2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Sağlıkla al kucagina inşallah canim.kolay bir dogum olur bir avazda kurtulursun insallah.

bugun kontrol vardi 40 bulan sancilar varmis oglus gayet iyi normal dogum istiyorum engel yokmus bas asagida duruyo oglus simdilik 2700 45 cm . bas capi olayini sordum bir arkadas sormustu burdan doktorum guldu normal doguma engel degil dedi ustu kapali :) cati kemigim inanilmaz agriyo asagiya baski yaptigindan oluyo dedi. ve toplamda ben 2 kg almisim :)

İlk dogumum normal di benim.dogumdan sonraki ilk saatlerde hemsireler sürekli kanama kontrolü yapıyor.o nedenle ilk saatlerde gecelik giyilmesini istemişlerdi.hiç sevmememe ragmen gecelik giymistim.taburcu olurken pijama giymistim.

6-7cm e kdr sancı çektim ama bebek yan döndüğü için ve yukarı çıktığı için mecburi sezeryan oldum canım

Çok geçmiş olsun canım hem üşütme hem doğum sancısı çok zor olmuş senin için.bebeğin gelmemesi de şanssızlık olmuş ama hayırlısı böyleymiş demekki minnoşlar canlarının istediğini yapıyolar böyle işte.sağlıkla kucağına almışsın ya önemli olan o

Ne kadar çabuk düşmüş göbeği.senin oğlan valla çok tez canlı olacak haberin olsun:)

Bana çekmiş o zaman :))

Bazen emiyo baZen itiyo istemiyo memeyi anlamadımki

Sezaryen bile olsan sancı çekmen çok iyi. Bana da çektirttiler biliyorsun. Çocuğun ciğerlerine iyi gelmiştir. Çok şükür aldın kucağına bebişini tekrar tebrikler :)

Ben sormuştum, çok teşekkürler. Aldığınız kiloya da maşaallah gerçekten. Doğumdan sonra Doğum öncesine göre çok daha zayıf olacaksınız demek ki ne güzel :)

Süt sıkıntısı çeken arkadaşlar ne kadar işe yarar bilemiyorum ama İbrahim Saraçoğlunun incir suyu tarifi var. Bi bakın isterseniz

Ben o gogus sismesinden dolayı ağladım bile canım gerçekten çok zor buhar ile masaj yaptım duş aldım sık sık gogsumun ustune sıcak havlu koydum falan iki günde geçti. Biraz sabır gerek ;(

bende varım çarşamba hayırlısı ile güzel haberlerle dönelim inşallah

Ooo heyecanla okudum sonunda şok.bu kadar normal doğumu bekle bekle sonunda olana bak.neyse geçmiş olsun.sezaryen mi normal doğum mu zormuş ikisinide yaşadın.bu sorunun cevabını çok merak ediyorum.

Allah yardımcın olsun.iyi haberlerle gel inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…