Oyyy maşallahh yaaa :)

arkadaşlar Kilim ve tohum sağlıkla oğluna kavuştu sabah.. kızkardeşinden bilgi aldım kendide oğluşuda iyi maşallah.. iyi olunca kendi yazıcaktır mutlaka ben yazayım dedim şimdiden
bende nasipse 29 Mart Çarşamba sabah 7:30 da gireceğim sezeryana sanırım uconn arkadaşımız ile aynı gün.. Allah hepimizi sağlıkla kurtarsın hayırlı kolay doğumlar nasip etsin. simarik83 sağlıkla büyütün inşallah darısı bekleyen bizlerin başına

Maşallah, Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı uzun güzel bir ömrü olsun, hayırlı evlat olsun inşaallah.
Merakla bekliyordum sizin doğumu, benim ilki normal ama bunu sezeryan istiyorum açıkçası, ondan yorumunuz çok önemliydi benim için. İnşaallah en kısa zamanda toparlarsınız.
Gelişmeleri merakla takip ediyorum

Ayy maşallah canım ya biranönce toparlarsın inşallah Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun :)

Hahayyy ben paşa paşa narkozumu alayım.sen anlatırken bile empati yaptım.nefes egzersizi falan hak getire nefes alamıyorum ben öyle anlarda:)ama ne güzel kavuştun yavruna yarından sonra ağrın bile çok kalmaz.darısı başımıza.

Maşallah yavrusuna kavuşan kavuşana.hayırlı uğurlu olsun .ayrıntıları az kendine gelince alırız kilim tohumdan inşallah.evet canım bende 29 martta saat 10 da olucam ameliyatı.aslında daha erken olsa daha iyi olurdu.daha az stres yapardım doktor 10 diyince hiç aklıma gelmedi daha erken yapın demek.

olsun canım 1-2 saat farketmez hayırlısı ile kavuşalım da.. güzel haberlerimizi paylaşalım hepimiz

Merhaba hanımlar :) doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın Allah sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin :) darısı başımıza. Kızlar ben bişey sorcam ya biraz önce tuvalete gittim peçeteye şeffaf parlak bi akıntı geldi dikkatimi çekince dokundum böyle sümüksü denilen kıvamda uzayan bi yapısı vardı malum son haftalar bütün akıntılar takibimde ama çok fazla değildi azdı ondan sonra duşa girdim ayakta yapamıyorum oturdum suyu açtım bi baktım suyun içinde yine aynı şekilde bişey gidiyo onada dokundum aynı kıvamda internetten baktım nişan kanlı olur yazıyo ama benimki kanlı değildi aksine su gibi berraktı korkmuyorum ama çok merak ediyorum 36+3 haftalığız bu arada

Canım akıl vermek gibi olmasın ama bebek uyusuda en fazla bir saat uyumasına izin ver uyandır emzir yoksa sarılık olur kardeşimde ebe öyle demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…