2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
5 sene gecti .ikinci de benim agirmadigi gun acana bebek var mi icerde dedim.simdi de son haftam agri cok cekiyorum.gecen ay daha cok sanci cektim.agri hersey....simdi de zamani ama agrim cok yok.ins herkesin ve benim az agrim kolay dogum olur...

ozel e giden arkadaşlarım erinmeyin eğer ki normal doğum istiyorsanız bir devlete de gidin derim. aklınızda soru işareti kalmasın derim. Benim özel deki doktorum normal doğum yapmıyor özel hastaneler dedi. ben o yuzden iki haftadır devlete gitmeye başladım. yapacakmış gibi görünüp son anda bir sey bulup sizi ikna edebilirler sezeryana. devlete gidin bir defa muayene olun sorularınızı sorun onlarda normal doğum yapamazsın derlerse ozel e devam edin. pişman olmanızı istemem ben her şeyi araştırıp öyle karar verilmesi taraftarıyım.

Bende özele gidiyorum dr normal yanlısı bende öyle. Ama son gittigimde bebek yan dönmüştü bu şekilde doğmaz mecbur sezeryan dedi. Devlete gitsem kötü davranırlar hırpalanırım diye korkuyorum en iyisi hiç kafamı karıştırmıyim

Kıyafet bol götürün bence bebeğe ben 2 tane 10 lu çıkış götürdüm ama ek bişeyler daha götürün. Benim oğluş kustu bi kere battaniyesi falanda battı. Sonra altını değiştirirken işedi heryere yine üst baş battı. Hazırlıklı olun. Sezeryanda gecelik en iyisi. Depend mutlaka kullanın çok rahat edersiniz.

dadlim sadece ultrasonda görünür bebeğin duruş şeklini sorarsin. sen bilirsin yinede gülüm ben acaba ile yaşamayı sevmediğim için genelde bir yere pek güvenmiyorum o yuzden birden fazla doktorun ortak söylediği şeyler beni daha çok tatmin ediyor

Çok haklısın aslında ama mesele kafa büyüklüğü olunca çatı muayenesi yapmak isteyebilir diye devlete gitmekten sakınıyorum. Zaten kendi doktorumun yapacağı çatı muayenesi bile bir sıkıntı sonuçta. İkincisini olmak istemiyorum

Bnmki hiç kafa ölçümü söylemiyo son gittiklerimde kiloyu söylüyo oda +-400 dedi birebir cıkmazmış
Bizim son bir iki randevuda asıl meselemiz kafa çapı. Büyürse sezaryen deyip duruyor; beni hazırlıyor sanırım. Belki sizinki normal sınırda olduğu için söylemeye gerek bile duymamıştır. Ölçüm kağıdı varsa elinizde bdp yazan kısım

Senin mesajini okuyunca bile ben agladim.muhtesem bisey olmali.bizim ulkede kocanin doguma girmesi ayip bisey hemen hemen hickimsede yapmiyor bunu.bende cok isterdim kocamin yanimda olmasini.muhtesem bi destek
Bnm bildiğim sezeryan da almıyolar eşleri içeri bizim hastane de öyle yani

benim doktor çatı muayenesi yapmadı illa sanci olacak su ve nişan gelecek ondan sonra yaparız dedi. ben de iki haftadır devlete gitmeye başladım. salı günü kontrolum var 39 haftalik olacaz bakalım ne diyecek bilmiyorum bana hiç kafa olcusunden bahsetmedi bile. bu ultrasonda görünmüyor mu?

Ultrasonda görünüyor tabi fakat bizim pelvise ve esnekliğine de bağlıymış Doğumda o kafa ölçüsü ordan geçebilecek mi. O yüzden hem usg hem çatı muayenesiyle karar veriliyor sanırım

Canım ilkinde bnmde hiçbiyerim ağrımıyodu şimdi vajina kemiklerimden bacaklarıma belime kdr ağrıyo. Bugün kasılma sancı akşama kdr çektim ama hiçbiri düzenli değil. İlkinde cok rahattm. Bunda hele şu son günlerde işkence resmen çok zorlanıyorum fazla kilo almamama rağmen biran önce olsun bitsin istiyorum bakalım bekliyorum kurbanlık koyun gibi

Yataktan kalkerken ozellikle cati kemiklerim cok agriyor.sali günü bana da cati muayenesi yapacak bakalim agrilarim bosunami onuda sorayim

Gunaydinlar
Bir arkadaş hacı seriften cikolata siparişi vermişti.kimdi hatirlayamadim.cikolatasi iyi mi,isim yazan ambalajı internetteki gorselde ki gibi geldi mi.sipariş vericem de yorumunu merak ediyorum.cevap yazarsa sevinirim.

Günaydın kızlar ve tatlı bebişleri
Ağrısız bir gün olur inşallah hepimiz için
nisanyagmurumm benim doktorum çatı muayenesini geçen hafta yaptı öyle korkulacak birşey değil çekinecek arkadaşlara söylüyorum. Ama sonrasında dr 3500 geçerse zor doğurursun demişti

Gunaydinlar
Bir arkadaş hacı seriften cikolata siparişi vermişti.kimdi hatirlayamadim.cikolatasi iyi mi,isim yazan ambalajı internetteki gorselde ki gibi geldi mi.sipariş vericem de yorumunu merak ediyorum.cevap yazarsa sevinirim.
Merhaba. Yazan ben degildim ama ben de haci seriften siparis verdim. Cikolatasi gayet lezzetli. Ambalaji da birebir gorseldeki gibi geldi. Ben cok memnun kaldim. Hatta lokum helva fakan baska seyler de siparis etmistim hepsi gayet taze ve lezzetli geldi. Ve cok cabuk geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…