2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Sağol canım herkes bi doğursun artık gaz mama süt emzirme uykusuzluk falan konuşuruz :)

Benimkide ilk mamayı yedi sustu :))

Ağrım çok yok benim rahatça yürüyorum ben tek başıma. İlk saat 3 te yürüttüler koridorun yarısına kadar gidebildim tansiyonum düştü. Şimdi 3 tur attım

Beni de 5 te kaldırdılar ama yok ağrıdan yürüyemedim. Sonda bile çıkmadı daha

Beni de 5 te kaldırdılar ama yok ağrıdan yürüyemedim. Sonda bile çıkmadı daha
İlk yürütmeye kaldırırken sondam çıktı benim kadınlar üstümü giydirdi az yürüdüm ama şimdi rahatım ben hafif bir ağrı var. Depend giydim 1 kere değiştirdim. Kanamam var azalmadı. Bir geceliğim kirlendi bile ikinciyi giydim.

Cnm gözünaydın hayırlı uğurlu olsun :)

Benim karnım sertleşiyo ama öyle nefesimi kesmiyo :) erkek bebeğim bu çarşamba randevum vardı 3126 gramdı senin?

Can'ım hayırlı uğurlu olsun bebişin, gözünaydın... :)

Kizlar nisanim geldi karnimda agriyor doktorumu aradim evde bekle dedi sancini sabah 11 de bana gel dedi normalde 5 nisanda sezeryan olcakdim suan 36+5 haftaligiz cok stress oldum yaa
Ahh canim senin bebeginde erken davranmış.sancilarini takip et bakalim.hemen niyetlenmez gelmeye belkide.nisani gelipte 2-3 gun bekleyen bebeklerimiz var.insallh bekler

Kizlar nisanim geldi karnimda agriyor doktorumu aradim evde bekle dedi sancini sabah 11 de bana gel dedi normalde 5 nisanda sezeryan olcakdim suan 36+5 haftaligiz cok stress oldum yaa

canım allah yardımcın olsun sancıların arası kısaldıgında git hemen saat 11 i bekleme belki hızlı acılman olur

Benimde pazartesi nişanım geldi ama sancılarım çok az oldu ve artmadı. Ben hemen hastaneye gitmiştim açılmamda yoktu. Stres yapılcak bir haftada değilsin korkma 37 bitmiş nerdeyse problem olmaz.

Sancim yok sadice adet sancisi gibi karnim agriyordu oda gecti gibi. Insallah biraz daha bekler ya tahminimce gelmese doktor en gec pazar alir sezeryana kan sulandirici kulaniyorum ya dogumdan 12 saat önce birakmaliyim öyle sansa birakilcak bi durumum da yok.

hayirli olsun bebekleriniz bol sutunuz olsun :) Sizi okuyunca cok heyecanlandim. Ben de mayis annesi olucam insl. Belki de nisan bilemiyorum. Sezeryan oldu dimi senin, planli miydi? Yani sancini beklemissin ya o yuzden sordum.

simarik83 çok soru sordum ama sütün geldi mi :) Benim sabah geldi sarı sarı şimdi yok

Ay olurmu birbirimize sorcaz tabiki. Ameliyathaneden indim hemen göğsümü sıktılar sarı ağız sütü geldi halada geliyor. Saat başı emzir. Ben saat başı uyandırdım başta 10 dk emiyordu en son 25 dk emdi uzadı yani. Emzirki memen uyarılsın. Sağ göğsümden ağız sütü gelmiyordu emzire emzire getirttirdik sonunda.

Yarın doktorun ne dicek bakalım

Nişanınız kanlı mıydı ve bide miktar olarak nasıldı acaba yapışkan bi akıntım var ama kanlı değil ve az az geliyo merakımdan soruyorum herkesin aynı mı diye benimkinin nişan olduğundan emin de değilim ama ilk defa böyle parlak ve yapışkan akıntım oldu

Acik pembeydi canim akintiyla geldi peceteye silince geldi yani miktari azdi

Stres yapma. Sancılarını takip et. Sıklaşınca doktora git. Çok bekleme. ama stres yaparsan gereksiz kasılmalar yaşarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…