2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

Gözün aydın canım. Rabbim şifa versin. Geçer bu sikintilar da. Kendini üzme ki sütün etkilenmesin.

Kilim ve tohum Canım geçmiş olsun, hayırlı olsun. Sağlıcakla büyüsün bebişin. Biberondan ziyade kaşıkla beslenmeleri çok daha iyi oluyormuş. Bunu katıldığım bir seminerde de söylediler. Hem Biberona alışıp memede zorlanma ihtimallerinden dolayı hem de kaşık ileride de mutlaka kullanacakları bir materyal olduğundan kaşığa alışmaları daha mantıklı oluyormuş :) çok gerekli değilse şırınga ile de beslenmesinler hastanede denildi hatta :) Acil şifalar bebişine cnm...

yarın kontrolum var güya erken yaticaktim ah bu ben

Amin canım teşekkür ederim fikrin ve bilgin için

Sancim 100e vurdu onca ilaca seruma ragmen kizim 36+4 ne olcagmz belli degil sabah belli olucak dua edin bize
rabbim yardimcin olsun ins..sancin var acilman var mi ..ins tamamlar gununu.sakin olmak zor ama ins sabret et canim gecenin serrinden sabahin hayrina cik..hayirlisi ile saglikla ..

rabbim yardimcin olsun ins..sancin var acilman var mi ..ins tamamlar gununu.sakin olmak zor ama ins sabret et canim gecenin serrinden sabahin hayrina cik..hayirlisi ile saglikla ..
Hiç açılma yok hatta bebek kanala bile inmemis muayene eziyet gibi ebeler rahmime ulaşamıyor doktor boyle gidersr sezeryan dedi 2doz ciğer geliştirici vuruldum korkuyorum dopplere girdim birdaha doktorum doguma engel bi durum.yok bebegmz cok iyi dedi doguma hazir korkma dedi aglayasim geliyo zor duruyorum

Can'ım sakın korkma, 36'yı bitirmişsin ve dr. Bebek çok iyi demiş. Bundan sonrası Allah'a kalmış. Evet ne kadar uzun dursalar o kadar iyi deniliyor ama bazı durumlarda da doğması gerekiyor bebeklerin. Dualarım seninle. Ben de 36. Haftanın içindeyken 3 kere acile gittim. Hatta oradaki ebeler 3-4 güne doğurabilirsin bile dediler , 1-2 cm açıklığım da vardı ama bak yarın 40. Haftaya gireceğim Allah'ın izniyle. Hakkı'mızda Nasıl hayırlıysa öyle olsun. Ben de çok küçük bebeğim diye üzülmüştüm biraz ama sonra da durumu iyi olduktan sonra da bir an önce kavuşmak istemiştimBak burada da senin haftalarında doğum yapan arkadaşlar oldu çok şükür hepsi gayet iyi. Allah yardımcınız olsun, Hakkı'nızda hayırlısı oldun bebişin ve senin için...

Hayırlı olsun bebeğin canım sağlıkla büyütun inşallah.. biluribin seviyesi çok yüksek değil yeni doğanlarda olan bisey sen emzirdikce duser inşallah.. bizimki bir haftalıkken 18 oldu fototerapi aldı 16 saat sonra deger 10 a dusunceden çıkardılar . Su an sık sık emzirmeye çalışıyorum sükûr olmadı bi daha .. nedenini araştırmafik biz ikimiz de pozitif ama .gizli kan uyuşmazlığı da olabiliyomus . Canını sıkma geçer sütünü etkilemesin sonra. Hastaneye yattığı gün çok aglamistim sütum baya azladi benim (

Gunaydin kizlar nasil keyifler bugün son durumunuz nedir... ben perşembe günü detaylı akciğer ultrasona girecem ona göre doğum tarihi belli olur sezeryan olacam..

maşallah Can'ım gözün aydın darısı başımıza

Kızlar meleğimi aldım kucağıma çok şükür
Allah analı babalı büyütsün meleğini gözün aydın canım

İnşAllah kendime gelince yazarım
hayırlı haberlerini bekliyoruz Can'ım inş sağlıkla alırsın kucağına

B

Bende genel anestezi oldum.. Gaz tamam da tuvalete cıkamıyırum. Hala hastanedeyim bakalım duruma göre yarın cıkıcaz
sen ilk doğumda 3-4 gün sonra çıkmıştım tuvalete ama kati bişey vermedikleri için hiç zorlanmamıştım Can'ım sıvı tüket bol bol inş biran önce rahatlatır

Gözün aydın Can'ım Allah analı babalı büyütsün kendi bebişi olunca insanın farklı biliyorum aka Onun için sakin kalmaya ve bol bol doyurmalısın ki çabuk atlatsın kuzucuk bol sütlü günleriniz olsun inş

Günaydın kızlar hepimize hayırlı günler sağlıklı stressiz inşallah
Bugün bizimse kontrolümüz var nisanyagmurumm hiç sancım felan Yok bakalım dr ne diyecek
Kilim ve tohum Allah sabır versin canım bütün bebeklerde oluyor bolbol emzir inşallah hemen geçer kakasıda ilk hafta puding gibi bişi oluyor galiba anne karnında kileri atıyor yanlış bilmiyorsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…