2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Doktorum 15 güne geçer dedi. Baya azaldı ama:) Ağız tadım düzeldi çok şükür. Ne çektimm be Hepsi geride kalacak inşallah

sukur gecmis olsun tekrar. bendeee simdi basladi geceleri ama butun tukurukleri yastiga kocamin koluna bulastiriyom ama terliyom saniyo benimkisi :)))

Aynı yapıda kv sahibim. Neden mecbur kalacaksin
gelmemekten anlamazlar ki simdi.bebek dogdugu icin aramadan zirt pirt gelmeyi kendileerine hak gorurler.yardim edecekler ya iyilikten eve gitmeyi unuturlar...esim de zaten onlarin kafasindan...bu sefer devamli gidip yaticam.

Kv ne kadar iyi de olsa insanin annesi gibi olmuyor.Allah kolaylik versin hepimize
Üstelik bide kv iyi olmadığı halde sırf yük olmak için kalmaya çalışıyosa çok daha zor ilk hamileliğim annem yanımda olsun çok isterdim ama nasip hayırlısı buymuş diyorum bari annem yok kv kalmasa daha iyi olur annem gelse kalamazdı evimizde küçük zaten şimdi annemin gelemiyceni duyunca eminim çok mutlu olcak. Dedim ya annem gelmeden doğum olsun diye resmen beddua ediyodu çünkü doğumun başladığını anneme hemen haber versem bile annemin gelmesi en az iki günü bulur uçak yolculuğu yapamıyo annem korkusu olduğu için otobüste günde 1 tane var onun saatini ayarlamak falan çok güç yol da 16 saat sürüyo o yüzden annem gelmeden doğum yapmam kv mutlu edecekti şimdi kendine gün doğdu resmen stres topu oldum kv yüzünden sütüm gelmez gelsede kesilir diye düşünmeye başladım insan bu kadar stresi yaşatmayı nasıl başarır aklım almıyo

Kv ne kadar iyi de olsa insanin annesi gibi olmuyor.Allah kolaylik versin hepimize
Üstelik bide kv iyi olmadığı halde sırf yük olmak için kalmaya çalışıyosa çok daha zor ilk hamileliğim annem yanımda olsun çok isterdim ama nasip hayırlısı buymuş diyorum bari annem yok kv kalmasa daha iyi olur annem gelse kalamazdı evimizde küçük zaten şimdi annemin gelemiyceni duyunca eminim çok mutlu olcak. Dedim ya annem gelmeden doğum olsun diye resmen beddua ediyodu çünkü doğumun başladığını anneme hemen haber versem bile annemin gelmesi en az iki günü bulur uçak yolculuğu yapamıyo annem korkusu olduğu için otobüste günde 1 tane var onun saatini ayarlamak falan çok güç yol da 16 saat sürüyo o yüzden annem gelmeden doğum yapmam kv mutlu edecekti şimdi kendine gün doğdu resmen stres topu oldum kv yüzünden sütüm gelmez gelsede kesilir diye düşünmeye başladım insan bu kadar stresi yaşatmayı nasıl başarır aklım almıyo

Canım annen yanında olsa çok iyi olur her konuda destek olurdu ama kısmet değilmiş canını şimdiden sıkıp da sütum gelmeyecek falan diye düşünme .sütun gelmesi biraz da psikolojikmis o yüzden sadece bebeğine odaklan.. napacam kv yi de cekecen bi sure ..Rabbim yardımcın olsun kolaylık versin inşallah

gelmemekten anlamazlar ki simdi.bebek dogdugu icin aramadan zirt pirt gelmeyi kendileerine hak gorurler.yardim edecekler ya iyilikten eve gitmeyi unuturlar...esim de zaten onlarin kafasindan...bu sefer devamli gidip yaticam.
Ah kardeş aynı şeyler vallahi benim eşimde saolsun her konuda bana yardımcı olur ama bu annesi söz konusu olunca kıyameti koparıyo hamilelikten dolayı zaten gece boyunca zar zor iki üç saat uyuyoruz benim kv bize gelince gitmeyi bilmiyo kalıyo bide üstelik gece horluyo bende çıt sese uyanırım klima tek bi oda da olduğu için aynı oda da uyuyoruz sabaha kadar horultusunda sinirden ağlıyorum eşime annen gelsin ama kalmasın böyle işte durumu biliyosun uyuyamıyorum diyorum bide sabahın köründe kalkıyo kahvaltı bekliyo ben uykusuzluktan ölmüşüm zaten eşim basıyo yaygarayı annem sana naptı diye ya evine gitsin akşama kadar oturuyo yemeğini çayını kahvesini hizmetini yapıyorum zaten gece defol git evine dimi

