2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Ya ikinci hamileliğini yaşayan hanımlar sizinde kemik ağrılarınız var mı?benim ilk hamileliğimde hiç yaşamadığım ağrılar var bunda.doktor ilk çocuk depolarından ikinci çocuk kemiklerinden alır dedi çünkü çok uzun süre geçmedi ilk hamilelikle.daha doğrusu 2 yıl emzirdim.emzirmeyi bırakalı bir yıl geçmiştiki hamile kaldım.şu son bir haftadır özellikle geceleri kalçam belim bacaklarım içten içten ağrıyor.sağ el bileğimi incitmişim gibi acıyor.son 4 günüm ama artık bildiğiniz eziyet çekiyorum resmen.keşke pazartesi isteseydim doğumu adam bana pazartesi salı çarşamba seç beğen demişti ben gittim daha fazla kalsın karnımda diye çarşambayı seçtim:)

bugün merdiven inip cikicam eşim sinir ediyor sen in çık diyor ben birlikte çıkalım hadi dusersem falan diyorum demir var tutun diyor artık dayanamadım sen de in çık koca göbeğin biraz erisin.dedim napim ben bu adama. tamam dedi en son.

Merhaba annişler ve kuzuları
Biz evimize geldik oğluş uyuduğuiçin daha farkında değil
Ne güzel gozunaydin daha rahat edersin evinde simdi gelen giden olmazsa hemen tabi.

Ne guzel haberler bunlar.sezeryanda nerde hemen eski kiloya dönüp mekik cekme birde.

Bebeğin sesini duyunca görünce ağladm tabii. Çok güzel bir duygu. Eşim de yanmdaydı. Sütüm geliyor ama az daha çoğalmadı. Hala yemek yiyemedim gaz problemim olduğu için.
Senin mesajini okuyunca bile ben agladim.muhtesem bisey olmali.bizim ulkede kocanin doguma girmesi ayip bisey hemen hemen hickimsede yapmiyor bunu.bende cok isterdim kocamin yanimda olmasini.muhtesem bi destek

iyi günler kızlar.
biraz önce bazamın altından bişey almak için kaldırdım ama bazanın bi tarafı sıkışmış kalkmadı bende bi anlık boşlukla sert kaldırınca belime agrı girdi. bebege zarar verirmi allah korusun pelesanta ya falan bişey olsa hemen mi belli olur sonradanmı belli eder çok huzursuz oldum. normalde baza hafifti nedense sıkışmış çok yüklendim bi anda

Kizlar doktordan geldim acilma yok bide kanaman devam ediyormu diye sordu yok dedim iste bikerelik akintiyla geldi acik pembe dedim ozaman bisey olmaz bekleyelim dedi doktor bekletiriyor sinir oldum riske atiyor resmen 5 nisani beklicem ila diyor 3 nisandada kan sulandiriciyi birakirsin insallah bekler oglusum da tehlikeye girmeyiz sancilarimda var ama nst e baglamadi bi sag saglim doguraydim bu bebegi bidaha töbe gitmem bu doktora cok vurdum duymaz.

Senin mesajini okuyunca bile ben agladim.muhtesem bisey olmali.bizim ulkede kocanin doguma girmesi ayip bisey hemen hemen hickimsede yapmiyor bunu.bende cok isterdim kocamin yanimda olmasini.muhtesem bi destek

Hem de çok güzel bir duygu. Eşimle birbirimize baktık ağladık bu güzel kız bizim mi dedik

Aaa sezaryende 2 gün yatılmıyor mu hastanede?ne çabuk çıktınız.hadi bakalım yeni hayatında başarılar:)

Bizim hastane bir sıkıntı yoksa 1 gün tutuyor. Doktorum istersen kalabilirsin dedi biz istemedik evdeki düzenimizi bir an önce kuralım dedik.

Ne güzel gozunaydin daha rahat edersin evinde simdi gelen giden olmazsa hemen tabi.

Ne guzel haberler bunlar.sezeryanda nerde hemen eski kiloya dönüp mekik cekme birde.

