2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

Ne lanet şeymiş şu gaz çıkmıo bir türlü
Az önce peynir ekmek verin bari dedim vermediler. Kan şekerim düştü iyice

Aman tanrım! Bende diyorum birşey mi ima ediyor. Sanırım bir yandan da panik yaptırmak istemedi. Sancin var mı senin peki simdi

Katı gıdalar da vermediler henüz. Hep çay çorba su öldüm açlıktan Gazımı da çıkaramadım ondan da biraz fazla ağrım var Ama kucağma alıp koklaynca bütün ağrım diniyor sanki
Canim merhaba. Bende swzwryan dogum yaptim ve gaz cikaramadim. Agrilar sirtima omzuma kadar vurdu. Once bi surup verdiler yine cikmadi. Sonra da bi fitil yaptilar o gaZimi cikardi benim. Hemsirelwrden yardim istesen cikaramiyorum diye. Bi ilac fitil fln yaparlar sanada.

Hemşirelere sordum da bir ilacı yok dediler. Yürüyüp çıkaracaksın dediler.

Merhaba canim hayir daha hicbirsey hazirlamadim.kocam isden 1 aylik izn alicak insallah bir kac gune bizde baska bi sehre gidicez dogum icin.alisverisi filan hep oraya sakladim.bakalim.nasil olacak.Allah hepimizin yardimcisi olsun.daha dogum doktoru bile bulamadim

Ne lanet şeymiş şu gaz çıkmıo bir türlü
Az önce peynir ekmek verin bari dedim vermediler. Kan şekerim düştü iyice
Canim sen dogum mu yaptin?Allah bebgini nazarlardan korusun sanada yardimci olsun.nasil bi duygu.dogum sirasinda ne yaptin.cok bagirdin mi?kolay mi oldu zor mu?

grubumuzdan 10 kişi bebisine kavuşmuş durumda.nisan da kac kişi kalacaz bilemiyorum
Ben bu gidişle nisana kalacacağim galiba doğsun istiyorum artık hayirlisiyla çok bunaldim evde dün eşim bileklerin bile şişti deyince hüngür hüngür ağlamaya başladım ortada hiçbir şey yok bide. hormonlar tavan yaptı benim .yürüyüş yapamıyorum kasiklarima iğneler batiyor gibi oluyor çok ağriyor.modum iyice düştü

Modun dusmesin canim ayni seyler banada oluyor ama bebisim uzulur diye uzulmuyorum.biraz daha dayan sabr et

Modun dusmesin canim ayni seyler banada oluyor ama bebisim uzulur diye uzulmuyorum.biraz daha dayan sabr et
Sağol cnm desteğin için gurbetlik çok zor annemler kız kardeşlerim yakın olsalar onlara giderdim yalnızlıktan da oluyor biraz birde hormonlar eklenince duygusallaşiyor insan bu arada benim çatlaklardan kaşınıyor ama tutuyorum kendimi kaşidikca kaşinir çünkü .normal doğum bekleyenler için
Zemzeme Yasin tebareke amme fetih ayetelkürsi Fatiha Felak ve nas surelerini okuyabildiğim kadar okuyorsun sancılar başlayınca içilecekmiş ben başladım inşallah kolay olur doğumlarimiz inşallah

Insallah.bende gurbetdeyim.ayni ulkedeyiz ama annem babam abim hepsi uzakta.cok yakinda yanlarina gidicem.cok seviniyorum.allah yardimcimiz olsun

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah

Insallah.bende gurbetdeyim.ayni ulkedeyiz ama annem babam abim hepsi uzakta.cok yakinda yanlarina gidicem.cok seviniyorum.allah yardimcimiz olsun
Cnm şimdi gördüm çok az kan gelmiş sabahtan beri kıpır kipirdi zaten ne yapsam acaba leke şeklinde bekleyeyimmi artarsa giderim acile değilmi

Hemşirelere sordum da bir ilacı yok dediler. Yürüyüp çıkaracaksın dediler.
Hadi ya. Valla bana cok iyi geldi o fitil. Ki tamamen rahatlayamamistim. Bi hafta boyunca gaz agrilarim devam etti. Eve cikinca hic yatmadim hep yurudum evde ona ragmen bir haftaya yakin surdu. Ne yap et yuru canim. O gazi ne zaman atarsan ancak o zaman agrilarin diner. Gaz agrisi gercekten zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…