- 28 Ocak 2008
- 2.109
- 735
- 323
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #36.361
Arkadaşlar hepinize merhaba Doğum yapanlara Allah sağlık versin bebekleri uzun ömürlü uğurlu kademli olsun inşallah.
Bekleyenlere de sağlıklı doğumlar diliyorum.
Ben Cuma günü sabah 7.35 de epidural sezeryan ile Doğum yaptım. Anestezi etkisi bende biraz sürdü halsizlik yaptı diyebilirim. Serum takılırken acı çektim. Sonda ve epidural iğnesi can yakmadan yapıldı. Saat 11 de kalktım yürüttüler. Susuzluk dışında sıkıntım yoktu.
Minoset ağrı kesici verdi doktorum hapşırmak ve öksürmek dışında çok şükür büyük bir ağrı olmuyor.
Oğlum sıhhatle doğdu çok şükür ancak bilirubini yüksek çıktı. Çok üzüldüm. Başka birisi dese canını sıkma normal bir durum derdim çünkü çok sık görülüyor. Ama kendi evladın olunca başka oluyormuş kızlar...
Oğlumun bu sabahki değeri 11,8. Aramızda gurup uyuşmazlığı var. Benim sıfır pozitif onunki b pozitif. Mesajımı görenlerden dua istiyorum. Ben de bütün bebeklere sağlık diliyorum. Uykusuzluk gerçekten çok zormuş. Bir tek oğlum iyi olsun.. inşallah yarın değeri düşmüş olur. Doktor bana emzirin Dedi, bir de mama ile destekleyin ama ben henüz mama vermedim. Fikri olan varsa can kulağıyla dinliyorum.
gece uyumamak bir yana ben de oksurukte var.karnim hop.hop kendiliginden dogum oluryarın kontrolum var güya erken yaticaktim ah bu ben
Epidural oldu canım biraz nabzım yükseldiSende de panikatak vardı.nasıl yaptırdın spinal?ay ben narkoz almayı hiç istemiyorum ama spinalide yüreğim kaldırmıyor.
Amin inşallahgozunuz aydin olsun cnm..sikintilarin gecer ins...bebislere masallah...rabbim sifa versin....bizlere de hayirli dogumlar...
Allah sağlıkla kucağına almayı kısmet etsin canımSancim 100e vurdu onca ilaca seruma ragmen kizim 36+4 ne olcagmz belli degil sabah belli olucak dua edin bize
Amin canım teşekkür ederim fikrin ve bilgin içinKilim ve tohum Canım geçmiş olsun, hayırlı olsun. Sağlıcakla büyüsün bebişin. Biberondan ziyade kaşıkla beslenmeleri çok daha iyi oluyormuş. Bunu katıldığım bir seminerde de söylediler. Hem Biberona alışıp memede zorlanma ihtimallerinden dolayı hem de kaşık ileride de mutlaka kullanacakları bir materyal olduğundan kaşığa alışmaları daha mantıklı oluyormuş :) çok gerekli değilse şırınga ile de beslenmesinler hastanede denildi hatta :) Acil şifalar bebişine cnm...
rabbim yardimcin olsun ins..sancin var acilman var mi ..ins tamamlar gununu.sakin olmak zor ama ins sabret et canim gecenin serrinden sabahin hayrina cik..hayirlisi ile saglikla ..Sancim 100e vurdu onca ilaca seruma ragmen kizim 36+4 ne olcagmz belli degil sabah belli olucak dua edin bize
Amin canım benim inşallahGözün aydın canım. Rabbim şifa versin. Geçer bu sikintilar da. Kendini üzme ki sütün etkilenmesin.
Hiç açılma yok hatta bebek kanala bile inmemis muayene eziyet gibi ebeler rahmime ulaşamıyor doktor boyle gidersr sezeryan dedi 2doz ciğer geliştirici vuruldum korkuyorum dopplere girdim birdaha doktorum doguma engel bi durum.yok bebegmz cok iyi dedi doguma hazir korkma dedi aglayasim geliyo zor duruyorumrabbim yardimcin olsun ins..sancin var acilman var mi ..ins tamamlar gununu.sakin olmak zor ama ins sabret et canim gecenin serrinden sabahin hayrina cik..hayirlisi ile saglikla ..