Valla misafir kabul etmicem henüz. Zaten teklif ederlerse de ayıp yani sezeryanlıya gelinir mi hemen :)

Kızlarrr canlarrrr. Doğum yapanlara minik melekleriyle uzun sağlıklı ömürler dilerim. Günü belli olanlara heycanlarını bastırmalarını ve benm gibi normal isteyip de ne zaman geleceği belli olmayanlara da sabırlar dilerim darısı tüm hamilelere inşallah hep beraber sağ sağlim alalım bebişlerimizi kucaklarımıza.

Benim karnım sertleşiyo ama öyle nefesimi kesmiyo :) erkek bebeğim bu çarşamba randevum vardı 3126 gramdı senin?
Maşallah benim ki kız :) geçen hafta ptesi 2700 gr dı . Sanki zayıfmış gibi geliyor banadoktor normal diyo ama insan şöyle ele avuca gelsin istiyor :)

Bu arada kizlar dogumdan sonra inceltici korseler var gobek toplayan.kullanmayibdusunen varmi?gobek isini napcaz?

Ya ben de kararsız kaldım o konuda kimisi iyi diyor kimisi iyi değil diyor doktorumuza sormakta fayda var tak derse alırım hemen e bebekte vardı görmüştüm

Merak ettim kızlar acaba grupta normal doğum yapan var mı şu ana kadar . Normal düşünen biri olarak onların da tecrübelerini almak isteriz .
Bir de 36. haftamda bebeğim 2.750 gr doktor sürekli iri bi bebek olacak diyip duruyor, kafası da büyük diyor tedirgin oluyorum normal doğum zorlayacak mı diye . Sizce kilosu haftasına göre nasıl

Canm banada koca kafalı bebeğin deyip duruyo. 35+5 de 2.636gr dı. Oda tombul dedi. Koca kafalı deyince bi sakınca varmı dedim. Doğurması zor olur dedi güldü. Ben bebeğimin sağlık acısından sormuştum aslında. Ne kadar önde gidiyor bebeğinin kafası?

Hanımlar merhaba ben Çarşamba günü 35+5 günlük doktor kontrolünde bir anda karın çevresi ve uzun kemikler 32 haftalık çıkınca panik yaptım kilosunu hiç sormadım bebeğimin zaten bu gebeliğimin başından beri ultrason ölçümleri hiç tutarlılık göstermedi. Bugün doktorun bize verdiği ultrason kağıdına baktım ve 35+5 günlük bebeğimin 2105gr olduğunu gördüm ve bu Çarşamba sezeryan tarihi vericek doktorum 38e geçmicez dedi sizce düşük kilolu bi bebekmi gıda olarak ne takviye yapabilirim acaba kilo alması için?

Doğum yapan tüm arkadaşlar bebişleriniz hayırlı olsun, Allah sağlıklı güzel uzun bir ömür versin sizlerle beraber.
Aklıma takılan bazı şeyler var hastane çantası ile ilgili, mutlaka çantanızda olsun dediğiniz veya boşuna koymuşum dediğiniz neler var?
Bir de hastanede gecelik mi daha rahat oluyor, yoksa pijama da iş görüyor mu?
Bu 2. Güya ama valla resetlenmiş gibiyim hiç birşey hatırlamıyorum sanki

Canim benimde bebegim zayif 2600 35 haftayken 2200 dük bizde.balik yagina basladim.sut et muz kasar peyniri pekmez badem ceviz bunlari ozellikle yiyorum kilomuz cokta degismedi aslinda.500 gr aldik sadece.sende dene istersen.birde niye 38 olmadan aliyor bebegini doktor.biz bekliyoruz kilo alsin diye 39+4 te dogumum once gelmek istemezse tabi

Canim benimde bebegim zayif 2600 35 haftayken 2200 dük bizde.balik yagina basladim.sut et muz kasar peyniri pekmez badem ceviz bunlari ozellikle yiyorum kilomuz cokta degismedi aslinda.500 gr aldik sadece.sende dene istersen.birde niye 38 olmadan aliyor bebegini doktor.biz bekliyoruz kilo alsin diye 39+4 te dogumum once gelmek istemezse tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…