Benim kV birde uzakta yaşıyor doğum için gelince bizde kalacak . Benim ki de iş yapmaz herseye alınır evde esyalarim kırılır batar vs .. ama bu geldiğinde lohusa halimle en mutlu günümde canımı siktirmicam. Laf mi sokuyor bende laf sokacam küsüyo mu çokta umrumda . Kocam onun tarafında mi davranıyor hiç umursamicam her istediğim işi de yapriracam kendisine kalkıp kendim yapmicam. Iste o zaman kendisi gibi olduğun zaman sana dişini gostermekten geçer yanında da fazla kalmak istemez zaten kendiliğinden kacar

insallah hersey yolunda gitsin :)yalniz benim dun geceden beri sanci var simdilerde artti aksami bekliyorum esim isten gelsin diye bekliyorum hadi hayirlisi olsun hepimiz icin

sen kac yasindasin...bizimki de ayni annemle birsey yarisi var ya onun gibi yarisiyor.kiskanc.hatta bu yuzden kustum ben kendi ozur diledi...kv her zaman patlamaya hazir bomba ..ne konusacagini bilmez.annem de sessiz ama patlamasi buyuk olur ki yasadik bunu...
Ama ben artik taviz vermiyorum.ne dusunecegini umursamiyorjm.saygisizlik yapmiyorum.kendimi anlatmiyorum.mesafeliyim
Ama yanyana gelince guleryuzlu olucan.boyle yapan biri degilim ama ya kotu olcam ya politikaci gibi davrancan.dusunceni belli etmiyecen.hic olmazsa sinir olup kendimi yipratmayi biraktim.cunku farkli yetismisiz anlasmak mumkun ddgil ama uzlasmak onemli
Sonucta ailelerimiz ...iyi olmaliyiz

Evet sÜtün stresle orantılı olduğunu biliyorum o yüzden endişeleniyorum ama işte kv şimdiden karışmaya başladı ben görmezden duymazdan gelemem biraz gergin bi insanım ya ben yardım istesem kal desem kalsın onun haricinde de insan rahatsız eder miyim diye düşünür ama yok bizimki düşüncesiz

Evet sÜtün stresle orantılı olduğunu biliyorum o yüzden endişeleniyorum ama işte kv şimdiden karışmaya başladı ben görmezden duymazdan gelemem biraz gergin bi insanım ya ben yardım istesem kal desem kalsın onun haricinde de insan rahatsız eder miyim diye düşünür ama yok bizimki düşüncesiz

yok ne demek
Senin annen oyle yapsin bak esin nasil soylenmeye baslar...allah tan esim kalmalo misafir sevmez ama laf olsun diye teklif eder.ben sesimi cikartmam rezil olur.
Evde kisi sayisi fazla olsun rahatsiz olur.
Sehir disinda ayda geliyorlardi bir de supriz derlerdi.her ay rutine baglamislardi.kendileri olsa neyse b8r de onlari gormeye gelenler..bir gun dedim artik surpriz olmuyir bekliyoruz dedim.kesildi.

22 yaşındayım. Annemle yarış halinde olmasını gerektirecek hiç bişey yok annem uzakta senede bi defa geliyo evime ama kendi haftanın iki günü ya biz gidiyoruz ya o geliyo yani annemle doğru düzgün görüşemiyoruz bile zaten annemle öyle her konuda yarışmıyo şimdi bebek doğacak annem torununun yanında kalacak kendi görüp gidecek ya onun kıskançlığı vardı bende hiç saygısızlık yapmıyorum aksine belimin bu kadar ağrısına rağmen geliyo herşeyini yapıyorum ama ben şu takmama kendimi yıpratmama işini beceremiyorum kaynanayla küsmek ne demek haşaaa ben öyle bişey yapsam kocam ortalığı yıkar benim küsme gibi bi lüksüm de yok şuan tam 37 haftalık hamileyim geçen hafta 36 haftalıkken bebek 3 kilo 126 gramdı dün bana diyo ki pis bi üslupla sen hep kendin kilo aldın bebek hiç gelişmedi yani buyur delirme sanki hiç doğum yapmamış bebek 10 kilo mu doğacak anlamıyorum

Neyse bu kadar dedikodu yeter..bebislerimize donelim...yarin randevum var ..ins hayirli haberler aliriz hepimiz.gece doguma giden arkadas vardi.yazmamis ben mi kacirdim acaba

Hah aynısı bizde de oluyo eşim anne bugün burda kal diyo ben hiç sesimi çıkarmıyorum kal demiyorum ama benim kv biraz vurdumduymaz olduğu için benim istemediğimi anladığı halde kalır bizde yani ben mimiklerimle resmen istemediğimi belli ediyorum ama o her seferinde ben kal demediğim halde kalır ben senin gibi öyle sürpriz olmuyor gibi imalarda bulunsam da benim kv anlamamazlıktan geliyo bu da beni çıldırtıyo

yorumlari bitmez cnm ikinci gebeligim evime gelmiyor telefonda yetisiyir akil vermeye...ben 31 yasindayim dusun yani..bizden once dogurunca tecrube sahibi oluyor eyvallah ..zaman degisti.bir de yardim istersek yardim etmeyi bilseler..
Bir de annem hic karismaz bana.alismamisim.

bizimki de ilk yillarda oyleydi.gelin kv cosmasi oluyor ilk yillar....gecen dedi ki gelinim degil kizim goruyorum dedim.aman yandik dedim.kadin gemiler forra...hic olmazsa mesafesi olurdu.biz de hicbirseyden memnun degiliz yaw
zamanla anladi.simdi yuzsuz degil.o bakimdan allah a sukur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…