2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Maxi Cosi Peble Plus 2016 model oto koltuğu ana kucağı var, almak isteyen var mı?
Temmuz 2016 da doğan bebeğim için aldım ama sağ olsun kucak bebeği olduğu için pek oturtmak kısmet olmadı.
Nerdeyse sıfır gibi diyebilirim. Tertemiz.
https://www.joker.com.tr/urun/maxi-cosi-pebble-plus-0-13-kg-oto-koltugu-water-colour-blue-62319
Ürün bunun aynısı.
Arabanız için uygun ise yanında bebek arabası adaptörünü de verebilirim.
https://www.joker.com.tr/urun/mamas-papas-armadillo-maxi-cosi-oto-koltugu-adaptoru-siyah-43031

Adac 2016 güvenlik ve çarpışma testinden tam puan almış i-size seridir. İ-size ; AB yeni standartlarıdır.Kalite ve güvenlik için böyle ürünleri tercih edin.

Ömür boyu garantisi mevcuttur.

Almak isteyen olursa fotoğraflarını gönderebilirim.

hayirli olsun bebekleriniz bol sutunuz olsun :) Sizi okuyunca cok heyecanlandim. Ben de mayis annesi olucam insl. Belki de nisan bilemiyorum. Sezeryan oldu dimi senin, planli miydi? Yani sancini beklemissin ya o yuzden sordum.
Planlıydı ve 39+1 de yani 30 martta alınacaktı ama 35+4 te azıcık suyum geldi 37+5 te de nişanım geldi. Doktorum illaki birazcıkta olsa sancı çekeceksin hem sütün erken gelir hemde bebeğin ciğerleri için sancı iyi dedi. Sancılar bebeği dış ortama hazırlıyormuş. O yüzden sancıları bekledik ve kavuştuk bugün çok şükür. Eğer sezeryan olursan nisan annesi olursun :)

deli_mavi_59 bizde en az 20 dk uyandırmakla uğraşıyoruz zor uyanıyor ama mecbur şekeri düşmesin diye beslemek lazım. Ben topuğunu sıkıyorum, burnunu falan sıkıyorum bir de ayak altlarını sertçe kaşı ağlayarak uyanıyor :)) kıyamamazlık yapma onların iyiliği için yapıyoruz.

Benimkide ilk mamayı yedi sustu :))

Ağrım çok yok benim rahatça yürüyorum ben tek başıma. İlk saat 3 te yürüttüler koridorun yarısına kadar gidebildim tansiyonum düştü. Şimdi 3 tur attım
Cnm gozun aydin,asil maraton smdi basliobebeginle guzel bi omur gecirmn dileğiyle kuzunu kokla yerimze

Selam arkadaşlar.

Melegine kavusanlar hayırlı olsun. Gözünüz aydın :))) bol sütünüz olsun :)))

Bugün de benim kontrol vardı. Herşey yolunda. Dr başını leğen kemiğine iyice sokmuş dedi. Acaba bu doğum kanalına girmiş demek mi?

Her an hazırlıklı ol bu gece bile suyun gelebilir. Önümüzdeki 3 hafta içinde sizden doğum bekliyorum dedi :) tatlı kızım 50 cm 3 kilo :)

Şu leğen kemiğine başını iyice dayamak doğum kanalı mi demek bilen yardımcı olursa çok sevinirim :) Dr sinyal mi çaktı merak içindeyim :))

Uyandı şimdi de uyutamıoz. Hep meme aranıyor kaşığa sağıp veriom :)
Ama ben ağrıdan mahvoldum hiç ağrım dinmiyor. Rahim toplanma ağrısı berbat bir şey

Banada öyle dedi canim sali günü gitmisdim hatta 5 nisanada sezeryan tarihi verdi hadi bakalim o günü beklicekmi diye güldüde bende bu ne demek istedi acaba diye düsündüm demekki adam görmüs 3 gün sonra nisanim geldi islerini son dkya birakma ben baya hazirliksiz yakalandim tahminimce yarin yada pazar alir beni sezeryana

Cnm gozun aydin,asil maraton smdi basliobebeginle guzel bi omur gecirmn dileğiyle kuzunu kokla yerimze

Teşekkür ederim uykusuz emzirmeli geceler başladı :))

Uyandı şimdi de uyutamıoz. Hep meme aranıyor kaşığa sağıp veriom :)
Ama ben ağrıdan mahvoldum hiç ağrım dinmiyor. Rahim toplanma ağrısı berbat bir şey

Ben 1 de uyandırma işlemine başladım ancak 1 buçukta başladı emmeye şu anda hala emiyor :)) memeyi tam çekicem başlıyo hızlıca emmeye :))
Bende biraz önce ağrı kesici yaptırdım wc ye giderken ağrım oldu şimdi rahatım. Senin niye bu kadar ağrın olduki acaba?

Ağrı kesici bile fayda etmiyor sanırım bünye meselesi. Sabaha inşallah daha iyi olurum.

Katı gıdalar da vermediler henüz. Hep çay çorba su öldüm açlıktan Gazımı da çıkaramadım ondan da biraz fazla ağrım var Ama kucağma alıp koklaynca bütün ağrım diniyor sanki

Ay evet ya çorba ve komposto verdiler sadece ama ben sade nescafe ve bitter çikolatada yedim baş ağrım olmasın diye. Gaz desen ben çoktan çıkardım hatta halada çıkarmaya devam ediyorum. Senin ağrın gazdan bence. Hemşireler bana eğer gazını çıkaramazsan göğüs kafesine bile ağrı girer dedi.

Merhaba anne adaylari.nasilsiniz?kimde doguma ne kadar kaldi?bende 30gun.cok heyecanliyim.ve dogum hakkinda bilgili olanlardan tecrublerini benimle paylasmalarini istiyorum.bende ilk kez olucak.nasil bisey bu.ne yapmak lazim ne yapmak lazim diyil?goruslerinizi bekliyorum.

GÜNAYDIN canım. bende de iki hafta kaldı.Bakalim beyefendi ne zaman teşrif edecekler
benim de ilk . çantalarını hazirladin mi ? normal doğum düşünüyorsun sanırım. ben de nasipse normal ıstiyorum bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…