- 12 Ocak 2012
- 4.304
- 2.180
- 133
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #36.341
Çok heyecanlı ben çarşambayı düşündükçe kalp atışım hızlanıyor.yarın sağlıkla kavuş inşallah yavruna.allah yardımcın olsun.Kızlar iki gündür giremiyorum koşturma telaş yarın geliyor kızım çok garibim heyecandan ölüyorum
Aynı anda yaşadığım için normalin öncesi sezeryanın sonrası zor. Bnm de ilk sezeryan tecrübem gaz sorunu var ay ne zmn iyileşicem acaba sen daha önce sezeryan olmuştun.. Şuda bi gerçek ki sezeryan olsun normal olsun bi zamab sonra unutuluyoOoo heyecanla okudum sonunda şok.bu kadar normal doğumu bekle bekle sonunda olana bak.neyse geçmiş olsun.sezaryen mi normal doğum mu zormuş ikisinide yaşadın.bu sorunun cevabını çok merak ediyorum.
Ewet cnm senin dr da özellikle sancı çektirtmişti sana.. Ya asıl bu sezeryan agrıları nasıl geçicek narkozdan bogazmda balgam oluştu öksürüyorum dikişlerim cok acıyo kendimi tuttukca daha kötü öksürüyorum. Bide doğrulamıyorumBana çekmiş o zaman :))
Bazen emiyo baZen itiyo istemiyo memeyi anlamadımki
Sezaryen bile olsan sancı çekmen çok iyi. Bana da çektirttiler biliyorsun. Çocuğun ciğerlerine iyi gelmiştir. Çok şükür aldın kucağına bebişini tekrar tebrikler :)
Iyi haberlerini bekliyoruz canim Allaha emanet olun saglikla al kucagina insallahKızlar iki gündür giremiyorum koşturma telaş yarın geliyor kızım çok garibim heyecandan ölüyorum
Sizinle beraber bizde heyecanlaniyoruz benimdenilk bebegim ne zaman nasil dogurucam hic bi fikrim yok koyun gibi bekliyorum resmenben de carsamba gunu gidicem.ben de tik yok.dogurtmaya niyetli dr var.ins hersey yolunda gidr de hayirlisi ile kucagimiza aliriz ins
Ewet cnm agrılar geçsin unutulur oda.. Anı olarak kalır. Oğluş yanımda ya. Darısı başınaÇok geçmiş olsun canım hem üşütme hem doğum sancısı çok zor olmuş senin için.bebeğin gelmemesi de şanssızlık olmuş ama hayırlısı böyleymiş demekki minnoşlar canlarının istediğini yapıyolar böyle işte.sağlıkla kucağına almışsın ya önemli olan o
Ewet cnm senin dr da özellikle sancı çektirtmişti sana.. Ya asıl bu sezeryan agrıları nasıl geçicek narkozdan bogazmda balgam oluştu öksürüyorum dikişlerim cok acıyo kendimi tuttukca daha kötü öksürüyorum. Bide doğrulamıyorum
Bende genel anestezi oldum.. Gaz tamam da tuvalete cıkamıyırum. Hala hastanedeyim bakalım duruma göre yarın cıkıcazGenel anestezimi yapıldı? Ben spinal oldum bir sıkıntı olmadı. Gazımı 6-7 saat sonra çıkardım. Ağrılar biraz sürecek benimde devam ediyor. Bende düz yatınca doğrulamıyorum eşim ellerimden turup kaldırıyor. O yüzden genelde hafif dik yatıyorum kalkarken zorlanıyorum ama. Bi 15 gün sürer iyileşme süreci
