2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın olsun darısı bizlerin başına bende gecen sızıntı şüphesiyle gittim ama hersey normal çıktı simdide kasıklarımda adet olacakmışım hissi ay kafayı yiyorum sanırım ben ya acemiyim ondan mı bu telaş

Guzel kuzularina kavusan butun annelere kolayliklar,illa nisanda doguracam die azmeden annelere helal olsun diormbnm erken dogum oldugumdan kizlar sutumden okdr korkuodmki snr birden bir gelmeye basladi sagip sagip dolaba attim szdr ole yapin cok lazm olucak ve sagdikca artick.sut icin en onemli sey su ve uyku 40inzi bi yakininzla gecrmeyi tavsie ederm kv ye bile dayanin derimbiz kuvozdeykn brz biberona alismisz buara ona zorluorm.ewlat demek her nefeste sukur demekmis.Allah isteyen herkese nasip etsin hayirlisiyla.buarada bez alimini cok abartmain bn prima aldim kitlik var gbi hic memnun kalmadm 2saattr bir degistiriorm veya bomba attiginda ama yinede altina yapisio onun icin az alin

Evet ya prima ben de pek memnun kalmadım. Bi kaka yapıo beline kadar geçio :/

Benim minnos emzik almadi henuz.bende prima kullaniyorum suan islaklik gostergesi olandan.molfix kullandim bitti 2 5 kilo arasi olandandi o daha iyi geldi bana benim oglus minik galiba azcik totosu:) ablamda komili almis o da iyi.yalniz bende su dert galiba dogru baglayamadim bikac sefer beline cikti çisler pipisini asagiya dogru yapip baglarsam cis kacmadi :) kız anasi olunca bunda azcik sasirdim:)
Kizlarda bele çikiyor erkeklerde öne.

Geçmiş olsun canım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallahdarısı bizlerin başına

Balık yağını bende denicem çok sağol. Benim karaciğer enzimlerim yükseliyo ilaç kullanıyorum son 2 haftadır ben ilk gebeliğimdede aynı sorunu yaşamıştım son haftalarda o yüzden doktorum 38. Hafta itibariyle bu kan değerleri daha çok yükselişe geçer bebek ve senin açından riskli olur diyo. İlk hamileliğimde 40 haftayı doldurmama rağmen oğlum 48 cm 3200 gr doğmuştu. Bu bebeğimin daha zayıf olması kaçınılmaz gibi geliyo

Olacak inşallah canım.

Cnm bzmki nisan alio resmen,acmamizi beklio

Günaydın kızlar Yeni hafta ve yeni umutlar ve yemi bebişler bizi bekliyor
gece uykularım kayıp. zor uyur oldum.
saatte bir wc için kalkiyorum . sizde durumlar nasıl ?
Su çatı ağrıları bittiriyor insanı yataktan kalkmak resmen işkence yürürken canım yanıyor

Hayırlı uğurlu olsun cnm... Darısı başımıza :) Allahım sağlıklı analı babalı büyütsün...

Günaydın.uykusuzluk herkeste ayni sanirim.benim bide ayaklarim şişti bastıkça yere agriyor artik.haftaya bugun bu saatlerde hazir olcam doğuma artik az kaldi beklerninsallah oğlum.
Bugun surpriz doğum gelecek mi bakalim:)))

Dogum yapan annisler ,hastanede bebisler icin ne kadar bez kullandiniz?

Ben saymadım ama çok değiştirdik. 15 tane götürmüştük arttı eve de getirdik. 1 gece kaldım hastanede 2 gece kalsam yetermiydi bilmiyorum.

Bende hala süt yok ya sağmaya başladım ama azcık o sarı ağız sütü geliyo. Ben hastaneden beri kayısı, kuru üzüm, kuru dut karışık komposto içiyorum o bağırsaklarımı çalıştırdı.

Kızlar meleğimi aldım kucağıma çok şükür
Sürpriz yaptın bize :)) gözün aydın canım allah analı babalı büyğtmeyi nasip etsin inşallah

supremee gözün aydın canım darısı başımıza inşallah nisan gelmeden doğum yaptı çoğumuz ne güzel meleklerine kavuştular benim oğluşumun 40 haftasini bekleyecek galiba kısmet bakalım hayırlısıyla gelir inşallah daha dün gibi cinsiyetlerini öğrenmek için can atiyorduk Rabbim bugünleride gösterdi çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…