- 5 Şubat 2011
- 1.065
- 705
- 133
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #36.041
Ayyy canim hayirli ugurlu olsn.. allah saglikla mutlulukla buyutmeyi nasip etsin. Darisi basimiza. Nasildi heyecanlandin mi dogum sirasinda. Igne yapilirken canin acidimi. Bebiss nasillHu huuu kızlar ben geldiiiim:)) 8:30 da oğluş doğdu 3550 gr 50 cm hala uyuşukluğum geçmedi. Hiçbirşey hissetmedim sadece itmeleri dokunmaları hissettim. Acı hissetmedim. Sütüm yok memeyi tuttu emme refleksi var ama mama verdik şimdi uyuyor. Ay çok güzel bi duygu darısı başınıza. 12 de sıvı şeyler yiyebilcem 3 te yürütcrkler
Merhaba hanımlar :) doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın Allah sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin :) darısı başımıza. Kızlar ben bişey sorcam ya biraz önce tuvalete gittim peçeteye şeffaf parlak bi akıntı geldi dikkatimi çekince dokundum böyle sümüksü denilen kıvamda uzayan bi yapısı vardı malum son haftalar bütün akıntılar takibimde ama çok fazla değildi azdı ondan sonra duşa girdim ayakta yapamıyorum oturdum suyu açtım bi baktım suyun içinde yine aynı şekilde bişey gidiyo onada dokundum aynı kıvamda internetten baktım nişan kanlı olur yazıyo ama benimki kanlı değildi aksine su gibi berraktı korkmuyorum ama çok merak ediyorum 36+3 haftalığız bu arada
Yine bi belirsizlikSümüksü akıntıyı çok soran oluyor. Bebeğinizi beklerken sizi neler bekler kitabından bir pasaj arkadaşlar
Sürekli kontrol halindeyim zaten ama 36+3 biraz erken gibi sanki tetikte olmak için diğer forumlarda da baktım yaklaşık bi haftadır bu tarz akıntısı olanlar varmış ilk gebelik olunca insan merak ediyo teşekkür ederimcanım çok fazla degilse korkma nişanda bazen kan gelir bazen arkasından gelir. önemli olan takip etmen suyunu ve akıntını kontrol et fazlalaşarak gelmeye devam ederse druna danış. muayene olmaktan zarar gelmez önlem almış olursun.
Canım akıl vermek gibi olmasın ama bebek uyusuda en fazla bir saat uyumasına izin ver uyandır emzir yoksa sarılık olur kardeşimde ebe öyle demişti
Ayyy canim hayirli ugurlu olsn.. allah saglikla mutlulukla buyutmeyi nasip etsin. Darisi basimiza. Nasildi heyecanlandin mi dogum sirasinda. Igne yapilirken canin acidimi. Bebiss nasill
O akıntı benden pazar günü geldi sümüksü kocaman bi parça pazartesi kanlı olan geldi 2 gün boyunca kanlı sümüksü akıntı geldi sonra kan kesildi sadece akıntı geldi. Sancılarımda yeni yeni bugün başlıyordu. Yani sancılarını bekle nişan gelmiş olsa bileYine bi belirsizlikcevabın için teşekkür ederim zaten o akıntı haricinde hiç bir farklılık hissetmiyorum oğlumun henüz gelmeye niyeti yok sanırım
Sürekli kontrol halindeyim zaten ama 36+3 biraz erken gibi sanki tetikte olmak için diğer forumlarda da baktım yaklaşık bi haftadır bu tarz akıntısı olanlar varmış ilk gebelik olunca insan merak ediyo teşekkür ederim
Ben bekledikçe tansiyonum falan düşecek ya da yükselecek falan diye korkuyorum.sabah 8 de giriş yapıp 10 a kadar beklemek çok zor geliyor.ben istiyorumki hastaneye gireyim direk ameliyathaneye alsınlar beni:))olsun canım 1-2 saat farketmez hayırlısı ile kavuşalım da.. güzel haberlerimizi paylaşalım hepimiz
Evet zaten hastaneye falan gitmiycem evdeyim erken çatı muayenesinin riskli olduğunu duymuştum erken doğuma sebep oluyomuş ve bide benim öyle büyük bi parça değildi peçetede gördüm öyle parlayınca dokundum parmağıma yapıştı ve peçete ile parmağım arasında uzadı zaten daha çok erken Allah bilir tabi ki erken yada geç demek bana düşmez ama beklese iyi olurO akıntı benden pazar günü geldi sümüksü kocaman bi parça pazartesi kanlı olan geldi 2 gün boyunca kanlı sümüksü akıntı geldi sonra kan kesildi sadece akıntı geldi. Sancılarımda yeni yeni bugün başlıyordu. Yani sancılarını bekle nişan gelmiş olsa bile
