2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Yine uykusuz bol kabuslu bir gecenin sabahından herkese günaydınlar.Birde bu gece ablamızda uyuyamadı tam oldu.yanıma geldi dön sağa dön sola ödüm koptu doğuma bir gün kala hastalanacak mı acaba diye.ay allah korusunşimdik ateş falan yok ama o da mı heyecan yaptı bilmiyorum.bugün yine tonla hazırlık var.yarın doğurunca yatarım artık bol bol:)hadi bakalım gün başlasın

Gunaydin herkese.bugun bir dogum var bakalim baska guzel haberler gelecek mi

Son gune kadar calistin vallahi canim.hic işin bitmedi.sen dogumdan sonrada yatamayacaksin bu gidişle en fazla 1-2 gün:)) ablanizda hissetti belkide.biz gun sayıyoruz son 5 oglum benden heyecanli

Canım size de çok geçmiş olsun. Evet insan çok üzülüyor. Ben de ağladım sarılık var deyince. Bizdeki uyuşmazlık eşimden ya da negatiflikten kaynaklanmıyor canım anne sıfır Bebek a ya da b olunca abo uyuşmazlığından sarılık görülürmüş.
İlk anda benim de sütüm azaldı inşallah bugünkü ölçümde değer düşmüştür. Bir de her seferinde git hastanede Canını yaksınlar. İnsan nasıl üzülüyor. Allah dermansız dert vermesin.
bütün çocuklara sağlık versin inşallah.
Hepsi sağlıkla Analı babalı büyüsün inşallah

Canım inşallah her şey yolunda gider hepimiz için çok teşekkür ederim.

Canımm çok teşekkür ederim sanırım evet anne karnındaki birikmişleri atıyor. Acaba doyuyor mu? Acaba süt içeriği zengin mi diye düşünüp duruyor insan. Dünden beri saatli emziriyorum.
İnşallah sarılık değeri düşer.

kızlar geldim doktordan bebis in kg 3.400 olmus . sancim bir tane çıktı. her sey normal maşallah şükür. alttan muayene yapmadı 39 hafta olduk. bir hafta sonra gel dedi ya da suyun gelirse hemen gel dedi. artik gelsin istiyorum kizlar 40 i gecmez inşallah

İnşallah cnm sağlıklı hayirlisiyla gelsin beişlerimiz ben haftaya gideceğim inşallah 39/haftalık olacak ozaman inşallah biraz merdiven inip çıkmak lazimmiş bugün deneyeyim nasıl olacak çikabilecekniyim

Maşallah bebisine canım. Neden yapmadı çatı muayenesi acaba. Normal doğum bekliyorsun değil mi?

Canim uzulme gecici bu surecler. Kendini uzme ki sutun kesilmesin. Ayni grup uyusmazligi bizde de var. 10 gunluk oldu bebegim ama hala sarilik devam ediyor. Dun 12 idi deger. Ama cok yuksek degil dedi doktor. Surekli emzir bebegini zorla da olsa uyandir. Saat basi emzir. Sutun yetmiyorsa da mama ver mutlaka. Sarilik bir cok kisinin ugrastigi bir hastalik bu kadar paralama kendini. Allah baska dert vermesin.

Cok sağol canım size de tekrardan geçmiş olsun değeri dusmustur inşallah bugün . Kan alınırken içeri girmiyorum ben sesini duymayayim diye o ağlarken bende ağlıyorum yoksa. Uyanmiyordu hiç süt de icmemisti kanı çıkmadı yavrumun kaç kere delik deşik ettiler zor günler geçirdik su bir ayı atlatsaydik en sıkıntılı günler bu günler .Rabbim başka hastalık vermesin inşallah.yavrularimizj korusun

Aynı yapıda kv sahibim. Neden mecbur kalacaksin

Aynı yapıda kv sahibim. Neden mecbur kalacaksin
İnsan mecbur kalıyo benim kv bizde kalmak için can atıyo annem doğuma gelecek o bizde kalamayacak diye beddua eder gibi annem gelmeden doğum yapmamı diliyodu bugün sabah annemle konuştum evle ilgili sorunlar yüzünden gelemeyecek sabahtan beri ağlıyorum eşim sağolsun yemeğimi temizliğimi yapar ama benim annemin duygusal desteğine ihtiyacım vardı şimdi kv benim eve çöreklenecek zaten yanında rahat edemiyorum doğum yapmadan karışmaya başladı bile yok kucağa alıştıtma yok eve getirir getirmez banyo yaptıracaz pis mi kalsın ya doktor göbek geç düşer diyo diyorum olsun pis mi kalsın diyo yemin ederim ağlamaktan helak oldum eşime annen gece evine gitsin rahat edemiyorum desem yaygarayı koparır bu konuda çok anlayışsız annem sana napıyo ki diyo bide annem gelmeden doğum yapayım diye bol bol ev işi yap çok yorulana kadar yürü artık doğsun falan diyo hamileliğim boyunca bi kere kendi evini bi kere görümcemin evini temizletti şimdi doğum yaklaştı ev temizlemem gerekiyo biliyo hiç yardım edeyim demiyo yani doğumdan sonrada bana bi yardımı olmaz kafayı yememe bol bol destek olur daha 45 yaşında genç bide ya ben napıcam offff

Napıcam bilmiyorum çok çaresizim gelmesin demiyorum ama gelsin gece evine gitsin benim evimde kalmasın çok bunalıyorum o varken bide eminim herşeye karışacak ya hamileliğim boyunca her geldiklerinde ne görümcem ne kayınvalidem ne yemek hazırlamama ne sofra kurmama ne sofrayı toplamama bulaşığa falan hiç bi şekilde yardım etmeyi teklif dahi etmediler Allah güç kuvvet versin her işimi kendim yaparım ama insan hamileyken yardımın en azından teklif edilmesini bekliyo şimdi benim annem gelemeyecek ben bu kv ile ne yapcam inanın stresten her an doğurabilirim o kadar kötü yalnız çaresiz hissediyorum ki kendimi

Benimde kontrolum vardi cati muayenesi oldum canim yandi ama kisa sürdü Allahtan.rahim agzinda kemik yapim varmis ama biraz ikinmayla dogar diyor.deneriz dogmazsa aliriz dedi.henüz gelmeye niyeti yokmus beyefendinin. 3400 olmus boyuda 50 cm dedi.ama biraz daha alirsa zor olur diyor.bakalim bwklwmedeyiz artik

Kv ne kadar iyi de olsa insanin annesi gibi olmuyor.Allah kolaylik versin hepimize

İnşallah cnm sağlıklı hayirlisiyla gelsin beişlerimiz ben haftaya gideceğim inşallah 39/haftalık olacak ozaman inşallah biraz merdiven inip çıkmak lazimmiş bugün deneyeyim nasıl olacak çikabilecekniyim
kac basamakli merdiven cikacaksin canım. ben dört gündür düzenli yürüyorum en az bir saat .merdiven de daha çıkmadım ama yarın cikicam.

Maşallah bebisine canım. Neden yapmadı çatı muayenesi acaba. Normal doğum bekliyorsun değil mi?
evet canım Allah izin verirse normal doğum. bebis daha fazla kg almadan gelsin istiyorum o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…