- 15 Ağustos 2009
- 235
- 156
- 303
- 43
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #36.221
@uconn benimde oğlumda hiç böyle ağrılarım yoktu diye hatırlıyorum, ama bu arkadaş mahvetti, kemiklerimin içi bile sızlıyor sanki yada bana öyle geliyor, yataktan kalkarken çatır çutur sesler çıkıyor.Canım ilkinde bnmde hiçbiyerim ağrımıyodu şimdi vajina kemiklerimden bacaklarıma belime kdr ağrıyo. Bugün kasılma sancı akşama kdr çektim ama hiçbiri düzenli değil. İlkinde cok rahattm. Bunda hele şu son günlerde işkence resmen çok zorlanıyorum fazla kilo almamama rağmen biran önce olsun bitsin istiyorum bakalım bekliyorum kurbanlık koyun gibi
Bu ölçümlere çok güvenme yani görüyoruz muayeneden hemen sonra doğum yapıyolar kilo söylenilenden çok farklı çıkıyo minik olunca daha kolay doğar inşallahMaşallah benim ki kız :) geçen hafta ptesi 2700 gr dı . Sanki zayıfmış gibi geliyor banadoktor normal diyo ama insan şöyle ele avuca gelsin istiyor :)
Çok teşekkürler,bende sipariş vereyim o zaman.Merhaba. Yazan ben degildim ama ben de haci seriften siparis verdim. Cikolatasi gayet lezzetli. Ambalaji da birebir gorseldeki gibi geldi. Ben cok memnun kaldim. Hatta lokum helva fakan baska seyler de siparis etmistim hepsi gayet taze ve lezzetli geldi. Ve cok cabuk geldi.
Maşallah size darısı başımıza diyelim bolbol sütlerin olsunGünaydın anneler ve anne adayları.. biz evimize döndük.. 24 mart cuma sabahı saat 9.30 da oğluşumla kavuştuk. Spinal oldum muhteşemdi.. çok hızlı ve kolay bir sezeryan oldu Allahıma binlerce kere şükürler olsun..dün öğleden sonra hastaneden çıkışımızı yaptık evimize geldik..dikişlerim içten acıyor biraz oturup kalkarkrn yürürken ama daha çok yeni olduğundan diye düşünüyorum..Allahım bekleyen tüm anne adaylarına hayırlı sağlıklı bir doğum nasip etsin inşallah..jiç korkmayın bol bol dua edin kızlar Allah doğum kolaylığı veriyor inşallah..
kızlar benimde ilk 2 gün öyleydi neler yapmadımki sağıyordum çok az geliyordu onuda çay kaşığıyla veriyordum bebeğime mama takviyeli gitti ilk bir hafta şimdi çok şükür sütüm arttı ama hiç vazgeçmedim sürekli emzirdim... sıcak duş alıp göğüslere masaj yapın bol bol sıvı tüketin ve moralinizi hiç bozmayınBende sağmakla uğraşıyorum sütün gelene kadar sağmak iyi ama bende dolu sorun var ucları yok bir gögsüm düğümlendi napacam bilmiyorum
sizinle gunumuz ayniymis...sutun gelir ins..bol bol emzirirsin.carsamba gunu kontrole gidicem ben de ..bakalim normal dogum ins.oglumda kullanmistjm e vitamini kapsul seklinde meme ucunu iyi gelmisti benim...kompostoyu sekersiz iciyorsunuz di miMerhaba kızlar
Sütüm yok henüz mamayla idare ediyoruz ama mememi unutmasın diye mamadan önce mutlaka ağlayana kadar emziriyorum. Milkplus diye bir içecek almıştım ebebekten onu içiyorum sabah akşam. Komposto falanda içiyorum ama daha gelen giden yok :) Bu arada 7 kilo gitmiş doğumdan sonra ama ben çok almıştım 22 kilo almıştım. Daha da gitmeye devam eder bakalım 40 gün sonra kaç kilo gitmiş olcak :) göğüs uçlarım yara oldu lansinoh kullanıyorum. Emzirirken canım acıyor ama insan evladı için dayanıyor. Makinayla sağmaya çalıştım ama yine gelen giden olmadı :) sütsüzgillerdeniz şimdilik :)
