2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Amin arkadaşım.inşallah hep beraber sağlıkla kavuşalım yavrularımıza.bugünüde deviriyoruz inşallah.kaldı yarın.kalp atışlarım zaten hızlıydı zaman yaklaştıkça dahada hızlanıyor vallahi.göz açıp kapayıncaya kadar geçse şu süreç ve biran önce evimize dönsek bebeklerimizle.tek isteğim bu şimdilik:)

merhaba nisan anneleri doğum yapan mart annelerini tebrik ediyorum supremee Kilim ve tohum deli_mavi_59 simarik83 ve daha saymayı unuttğm diğer anneler varsa kusura bakmasın doğum yapanların gözü aydın olsn Allah hayırlı bir ömür versin bebişlerinize karnınız indikten ne kadar süre sonra doğumunuz oldu acaba dün gece sancım vardı adet sancısı gibi 5 dakikada bir geliyordu 1 saat sürünce doktora gitmedik bebeğim geliyor sandım ama ilk doğum olunca tecrübesizlikten yalancı ve gerçek sancıyı ayırt edemedim sanırım daha sonra bebek kaydı karnım aşağı indi kısmetse normal doğum düşünüyorum heyecanla beklemedeyim hala

Bugün oğluşumun kontrolü vardı. 3 günde 100 gr vermiş doktor iyi dedi. Sarılık kontrolü yapıldı topuktan kan aldılar eşimi soktum yanında. Opluşum içerde ağladı ben kapının önünde ağladım ne zormuş allahım içim parçalandı. Neyseki sarılık değerimiz normal 10,3 çıkmış 13 nisanda tekrar çağırdı. Bu arada sütüm gelmeye başladı göğüslerim çok sertleşti. Çarşamba günü de sağlık ocağına gidicez topuk kanı vericez yine Bir de göbeğimizde düştü yatın bıcı bıcı yapcaz :)

Ne kadar çabuk düşmüş göbeği.senin oğlan valla çok tez canlı olacak haberin olsun:)

Kızlar bende 4 nisana aldım günü nasipse
hayırlısıyla kucağına al inşallah

maşallah oğlusuna aferin bak annesini üzmüyor.

Topuk kanı kabus gibiydi bende bugün aldırdım canımdan can gitti kızım ilkkez böyle ağladı.sütün geldiyse bol bol emzir benim bir gögsüm düğümlendi kaç gündür canım çıktı bugün hastananin makine ile sağdım da geçti evde kendim Sağıyom ama yetersiz ben meme veremedim keyfim çok kaçık sağıp vermek çok zor

Kızlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.. Cumartesi günü nasıl olsa doğurmuyorum diye cıktım gezmeye. Hava da serindi üşüttüm sanki. Akşam ishal kusma sabaha kdr sürdü sanırım ishal de doğumu tetikledi sabaha kdr sancım sürdü ve belime vuruyodu ordan anladm gerçek sancı olabileceğini ama yinede fazla ümitlenmiyim dedim. Bu arada eşimi kaldırdm nanelimon yapsın diye oda dakika tuttu 10dakikada bir gelmeye başladı ama yine inanmadım aynı anda karnım ağrıyodu çünkü üşütme agrısı. Hazırladık hastaneye gittik nöbetçi doktor vardı. Oraya gidince sancılarım kesildi doktor bişi gözükmüyo dedi doğum kanalına bile inmemiş bebek eve geldik tekrardan uyumaya calıstım sancıdan uyuyamadm artık aglıyodum üşüttügüm içinde karnım ve midem de kötüydü. Eşimde dayanamadı eski hastaneme geldik sadece muayene için bi baktım annem ablam coluk cocuk hastanedeler. Burda da nöbetçi dr vardı nst ye girdim sıfır sancı cıktı ama ben %100 hissediyorum dr. Da makinada çıkmayabilir dedi sonra catı muayenesi yapıldı ki inlettim ortalıgı 6cm acıklık varmş. Epidural istiyodum artık cok geç dediler 4cm de takılıyo e ben kendi hastaneme gidicektim kendi dr um gelicekti bide üstüne bebek yan dönmüş ve yukarıda açıklık olmasına ragmen son dakika mecburi sezeryan oldum ama doğum sancılarının hepsini cektm. Dün akşam 5gibi oğlumu kucagıma aldım şimdi ikimizde iyiyiz şükür

Hanımlar benimde kontrolum vardı bugün çatı muayenesinde yiktim ortalığı. normal doğuma uygunmusum yarın sabah gel dogurtucam seni dedi doktor. Acilman var doğum başlamış dedi Sancida çıktı ama ben hissetmiyorum hiç Şimdilik iyiyim. Birazda kan geldi muayenede damla damla yine geliyo. Bizde dualarinizi istiyoruz. Allah hepimizi kurtarsin bir nefeste.

Bizde götürdük bugün 180 gr vermiş :) Sarılığı da her yenidoğanda olan sarılıktan dedi. İşitme testinden de geçti. Bu göğüs sertleşmesi çok acı veriyor Hem emziriyorum hem sağıyorum. Boşaltmak gerekiyormuş mastit olmamak için :/

hadi sağlıcakla al kucağına gününgelen beklemiyor Allah yardımcın olsun

Yavrunla sağlıkla birbirinize kavuştuğunuz mutlu haberlerinizi bekliyor olacağız canım.

supremee gözün aydın canım tebrik ederim. Oldu bitti çok şükür :) Allah diğer arkadaşları da sağlıcakla kurtarsın inşallah.

Bugün muayene vardı. 9 ay boyunca sancı ve ağrı çektim ama iki haftadır ağrılar kesildi.nstde sancı çıkmıyor, normal doğum için beklemedeyiZ. Napsam fayda eder ki

Bugün muayene vardı. 9 ay boyunca sancı ve ağrı çektim ama iki haftadır ağrılar kesildi.nstde sancı çıkmıyor, normal doğum için beklemedeyiZ. Napsam fayda eder ki
Bende öyleyim nst tık yok doktor bolbol yürüyeceksin dedi bende birkaç gündür yürüyorum yarın kontrol var bakalım ne diyecek öğrenirsen bana da söyle

Bende öyleyim nst tık yok doktor bolbol yürüyeceksin dedi bende birkaç gündür yürüyorum yarın kontrol var bakalım ne diyecek öğrenirsen bana da söyle
Senin kaç gün kaldı canım. Doktor bana bir şey de onermedi, pazartesi tekrar gel 41.haftaya kadar vakti var dedi

Arkadaşlar benim doğum normal olacak büyük ihtimalle, hastane çantama 2 pijama takımı, 1 gecelik, 1 sabahlik koydum yeterli mi sizce, doğum yaptığımiz gün ilk pijama mı gecelik mi giymek iyi olur, doğum yapan annelerimiz neyi tavsiye edersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…