2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Günaydın arkadaşlar normal Doğum zor mu .. dün kontrolüm vardı.. bebek 3600 olmuş.. çatı muayenesı yaptı esnek dedi.. ve çatı muayenesınde bişey hissetmedim.. normal Doğumdan korkuyorum .. bebeğim için bişey olur dıye de korkuyorum ne yapacağımı bılemedım.. bugün sezeryan mı normal mi karar vermem lazım.. yardımcı olur musunuz ..

Günaydın kızlar. Benimde bugün kontrolüm var. Bebek geçen hafta 3450gr dı. Doktorum geçen hafta bu hafta için kilosu böyle giderse sezaryeni oturup konuşmak zorunda kalıcaz demişti. Normal doğum istiyorum. İnşallah oğlum çok kilo almamıştır. Hiç ağrım sızım yok. Günlük normal ev işlerini yapıyorum, yürüyorum falan. İnşallah normal doğar... Herkesin hakkında hayırlısı

Ultrasonla dogum kilosu arasinda fark ne kadar olur diye sordum doktora.oda ultrasona gore daha az dogar ama 3.500 olur dedi.bizde kafa capi 10u gecerse zorlayacagi icin sezeryanda düşünüyor. Bende duruma göre kabul edicem.daha kanala inmemis haftayada inecegi belli degil riske girmekte istemiyorum acikcasi .

Canım bende bir ay önce normal doğum yaptım 36+3 tek geldi oğlum . Çatı muayenesinde çok kolay doğum yaparsın dedi bana çok esnekmis. Öyle diyince morali oldu bana . Bende korkuyordum normal doğumdan .Zorluğundan değil de bebeğime bişey olur diye . Ama o anda rabbim güç veriyor ve sadece bebeğini düşünüyosun bu anda olup bitiyor gerçekten .. benim bebeğim 2910 gr doğdu seninkine göre küçüktü ama sende kolayca dogurursun inşallah.Bence bi aksi olmadıkça en iyisi normal doğum hemen ayaklandim kendi işimi kendim yaptim

Normal icin olumsuz bisey dememis canim yapabilirsin insallah.banada zor olur diyor keske musaitsin deseydi hic düşünmezdim normal dogumu secerdim

Günaydın kızlar hergün bebişleri kavuşuyoruz bugün de var galiba
Hiç uykum yok... var mi benim gibileri? zaman gecmiyor sanki.. heyecan tavan yapmiş bende.. daha doguma yaklasik 10 günüm var... sizde durum nasıl benim gibi geri sayım yapan var mi?
Canım bende bekliyorum dr on gün beklicez desi normal gelmezse alırız desi
GÜNAYDIN kızlar bir günü daha geride bıraktık
Günaydın Doğuma kadar maratona devam
Günaydin kizlaar hastaneye gidiyoruz birazdan sezeryan olcam duanizi eksik etmeyin :) ay kalbim yerinden cikcak resmen.
Hiç stres yapma canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Ben 40 haftadayım normal bekliyorum bence normalden hiç korkma çatında uygunmuş. Dr da tamam derse bence. Irmak yap sonrası için bebeğinle ilgililenirsin
Kızlar nişanim geldi. Birazdan hastaneye gideceğiz. İnşallah kolay bir doğum olur ve sağlıcakla kızımi kucağıma alırım.dualarinizi eksik etmeyin
Allah yardımcın olsun bir avazda kurtulursun inşallah güzel haberler bekliyoruz

Günaydın kızlar. Doğum yapacaklara Allah kolaylık versinn :)
"benim bundan önce 4 kaybım olsaydı hiç riske atmaz sezeryan isterdim" dedi doktorum. Herşey normal gidyo ama kafam karıştı.. bence dediği mantıklı, sizce de öyle mi?

Canım bebek erken gelmiş bir sıkıntı oldu mu
ş bir

C
Kızlar Büyük abdestim yeşil renkte doğuma yaklaşanlar da var mı böyle bir şey
canım hemen doktora gitmelisin bence çocuk kakasını yapmış ya da yutmuş olabilir çünkü aynısı arkadaşıma olduğunda öyle demişler ve doğuma almışlardı gerçi onun küçük abdestiydi yeşil

Kızlar Büyük abdestim yeşil renkte doğuma yaklaşanlar da var mı böyle bir şey
direk dr ara hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…