Benim sezeryanda ilk iki gün baya zordu.7. Gün dik yürüyebilecek kadar iyiydim.10. Gün baya normale dönmüştüm.20 günlükken hiçbir şeyim kalmamıştı.gazda kötü yapıyor insanı.bol bol yürümelisin çıkarmak için.Aynı anda yaşadığım için normalin öncesi sezeryanın sonrası zor. Bnm de ilk sezeryan tecrübem gaz sorunu var ay ne zmn iyileşicem acaba sen daha önce sezeryan olmuştun.. Şuda bi gerçek ki sezeryan olsun normal olsun bi zamab sonra unutuluyo
Öksürürken elinle dikişlerine bastır ya da bir yastığı dikişlerine bastırarak öksürmeyi dene.biliyorum o boğazdaki narkozdan kaynaklı hissi çok berbatEwet cnm senin dr da özellikle sancı çektirtmişti sana.. Ya asıl bu sezeryan agrıları nasıl geçicek narkozdan bogazmda balgam oluştu öksürüyorum dikişlerim cok acıyo kendimi tuttukca daha kötü öksürüyorum. Bide doğrulamıyorum
Kızlar bende 4 nisana aldım günü nasipse
Kesinlikle gecelik canım. Allah sağlık versin ikinize deArkadaşlar benim doğum normal olacak büyük ihtimalle, hastane çantama 2 pijama takımı, 1 gecelik, 1 sabahlik koydum yeterli mi sizce, doğum yaptığımiz gün ilk pijama mı gecelik mi giymek iyi olur, doğum yapan annelerimiz neyi tavsiye edersiniz?
Gözünaydın canım.allah oğluna sağlıklı mutlu uzun bir ömür versin inşallah.anne olmak böyle manyakça bir duygu işte evladının saçının teline zarar gelse içi titriyor insanın.dediğin değer hakkında hiçbir bilgim yok ama önemli bişey olsa doktorun daha ciddiye alırdı sanırım.inşallah tez zamanda kan değerleri normal değerlerine ulaşır.sütün mü gelmedide mama takviyesi verdi doktorun acaba?valla benim ilk kızımda hastanede ilk gün sütüm gelmediği için o gece mama verilmişti.ondan sonraki gün sütüm gelince dahada mama vermedim.emzirme çok sabır isteyen zorlu bir süreç.bebeklerde biberona kolayca alışabiliyor.doktorların bazı ilaçları verirken söylediği gibi kar zarar ilişkisine bakarak hareket etmek lazım bu durumda:)yani bebeğin ihtiyacı varsa tabikide mama verebilirsin.Arkadaşlar hepinize merhaba Doğum yapanlara Allah sağlık versin bebekleri uzun ömürlü uğurlu kademli olsun inşallah.
Bekleyenlere de sağlıklı doğumlar diliyorum.
Ben Cuma günü sabah 7.35 de epidural sezeryan ile Doğum yaptım. Anestezi etkisi bende biraz sürdü halsizlik yaptı diyebilirim. Serum takılırken acı çektim. Sonda ve epidural iğnesi can yakmadan yapıldı. Saat 11 de kalktım yürüttüler. Susuzluk dışında sıkıntım yoktu.
Minoset ağrı kesici verdi doktorum hapşırmak ve öksürmek dışında çok şükür büyük bir ağrı olmuyor.
Oğlum sıhhatle doğdu çok şükür ancak bilirubini yüksek çıktı. Çok üzüldüm. Başka birisi dese canını sıkma normal bir durum derdim çünkü çok sık görülüyor. Ama kendi evladın olunca başka oluyormuş kızlar...
Oğlumun bu sabahki değeri 11,8. Aramızda gurup uyuşmazlığı var. Benim sıfır pozitif onunki b pozitif. Mesajımı görenlerden dua istiyorum. Ben de bütün bebeklere sağlık diliyorum. Uykusuzluk gerçekten çok zormuş. Bir tek oğlum iyi olsun.. inşallah yarın değeri düşmüş olur. Doktor bana emzirin Dedi, bir de mama ile destekleyin ama ben henüz mama vermedim. Fikri olan varsa can kulağıyla dinliyorum.
