2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Cnm şimdi gördüm çok az kan gelmiş sabahtan beri kıpır kipirdi zaten ne yapsam acaba leke şeklinde bekleyeyimmi artarsa giderim acile değilmi

Doktorunu ara sor canim benim dün geldi bugün doktora gitcem bakalim ne dicek catlarsin git bence dün gitmedigime pisman oldum sabaha kadar uyuyamadim

Canim sen dogum mu yaptin?Allah bebgini nazarlardan korusun sanada yardimci olsun.nasil bi duygu.dogum sirasinda ne yaptin.cok bagirdin mi?kolay mi oldu zor mu?

Evet dün spinal sezeryan ile doğum yaptım. Doğumda çok zorlanmadım ama ameliyat sonrası ağrılar fenaydı. Sezeryanın zor olduğunu anladım. Ama bugün düne göre iyiyim.

Bu arada kizlar dogumdan sonra inceltici korseler var gobek toplayan.kullanmayibdusunen varmi?gobek isini napcaz?
Ben düşünüyorum canım . Hepsiburada dan Owli doğum sonrası inceltici korse aldım . Görümceme denettim hatta şort tarzı giyilenler gibi olmadığından takılıp çıkartması da kolay ve çok rahat dedi . Önerilen bir modelmiş

Eklentiler

• image.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 77

Valla yürümeye çalışıyorum da açlık bir yandan kan kaybı bir yandan iyice bitkin düştüm. Bir yandan da iki gündür sıfır uyku Allah yardımcımız olsun.

Doktorunu ara sor canim benim dün geldi bugün doktora gitcem bakalim ne dicek catlarsin git bence dün gitmedigime pisman oldum sabaha kadar uyuyamadim
Cnm ben devlete gittiğim için doktoru arama gibi bir şansım yok en fazla aciline gidebilirim ama kesildi çok az açıktı rengi kıpkırmızı olsa giderdim bekleyeyim diyorum artar yada kırmızıya dönerse giderim kimseyi de telaşlandirmak istemiyorum şimdi ama dönüşte haber ver cnm

Dedigin sey nisandir büyük ihtimal canim dogumun baslamis yani cok bekleme acilma falan olabilir :) yazarim cikinca canim

Evet dün spinal sezeryan ile doğum yaptım. Doğumda çok zorlanmadım ama ameliyat sonrası ağrılar fenaydı. Sezeryanın zor olduğunu anladım. Ama bugün düne göre iyiyim.
Gecmis olsun canim tebrikler bebisini kucagina aldigin icin.ilk once ne yaptin?agladinmi bebegin sesini duyunca?ne zaman sut verdin?dogumdan ne zaman sonra yemek yedin?

Gecmis olsun canim tebrikler bebisini kucagina aldigin icin.ilk once ne yaptin?agladinmi bebegin sesini duyunca?ne zaman sut verdin?dogumdan ne zaman sonra yemek yedin?

Gecmis olsun canim tebrikler bebisini kucagina aldigin icin.ilk once ne yaptin?agladinmi bebegin sesini duyunca?ne zaman sut verdin?

Günaydın heycanlı anneler ve taze anneler
Bu ara çok keyifsizim sanki üzerimde ağırlık var gibi havalardan mı yoksa hormonal mi Allah hayırlısıylakucağımıza alsak artık

Annecikler:) anne olmaya az kalanlar:) bizde kendi evimize gectik.annemlerdeydim.dikislerim tam düsmedi ama acımiyorlar.bu hafta duser galiba kizimda 1 hafta icinde dusmustu bu uzun surdu.
Bugun 10 günlük olduk ve cok şükür sariligimiz cok yok.kilomda hamilelik oncesine döndü 67 olmustum suan 57 civariyim.azcik gobegim sarkik onuda mekik cekiyorum 2 haftaya o da toparlar herhalde.merak eden arkadaslar vardi normal dogumun cilveleri:)

Valla maşallah.benim ilk hamileliğimde 2 yıla yakın sürmüştü eski kiloma dönmem:)hoş 22 kilo almıştım ben ve sezaryen oldum.bunda 19 kilo aldım ama bu sefer ödemim yok bakalım doğum sonrası ilk etapta kaç kilosu gidecek

Bebeğin sesini duyunca görünce ağladm tabii. Çok güzel bir duygu. Eşim de yanmdaydı. Sütüm geliyor ama az daha çoğalmadı. Hala yemek yiyemedim gaz problemim olduğu için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…