2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Benimde iki kaybım var normal doğurdum onları.. şimdikini riske atamıyorum o psikolojiyi yaşadım sonu güzel bitmedi normale cesaret edemedim cuma günü sezaryen olacağım..

Dogum yapan arkadaslar birsey soracagim hamilelikte aldiginiz kilolardan dogumda ne kadari gitti.

51 ile başlayıp 64 le doğuma girdim. Doğumdan 10 gün sonra Dr kontrolüm vardı orada 56 kg çıktım. 10 günde 8 kg gitmiş :) Daha da gider bu yorgunlukla uykusuzlukla :/

Normal Doğum yapmış arkadaşlar yardım edin .. bebegınızın kılosu ne kadardı Doğum nasıl başladı neler yaşadınız anlatır mısınız ?

Normal Doğum yapmış arkadaşlar yardım edin .. bebegınızın kılosu ne kadardı Doğum nasıl başladı neler yaşadınız anlatır mısınız ?
ben iki tane normal dogum yaptim.ilkinde 8 saat falan sanci cektim.ikinci de nisan geldi yine 7 saat falan sanciyla dogum oldu.

Kaka da yeşil olması bebekte sıkıntı gösterir mi çok korkuyorum doktorum yemekteymiş

Günaaaydın kızlar :) bugün yine birsürü doğum birsürüü heyecannn var... ayy valla benimde yarın doğum heyecandan ortalıklarda saf saf geziyorum evin içinde :) heralde doğurunca normale dönerim diyorummm. Allah hepimizin yardımcısı olsun :)

Kızlar yarın sabah doğumum var dua edin bana lütfen korkuyorum biraz

Benimde doğumum yarın saat 11 de bende korku mu heycan mı ne yaşıyorum bilmiyorum Allah yardımcımız olsun

Günaydin kizlaar hastaneye gidiyoruz birazdan sezeryan olcam duanizi eksik etmeyin :) ay kalbim yerinden cikcak resmen.

Allah yatdımcınız olsun canımm sağlıkla kavuşun inşallah

Bende senin yerinde olsam sezeryanı seçerdim canım riske atamazdım. Allah yardımcın olsun.

Pinberem gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün.

Canim senin ilk doğum degil dimi

Benimde iki kaybım var normal doğurdum onları.. şimdikini riske atamıyorum o psikolojiyi yaşadım sonu güzel bitmedi normale cesaret edemedim cuma günü sezaryen olacağım..
Haklısın insan cesaret edemiyo yaşadıklarından dolayı.. Ben de pazartesi gün alıcam artık hayırlısı hepimiz için.

Allah analı babalı büyütsün canım çok sevindim inşallah hiç ağrın olmaz.
Genel mi epidural mi oldun ?

Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın maşallahhhh kilosu çok iyiymiş:) genel anestezi mi oldun acaba

maşalah çok güzel gelmiş. İnşallah gaz problemi yaşamazsın sağlıkla büyüsün paşa

Canım bebek erken gelmiş bir sıkıntı oldu mu

ş bir
Çok şükür canım bi sıkıntı olmadı. Son günlerde grip.olmustum o bebeğe bulaşmış enfeksiyon kapmış dediler 3 gün kuvozde kaldı sadece bide sarılık geçirdik ama sarılık gununde doğan bebeklerde de görülüyor. Şimdi iyiyiz..Senin de mı erken doğum riskin var

Dogum yapan arkadaslar birsey soracagim hamilelikte aldiginiz kilolardan dogumda ne kadari gitti.
Doğumdan 10 gün sonra 9 kilom gitti. Ben 22 kilo almıştım :)) daha da gider sanırım hala ödem var çünkü vücutta. Geriye kalan kiloları da sonra yavaş yavaş veririm artık

Canim bende 36+1de dogum yaptim daha oncede 37+6 da yapmistim ilki epidural normal yaptim cok konforluydu hic aci cekmedim ondan normal yapamaya cesaretlendim bundada. Epidural almadim 2.sinde.3400 kizim 3100 oglum dogdu ikiside 50 cmdi.ilk dogumda 19 saat sanci cektim ama dayanilmicak gibi degil adet agrisi gibi dusun dayanamadigin anda zaten epidural vuruyorlar sonrasi cok kolay doktor ikin dedikce ikinip doguveriyor acı 0 di benim.bunda tamamen dogal olsun dedim ve avantajim sancim 100 lerde bile ben 20 30 gibi hissettim acilmada cok cabuk ilerledi 4 saatte 10cm ulasti aciklik.sanci korkulcak bisi degil inan.sadece nasil atlatabilcegini dusun ebeler izin versin yürü mesela sallan derin nefesler.dogumhaneye gectiginde zaten ebe yönlendiriyor hep simdi kavusucam diye dusun insana dirayet geliyor.bebegin kafasi cikinca hic hissetmiyorsun inan aci falan olmuyor kesigi de hissetmiyorsun.ben hep ondan korkardim gercekten de acımıyor sadece yogun bi basinc oluyo sonra bir bakmissin bebisin ıngaaaaa :) hemen temizliyorlar sana veriyorlar öpücüke boguyorsun sonrasi giyinip odana:) karin dümdüz hafiflemis sadece dikisin olursa onun acisi ama agrikesiciler zaten ilk gun yetiyor 2.gun yeni bir sen olarak bebisinle ilgileniyorsun:)
Rabbim hakkinda hayirlisini versin.sag salim kavuşun.:)

Evet cnmnişan geldi 1cmlik açıklık var sancı yok

Canim senin ilk doğum degil dimi

Evet canım ilk doğumum olucak inşallah

Gözünaydın canım Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin. İnşallah bizde senin gibi rahat atlatırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…