Bu arada sana da hayırlı olsun canım darısı bizlere sağlıcakla büyütEpidural oldu canım biraz nabzım yükseldi
Can'ım sakın korkma, 36'yı bitirmişsin ve dr. Bebek çok iyi demiş. Bundan sonrası Allah'a kalmış. Evet ne kadar uzun dursalar o kadar iyi deniliyor ama bazı durumlarda da doğması gerekiyor bebeklerin. Dualarım seninle. Ben de 36. Haftanın içindeyken 3 kere acile gittim. Hatta oradaki ebeler 3-4 güne doğurabilirsin bile dediler , 1-2 cm açıklığım da vardı ama bak yarın 40. Haftaya gireceğim Allah'ın izniyle. Hakkı'mızda Nasıl hayırlıysa öyle olsun. Ben de çok küçük bebeğim diye üzülmüştüm biraz ama sonra da durumu iyi olduktan sonra da bir an önce kavuşmak istemiştimHiç açılma yok hatta bebek kanala bile inmemis muayene eziyet gibi ebeler rahmime ulaşamıyor doktor boyle gidersr sezeryan dedi 2doz ciğer geliştirici vuruldum korkuyorum dopplere girdim birdaha doktorum doguma engel bi durum.yok bebegmz cok iyi dedi doguma hazir korkma dedi aglayasim geliyo zor duruyorum
Hayırlı olsun bebeğin canım sağlıkla büyütun inşallah.. biluribin seviyesi çok yüksek değil yeni doğanlarda olan bisey sen emzirdikce duser inşallah.. bizimki bir haftalıkken 18 oldu fototerapi aldı 16 saat sonra deger 10 a dusunceden çıkardılar . Su an sık sık emzirmeye çalışıyorum sükûr olmadı bi daha .. nedenini araştırmafik biz ikimiz de pozitif ama .gizli kan uyuşmazlığı da olabiliyomus . Canını sıkma geçer sütünü etkilemesin sonra. Hastaneye yattığı gün çok aglamistim sütum baya azladi benimArkadaşlar hepinize merhaba Doğum yapanlara Allah sağlık versin bebekleri uzun ömürlü uğurlu kademli olsun inşallah.
Ben Cuma günü sabah 7.35 de epidural sezeryan ile Doğum yaptım. Anestezi etkisi bende biraz sürdü halsizlik yaptı diyebilirim. Serum takılırken acı çektim. Sonda ve epidural iğnesi can yakmadan yapıldı. Saat 11 de kalktım yürüttüler. Susuzluk dışında sıkıntım yoktu.
Minoset ağrı kesici verdi doktorum hapşırmak ve öksürmek dışında çok şükür büyük bir ağrı olmuyor.
Oğlum sıhhatle doğdu çok şükür ancak bilirubini yüksek çıktı. Çok üzüldüm. Başka birisi dese canını sıkma normal bir durum derdim çünkü çok sık görülüyor. Ama kendi evladın olunca başka oluyormuş kızlar...
Oğlumun bu sabahki değeri 11,8. Aramızda gurup uyuşmazlığı var. Benim sıfır pozitif onunki b pozitif. Mesajımı görenlerden dua istiyorum. Ben de bütün bebeklere sağlık diliyorum. Uykusuzluk gerçekten çok zormuş. Bir tek oğlum iyi olsun.. inşallah yarın değeri düşmüş olur. Doktor bana emzirin Dedi, bir de mama ile destekleyin ama ben henüz mama vermedim. Fikri olan varsa can kulağıyla dinliyorum.
maşallah Can'ım gözün aydın darısı başımızaGünaydın anneler ve anne adayları.. biz evimize döndük.. 24 mart cuma sabahı saat 9.30 da oğluşumla kavuştuk. Spinal oldum muhteşemdi.. çok hızlı ve kolay bir sezeryan oldu Allahıma binlerce kere şükürler olsun..dün öğleden sonra hastaneden çıkışımızı yaptık evimize geldik..dikişlerim içten acıyor biraz oturup kalkarkrn yürürken ama daha çok yeni olduğundan diye düşünüyorum..Allahım bekleyen tüm anne adaylarına hayırlı sağlıklı bir doğum nasip etsin inşallah..jiç korkmayın bol bol dua edin kızlar Allah doğum kolaylığı veriyor inşallah..
Allah analı babalı büyütsün meleğini gözün aydın canımKızlar meleğimi aldım kucağıma çok şükür
hayırlı haberlerini bekliyoruz Can'ım inş sağlıkla alırsın kucağınaİnşAllah kendime gelince yazarım
sen ilk doğumda 3-4 gün sonra çıkmıştım tuvalete ama kati bişey vermedikleri için hiç zorlanmamıştım Can'ım sıvı tüket bol bol inş biran önce rahatlatırB
Bende genel anestezi oldum.. Gaz tamam da tuvalete cıkamıyırum. Hala hastanedeyim bakalım duruma göre yarın cıkıcaz
Gözün aydın Can'ım Allah analı babalı büyütsün kendi bebişi olunca insanın farklı biliyorum aka Onun için sakin kalmaya ve bol bol doyurmalısın ki çabuk atlatsın kuzucuk bol sütlü günleriniz olsun inşArkadaşlar hepinize merhaba Doğum yapanlara Allah sağlık versin bebekleri uzun ömürlü uğurlu kademli olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?