2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

Allah anali babalı büyütsün.hayirli evlat eylesin.gozunuz aydın

Amin canim insallahhh cok tesekkur ederimmmm. Korkuyorum ama rahat bir dogum olur umarim. Aaa yan mi donmus bu ara cok duyuyorum son dk yan donen bebek ya insallah tekrar dogum pozisyonu alir ama yine de hakkinda hayirlisi olsun. Doktor asagi inmeye baslamis rahim agzi kisalmayada baslamis 40i gormez dedi ama bilmiyorum beklemedeyim:)

Anladım canım benim arkadaşların bebişleri hep sarılık oldu o yüzden şimdi herkese söylüyorum

Çok mutlu oldum canım. Ne denemeler, acılar atlatıp ne kürler denedin ve sonunda yavrun yanında. Şükür Allah'a. Darısı başımıza. Sağlıkla büyüsün Nazlın. Gönlüm kıpır kıpır oldu yazını görünce. Mükemmel bir hayat onun olsun

Gözün aydın canım. Allah'a şükür meleğine kavuştun. Her şey gönlünce olsun. Dünyanın en mutlu insanı olma vakti :)

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah

Kuaför işlerimide hallettim bu öğleden sonra.oh ev temiz ben temiz.hazırlıklar bitti.içim rahatladı baya.umarım önümdeki 5 gün rahat dururumda dinlenmeyi beceririm inşallah.dönüştede sağlık ocağına uğradım.herkese denildiği gibi banada doğumdan sonra 5-6. Gün gelin topuk kanı alıcaz dediler.hastanedede alıyorlarmış topuk kanını.hem kıyaslama yapılıyormuş hem sağlık ocaklarının baktığı ekstra hastalıklarda varmış topuk kanında.o yüzden her iki taraftada yaptırın testi çok önemli dediler.ilk kızımdada yapılmıştı zaten.

Öğlen çorba ve komposto verdiler bana bitter çikolata ve kahvede tüketiyorum. Depend giydim geceliğimi giydim bi tur attım ama tansiyonum düşer gibi oldu geri geldim odaya. Ağrı kesici yaptırdım birazdan tekrar yürüyeceğim. Kalkarken çok zorlanmadım ama illaki ağrı oluyor ama dayanılamayacak gibi değil :)

Sağol canım. Çok güzel bir duyguymuş anlatılamayacak kadar güzel. Darısı başına sağlıkla inşallah

Ay maşallah mis kokuyorlardır şimdi bende heyecanlandım. Allah yardımcınız olsun. Bolbol sütleriniz olsun.

Hadi gözün aydın Can'ım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Benim bebişim ters olduğu için genital bölgede baskı hissetmiyorum :) kasılma birden bire karnın taş gibi oluyor bi yanı şişiyor hatta nefes almakta zorlanıyorum ve çarpımtım olur gibi kalp atışlarım hızlanıyor yani bende ki etkileri bu şekilde oluyor doktora anlattığımda kasılma veya doğum sancısı diyoruz takip et dedi düzenli aralıklarla gelmeye başladı mı ara hemen beni dedi bende şimdi paranoya bi şekilde takipteyim :) hayırlısı inşallah şu 37. Haftayı da bi doldurursak daha rahat etcek içim. Bide bebişin kız mı erkek mi canım ve kaç kg oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…