Canım çok teşekkür ederim sarılık değeri böyle çıktı. Sütüm oldu çok şükür ama içeriği yeterince zengin mi bilmiyorum... Bakalım mamayı da biberon yerine kaşıkla verme fikrindeyim.Gözünaydın canım.allah oğluna sağlıklı mutlu uzun bir ömür versin inşallah.anne olmak böyle manyakça bir duygu işte evladının saçının teline zarar gelse içi titriyor insanın.dediğin değer hakkında hiçbir bilgim yok ama önemli bişey olsa doktorun daha ciddiye alırdı sanırım.inşallah tez zamanda kan değerleri normal değerlerine ulaşır.sütün mü gelmedide mama takviyesi verdi doktorun acaba?valla benim ilk kızımda hastanede ilk gün sütüm gelmediği için o gece mama verilmişti.ondan sonraki gün sütüm gelince dahada mama vermedim.emzirme çok sabır isteyen zorlu bir süreç.bebeklerde biberona kolayca alışabiliyor.doktorların bazı ilaçları verirken söylediği gibi kar zarar ilişkisine bakarak hareket etmek lazım bu durumda:)yani bebeğin ihtiyacı varsa tabikide mama verebilirsin.
Yok canım, bende olmadı.Kizlar belden uyusturma sezeryan olanlarda bel agrisi kaldimi? Öyle bi söylenti var dogruluk payi ne acaba?
Hım bilubirin dediğin sarılık değerimi anladım şimdi.üzülme canım düşer zamanla.doktorun ondan mama demiş.bol bol beslenip çişini kakasını yapsın değeri düşsün diye.mamayı kaşıkla vermek iyi fikir ama öncesinde emzirmeyi ihma etme.bol bol emzir.sen emzirdikçe sütün çoğalacak bebekte memenin tadına varmaya başlayacak sonrada seni yalancı emzik gibi kullanacak:)Canım çok teşekkür ederim sarılık değeri böyle çıktı. Sütüm oldu çok şükür ama içeriği yeterince zengin mi bilmiyorum... Bakalım mamayı da biberon yerine kaşıkla verme fikrindeyim.
Sende de panikatak vardı.nasıl yaptırdın spinal?ay ben narkoz almayı hiç istemiyorum ama spinalide yüreğim kaldırmıyor.Yok canım, bende olmadı.
gozunuz aydin olsun cnm..sikintilarin gecer ins...bebislere masallah...rabbim sifa versin....bizlere de hayirli dogumlar...Arkadaşlar hepinize merhaba Doğum yapanlara Allah sağlık versin bebekleri uzun ömürlü uğurlu kademli olsun inşallah.
Bekleyenlere de sağlıklı doğumlar diliyorum.
Ben Cuma günü sabah 7.35 de epidural sezeryan ile Doğum yaptım. Anestezi etkisi bende biraz sürdü halsizlik yaptı diyebilirim. Serum takılırken acı çektim. Sonda ve epidural iğnesi can yakmadan yapıldı. Saat 11 de kalktım yürüttüler. Susuzluk dışında sıkıntım yoktu.
Minoset ağrı kesici verdi doktorum hapşırmak ve öksürmek dışında çok şükür büyük bir ağrı olmuyor.
Oğlum sıhhatle doğdu çok şükür ancak bilirubini yüksek çıktı. Çok üzüldüm. Başka birisi dese canını sıkma normal bir durum derdim çünkü çok sık görülüyor. Ama kendi evladın olunca başka oluyormuş kızlar...
Oğlumun bu sabahki değeri 11,8. Aramızda gurup uyuşmazlığı var. Benim sıfır pozitif onunki b pozitif. Mesajımı görenlerden dua istiyorum. Ben de bütün bebeklere sağlık diliyorum. Uykusuzluk gerçekten çok zormuş. Bir tek oğlum iyi olsun.. inşallah yarın değeri düşmüş olur. Doktor bana emzirin Dedi, bir de mama ile destekleyin ama ben henüz mama vermedim. Fikri olan varsa can kulağıyla dinliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?