2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Göğüs kalkanı kullanıyorum zaten 2 gündür. Duş için bugüne izin vermişti doktor bu akşam yapıcam. İnşallah hepimizin bol bol sütü olur

5 sene gecti .ikinci de benim agirmadigi gun acana bebek var mi icerde dedim.simdi de son haftam agri cok cekiyorum.gecen ay daha cok sanci cektim.agri hersey....simdi de zamani ama agrim cok yok.ins herkesin ve benim az agrim kolay dogum olur...

Demek hepimiz aynı şeyi yaşıyoruz arkadaşlar.neyse son haftalarımız az daha dayanalım.

Annişler emzik veriyor musunuz bebişlerinize? Benim kız altını açarken ortalığı inletiyor. Sakinleşsin diye 3-4 dakika tutturuyoruz ağzına. Sonra çekiyorum. İnşallah yanlış yapmıyorumdur

Annişler emzik veriyor musunuz bebişlerinize? Benim kız altını açarken ortalığı inletiyor. Sakinleşsin diye 3-4 dakika tutturuyoruz ağzına. Sonra çekiyorum. İnşallah yanlış yapmıyorumdur
Ben dün akşam başladım vermeye yoksa beni emzik olarak kullanıyor memeden ayrılmıyor. Rahat ettim ben

Ben dün akşam başladım vermeye yoksa beni emzik olarak kullanıyor memeden ayrılmıyor. Rahat ettim ben

Ay keşke emse emmiyor da meme ağzında uyuyakalıyor. Sağıp veriyorum napim. Bugün az biraz geldi sütüm. Ağrılarım geçse de banyo yapabilsem daha da çoğalır belki. Bide daha tuvalete çıkamadım ben

normal dogum yapan annisler sanciniz baslarken bebek hareketleri nasildi

canim halen tuvalete cikamadinmi istersen kayisi hosafi yada suyu ic bi dene

ebe illa banyo etmenize gerek yok
Goguslerinizi sicak suda yikayin demisti.

Kızlar meleğimi aldım kucağıma çok şükür
oy oy oy maşallah canım hayirli olsun detayları da yazmani bekliyoruz bebisini bol bol kokula. sütün hemen gelmeyebilir stres yapma. banyo yapabilme durumun yoksa lavobada sıcak suyla göğüslerini ovalayarak yıka. hurma bulgur pilavı ve soğan sütü artirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…