Merhaba kızlar
Sütüm yok henüz mamayla idare ediyoruz ama mememi unutmasın diye mamadan önce mutlaka ağlayana kadar emziriyorum. Milkplus diye bir içecek almıştım ebebekten onu içiyorum sabah akşam. Komposto falanda içiyorum ama daha gelen giden yok :) Bu arada 7 kilo gitmiş doğumdan sonra ama ben çok almıştım 22 kilo almıştım. Daha da gitmeye devam eder bakalım 40 gün sonra kaç kilo gitmiş olcak :) göğüs uçlarım yara oldu lansinoh kullanıyorum. Emzirirken canım acıyor ama insan evladı için dayanıyor. Makinayla sağmaya çalıştım ama yine gelen giden olmadı :) sütsüzgillerdeniz şimdilik :)
sizinle gunumuz ayniymis...sutun gelir ins..bol bol emzirirsin.carsamba gunu kontrole gidicem ben de ..bakalim normal dogum ins.oglumda kullanmistjm e vitamini kapsul seklinde meme ucunu iyi gelmisti benim...kompostoyu sekersiz iciyorsunuz di mi
En yakın zamanda sütün gelir inşallah canım. Arz talep yazıyordu çoğu yerde yani gelmese bile emziriyo olman çok iyi mutlaka bi iki güne gelir sütün canım. Peki bu korselerden kullanıyo musun ya da doktorun kullanmanı tavsiye etti mi
Canım benim de 3 gün gelmedi . makine ile sagdigim halde çok çok az gelmişti. Sağ göğsüm çok fazla sismisti bi turlu çıkmıyordu süt.uclari kabarcık oldu hatta delik mi yok da çıkmıyor diye korkmaya başlamıştım. Şırınga ile çektim az az çıkmaya başladı çok acidi ama mecbur yaptım .öyle oyle geldi sukurMerhaba kızlar
Sütü gelmeyenlerdir için şöyle birşey duymuştum ama tabi her bünye farklı olur tarifi şöyle kısırlık bulgura süt koyup bekletiyorsunuz üzerinde kuş üzümü koyup yiyorsunuz birinden duymuştum bol bol sütüm geldi demişti bol bol sütümüz gelir inşallah
Canım benim de 3 gün gelmedi . makine ile sagdigim halde çok çok az gelmişti. Sağ göğsüm çok fazla sismisti bi turlu çıkmıyordu süt.uclari kabarcık oldu hatta delik mi yok da çıkmıyor diye korkmaya başlamıştım. Şırınga ile çektim az az çıkmaya başladı çok acidi ama mecbur yaptım .öyle oyle geldi sukur
kızlar sütü olsun isteyenler.
Benim daha önceki yıllarda erken doğumum olmuştu bebeği kaybetmiştik.ve ben o gün sıcak suyla banyo yapmıştım . bir hafta boyunca sütüm gelmisti en son doktora gidip ilaclarla sutumu kestirdim. annem de demisti ki sen banyo yaptığın için sütun geldi bir de ben banyoda iyice her yerimi iyice ovarim göğsümü de sanırım çok ovalayarak sicak suyla yikamisim bilmeden. yani sizde oyle yapın.
şimdi de diyorum ki bu bebeğim olunca da öyle sütum olur mu acaba ?
canlar sut icin bol su ayran bulgur ve kuru incir hatta ben kuru inciri simdiden basladim yemeyeSütüm gelene kadar her duyduğumu denicem valla teşekkür ederim :)
Hurmayı unutmayın mutlaka beş tane felan yiyin kızlar inşallah hemen gelircanlar sut icin bol su ayran bulgur ve kuru incir hatta ben kuru inciri simdiden basladim yemeye
Merhaba kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?