2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Canım iki hafta önce dogum yaptım son bikac günüm asırı uykusuz ve tüm gece tuvalete giderek gecmişti
sancim olmuyor ama canım sende var miydi?

Günaydın kızlar Yeni hafta ve yeni umutlar ve yemi bebişler bizi bekliyor
Su çatı ağrıları bittiriyor insanı yataktan kalkmak resmen işkence yürürken canım yanıyor
ben çok hareket ettiğimde o gün catim ağrıyor etmediysem agrimıyor canım.

Ayni bende öyleyim canim.gündüz cok az tuvalete gidiyorum.gun icinde cok su iciyorum gece de sabaha kadar tuvalete geziyorum
ah ah aynen ben de öyle

Günaydın kızlar.kızıma kavuşmama son iki gün inşallah.dün geceyi nasıl geçirdim bir ben bilirim birde allah.zaten geç yarıyorum uyuyamadığım için.birde deli gibi bir mide yanmam vardı kulaklarıma kadar etkiledi resmen.ağrılar cabası.allahım 9 ay geçti şu son bir hafta geçmedi.saatler ilerlemiyor sanki.ilk hamileliğimde bunların dörtte birini yaşamamıştım ben.sadece iki günüm kaldı ama resmen özellikle gece olmasından korkuyorum.

Günaydın kızlar bugün sabahtan kontrolüm vardı kızım dönmediği için sezeryan dedi doktorum haftaya ptesi günü artık tarihi koyalım dedi tabii doğum başlamazsa :) çünkü nst de baya sancım çıkıyor doktorda uzan yürüme ayakta durma diyor böylede zaman hiç geçmiyor bakalım Allah hakkımızda hayırlısını versin

Çok heycanlı canım ya geçmez o 2 gün valla :) benim daha haftaya tarih koyulcak ona bile heycan yaptım. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Hamileyken iyi ki uyumuşum uykusuzluk çekmemişim. Şimdi zombi gibi geziyorum Keşke depolanan bişi olsaydı şu uyku
bende bir haftadır rahat uyuyorum arada wc gidiyorum ama soluma yatmaktan sol tarafım çürüdü valla yüz üstü yatmaya hasret kaldım

hayırlısıyla sağlıkla kucağı al inşallah canım bende normal bekliyorum ama kızımın hiç gelmeye niyeti yok valla filler gibi 5 sene karnımda kalacak

Kızlar dün geceden beri vajinama aşırı baskı var. Bebek hareketlerinden mi yoksa kasilma mi anlayamadım. Yani wc ihtiyacım olmadığı halde her an idrar yapacak gibi oluyorum. Başına gelen var mı?

Kızlar dün geceden beri vajinama aşırı baskı var. Bebek hareketlerinden mi yoksa kasilma mi anlayamadım. Yani wc ihtiyacım olmadığı halde her an idrar yapacak gibi oluyorum. Başına gelen var mı?
geçen hafta ben aynı durumu yaşadım canım herhalde doguracam diyordum bir damla idrar için wc ye gidiyordum.
ama o haftayı atlattık bu hafta öyle bir sıkıntım yok şükür. bebek yukarı mi çıktı napti diyorum iki gündür yürüyüş yoluna gidip esimle 3 tür atıyoruz. bir saat falan yürüyoruz bugün de cikicaz dışarı.

Çok heycanlı canım ya geçmez o 2 gün valla :) benim daha haftaya tarih koyulcak ona bile heycan yaptım. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Amin canım hepimiz sağlıkla alalım inşallah yavrularımızı kucağımıza.inat kızın sezaryene sürükledi seni desene.bundada vardır bir hayır canım.

Aynen canım doguracagim herhalde demeye başladım. Yani öyle bir baskı ki o an suyum gelse oh diyeceğim. Demek geçti senin. Benim de geçer belki. İnsan vücudunu nasıl dinliyor şu son günlerde :)))

Aynen canım doguracagim herhalde demeye başladım. Yani öyle bir baskı ki o an suyum gelse oh diyeceğim. Demek geçti senin. Benim de geçer belki. İnsan vücudunu nasıl dinliyor şu son günlerde :)))
aynen gülüm sen de normal dogum mu istiyordun?

Buucuuu şimdi de erken doğma riskini atlattım ya acaba geç mi doğacak 40 haftayı geçer mi hadi 41 hafta 42 haftayı bulursa diye düşünmeye başladım iyice paronaya bağladım

Buucuuu şimdi de erken doğma riskini atlattım ya acaba geç mi doğacak 40 haftayı geçer mi hadi 41 hafta 42 haftayı bulursa diye düşünmeye başladım iyice paronaya bağladım
Bende normal doğum canım Allah izin verirse. Valla gelse çok sevinirim. Zaten aceleci ruhum. Sabırsızlanıyorum. Aynen bende 40 ı geçtiğimi düşünemiyorum. Eşim de yanarız diyor kız bebekler erken doğar diye seviniyorum. Biri çıkıp benim kiz 41 de dogdu diyor yıkılıyorum :) çok değişik ruh halleri. Sağlıkla gelsinler tabi de. Böyle her an herşey olacak diye beklemek de zor :)

Benim bir iki haftadır var bahsettiğin durum.doktoruma sorduğumda normal demişti her şikayetime dediği gibi:)

Benim bir iki haftadır var bahsettiğin durum.doktoruma sorduğumda normal demişti her şikayetime dediği gibi:)
O zaman gelen giden yok heyecan yapmayayım :) perşembe de benim kontrol var birde ben sorayım. Benim Dr da bazen çok rahat bazen dikkat çekiyor bazı şeylere. Kafam karışıyor. :)

eşim çok tatlı ve komik ya benim hem burda tahmini doğum tarihi gösteriyor hem telefona bir program indirdik orda gösteriyor.telefondaki program burdakinden 4 gün daha önde. bizimki sabırsızlanıyor bir hafta kaldı diyor ben de burayı kk gösteriyorum daha 12 gün var Diyorum. bana onu gösterme görmek istemiyorum diyor sürati eksiterek nasıl gülüyorum arada 4 gün var ya komik adam

Çok güzel :) onlar da sabırsızlanıyor tabi. Bizde de durum tam tersi. Ben erken gelsin istiyorum. :) eşim 8 nisan diyor ben 4 nisan diyorum :) ya 4 gün bile o kadar fazla geliyor ki. İnsan nasıl özlüyor ya :)

O zaman gelen giden yok heyecan yapmayayım :) perşembe de benim kontrol var birde ben sorayım. Benim Dr da bazen çok rahat bazen dikkat çekiyor bazı şeylere. Kafam karışıyor. :)
Benim doktor kanama su gelmesi periyodik dakikalarla gelen sancı haricindeki herşeye normal diyor:)

bazen öyle oluyor bebeğin pozisyonuyla alakalı gidip bir damla bakıyorsun geliyorsun

sen gel bana sor meraktan oleceğim daha görmedik hiç yüzünü göstermedi kızım. Bizde birkaç gündür yürüyoruz kv gelince onunla çıkıyorum ama kızım ağırdan satıyor kendini tık yok sancım bile yok yahu

merhaba bayanlar .doguran annelerin bol bol sutleri ,bebisleriyle saglikli mutlu bir omurleri bekliyen annelerin de hayirli saglikli dogumlari olsun.Bu arada benim dogum da carsamba gunu sabah insallah carsamba gunu dogum yapacak arkadaslar(bildigim uconn)bebeklerimizi saglikla mutlulukla kucagimiza alalim insallahdualariniz bizimle olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…