Merhaba hanımlar :) doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın Allah sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin :) darısı başımıza. Kızlar ben bişey sorcam ya biraz önce tuvalete gittim peçeteye şeffaf parlak bi akıntı geldi dikkatimi çekince dokundum böyle sümüksü denilen kıvamda uzayan bi yapısı vardı malum son haftalar bütün akıntılar takibimde ama çok fazla değildi azdı ondan sonra duşa girdim ayakta yapamıyorum oturdum suyu açtım bi baktım suyun içinde yine aynı şekilde bişey gidiyo onada dokundum aynı kıvamda internetten baktım nişan kanlı olur yazıyo ama benimki kanlı değildi aksine su gibi berraktı korkmuyorum ama çok merak ediyorum 36+3 haftalığız bu arada
Benim yaklaşık bi haftadır genital bölgemde ağrım var hatta gece yatakta dönerken aşağıda büyük acı hissediyorum doktoruma söyledim bebek baskı yaptığı için normal dedi yani alttan muayene falan etmedi bende demek ki normal dedim geçtim bugünde böyle görünce acaba açılmam olduğu için mi ağrıyodu diye aklıma geldi şuan gidip geliyorum hiç bişey yok bebeğin hareketleride normal beklemedeyizBence takipte olmaya devam et canım çünkü genelde o akıntının sonrasında kanlı olanı yani nişan gelebiliyor. benimde bugün 36+3 ben öyle bir akıntı farketmedim ancak bende de kasılmalar çok arttı. Bakalım hakkımızda hayırlısı inşallah
Benim öyle patlama gibi olmadı bide azdı yani tabi yine takipteyim ama rahatım doğum olacak gibi görünmüyo ağrı sızı yok gerçi acı eşiğim biraz yüksek çok şiddetli olmadığı sürece ağrımı sızımı dile getiren biri değilim karnımın altında vajinanın üstünde biraz ağrım oluyo ama az bide bebeğin hareketleri normal yazdım az önce ama şuan biraz fazla hareketli sağdan soldan aynı anda vuruyocanım benim ilk dogumda 36. haftamda oldu. bende tabiçok çahildim. mesela gece benim kasılmalarım oluyomuş ama anlamamıştım ben de tuvalete gidip gidip geliyodum. sonra yatak rahatsız ediyo diye kanepeye yattım sonra saat sabah 7 de uykumda içimden bişy patladı gibi hissettim ama emin degildim ayaga kalktım bişey geldi tuvalete gittim baya fazlaca akışkan ve içinde pembe kan olan akıntım geldi ondan sonrada sancım falan başladı saat 11:5 de kızımı kucagıma aldım. hani neden anlatıyorum herkesin belirtisi dogumu farklı önemli olan takibimizi iyiyapmak. bu hamileligimde cok farklı kızımda hisetmedigim o kasılmaları kaç haftadır hissediyorum akıntım uzun süredir var falan filan...
Hayırlı olsun yavrunuz, sağlıkla büyüsğn inşallah... Spinal mi epidural mi oldunuz acaba? Ben de mayıs annesiyim ama sizleri de takipteyimKızlar Nazlıma kavuştum çok şükür yanımda. Rahat güzel bir ameliyattı. Panik yaptım ama soğukkanlı olmaya çalıştım. Sakinleştirici istemedim. 3400 gr 50 cm doğdu. Şuan baya ağrım var. Kızım uyumuyo ağlayıp duruyo. Sarı sütü de verdik kaşıkla ama doymuyo galiba.
Kızlar Nazlıma kavuştum çok şükür yanımda. Rahat güzel bir ameliyattı. Panik yaptım ama soğukkanlı olmaya çalıştım. Sakinleştirici istemedim. 3400 gr 50 cm doğdu. Şuan baya ağrım var. Kızım uyumuyo ağlayıp duruyo. Sarı sütü de verdik kaşıkla ama doymuyo galiba.[/QUOTE
Rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin darısı bekleyenlerin başına :) emmediği için mi kaşıkla verdiğiniz tutamıyo mu
Kızlar Nazlıma kavuştum çok şükür yanımda. Rahat güzel bir ameliyattı. Panik yaptım ama soğukkanlı olmaya çalıştım. Sakinleştirici istemedim. 3400 gr 50 cm doğdu. Şuan baya ağrım var. Kızım uyumuyo ağlayıp duruyo. Sarı sütü de verdik kaşıkla ama doymuyo galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?