2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

özel hastaneyse koca kafalı derler sezeryan edecekler ya o düşünceyle yine derler. devlet hastanesine gidip bir de kafasını sorun kızlar

2 hafta önden gidiyor . Eşimin de kafası büyükmüş bebekken belki ona çekmiştir diyorum . Kayınvalidemi zamanında vakumla doğurtmuşlar çok acılı olmuş 1 hafta yataktan kalkamamış . İnsan korkuyor bunları da duyunca

benim ilk doktorda surekli iri bebek iri bebek deyip duruyordu sezeryan olursun boyle olursa diyordu hemde daha 12 haftalikken hastane degistirdim simdiki doktorum gayet normal ve normal dogumada engel degil ded. ki bu simdi gittigimde ozel ama normal dogum yanlisi doktorlari

Sütüm gelmiyor Kızım hırslı çekip çekip duruyor ama boşa. Süt gelmeyince de öfkelenip ağlıyor. Sağmayı denicem bakalım

Depend mutlaka al yanina cok kullanisli. Hasta bezi veriyordu hastanem ama depend daha rahat geldi onu kullandim ben. Yanima humana still tea aldim sut yapsin diye. Alakasi var midir bilmem cabuk geldi sutum. Sezeryan oldum ve gecelik kullandim daha rahatti. Pijamalarimi hic giymedim. Cunku depend degistirmek falan gecelikle cok daha kolay. Bebek icin bol bol agiz mendili ve eldiven alin. Mendil baya kullaniliyor. Eldivenlerde surekli dusup durdugu icin degistirmek gerekiyor. Sut sagma makinasi aldim yanima ama sutum geldigi icinblazim olmadi. Ama gelmezse diye mutlaka yaniniza alin. Aklima gelenler bunlar.

Arkadaşlar benim de bebeğimin kafa çapı 2 hafta önden gidiyor. 36+3 Te 95 mm idi. 100 olursa sezaryen diyor doktorum ama ben hiç istemiyorum. Milim yani ha 95 ha 100 çok fark eder mi bilmiyorum. Ama en azından normali deneyip olmazsa acil sezaryene alın diycem. Kabul etmezse napıcam onu da bilmiyorum doğrusu. Bu saatte başka doktor bulmak da ayrı bir mesele

Arkadaşlar yakında kontrolü olan var mı? Bebeğin kafa çapı 100mm ve üstü olursa illa sezaryen gerekir yoksa bebek oksijensiz kalabilir sağlık sıkıntısı olur diyor da doktorum. Bunu bir de benim için kendi doktoruna sorabilecek olan olur mu rica etsem?

Aa ben ölçüsüne hiç bakmadm. Sadece önden gittiğini biliyorum. Şimdi sen deyince baktm 9.41 benmkide. Ölçü dalan vermedi benm doktorum yani şunu gecerse normal olmaz falan demedi. Bak aklıma takıldı çarşamba gunu bi sorayım Bakiim

Sorarsan beni de etiketleyip yazar mısın canım? Gerçekten başka bi doktorun görüşünü merak ediyorum çok

özel hastaneyse koca kafalı derler sezeryan edecekler ya o düşünceyle yine derler. devlet hastanesine gidip bir de kafasını sorun kızlar
Ama ölçüm de de önde yaa. Bile bile büyük ölçmez heralde. Gerçi ebnm doktorum normal doğumu destekliyor. Kolaylaştırmak için yürüyüş dalan yap dedi ama. Bak şüphe düşürdün içime :)

Canım çok sağol cevap için. ☺

Sütüm gelmiyor Kızım hırslı çekip çekip duruyor ama boşa. Süt gelmeyince de öfkelenip ağlıyor. Sağmayı denicem bakalım
Bende sağmakla uğraşıyorum sütün gelene kadar sağmak iyi ama bende dolu sorun var ucları yok bir gögsüm düğümlendi napacam bilmiyorum

Bende gwcenbhafta 37+0da gittim kafasi 39 haftalik dedi.ozellikle zordum sorun degil sadece dogum zor olur dedi verdigi ölçüm kagidindada oyle yaziyor.bisey olmaz heralde bencede

Can'ım benim ilk bebeğim 34. Haftalıktan 3100 dü bu da geçen hafta gerçek sat a göre 34+4 te 3175 dedi ama ölçümler net olmaz Bi doktor da 2850 dedi mesela gene de insan riske atamıyor ilk bebeğim 4200 doğdu 38+3 te riske atsam doğumda büyük sıkıntı yaşardım büyük ihtimal

Bende gwcenbhafta 37+0da gittim kafasi 39 haftalik dedi.ozellikle zordum sorun degil sadece dogum zor olur dedi verdigi ölçüm kagidindada oyle yaziyor.bisey olmaz heralde bencede
Bir tek benim doktorum mu sezaryen diyor kafa büyük olunca? En son kaç mm idi sizin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…