2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

Allah anali babali buytsun.gozunuz aydin.maşallah

Darısı başımıza canım Allah analı babalı büyütsün gözün aydın

Canim çok güzel anlatmışsin nasılsın şimdi bebeğin nasıl . Sütün iyi geliyor mu. Benimki biraz az sanırım . Daha bir kere mama verdim bir ayda .Kv geldi bir aylık çocuğu doyuramiyor musun dedi .Ki bir günde bir kere vermeme rağmen .Moralim o kadar bozuldu ki . Bende isterim dolu dolu sütum gelsin ama elimde değil . Mama hazırlamak çok mu.kolay sanki

Evet cnmnişan geldi 1cmlik açıklık var sancı yok
Nişanı gelip de bi kaç hafta bekleyen var canım ama yine de doktor kontrolünde olman lazım. Korkma ama 36 hafta çok erken değil .Bu topikte daha erken doğum yapan arkadaşlar oldu çok sükûr sağlıklı bebekleri

Bizim 14tü 5günlükken ama şimdi azaldı yüzünden anlıyorum ama hala var

Sancım falan yok benim şuan herşey normal bi kere alttan muayene oldum 2.buçuk cm açıklık var

16 kilo aldim bugun 3. Gun sezaryan oldum 5 kilo gitmiş sadece

51 ile başlayıp 64 le doğuma girdim. Doğumdan 10 gün sonra Dr kontrolüm vardı orada 56 kg çıktım. 10 günde 8 kg gitmiş :) Daha da gider bu yorgunlukla uykusuzlukla :/

Doğumdan 10 gün sonra 9 kilom gitti. Ben 22 kilo almıştım :)) daha da gider sanırım hala ödem var çünkü vücutta. Geriye kalan kiloları da sonra yavaş yavaş veririm artık

sagolun kizlar yavas yavas gider geri kalanlarda bende normalde kilolu hamile kaldim korkuyorum kalmaz insallah

Bugün tam bir haftalık olduk.benim dikiş ağrılarım çok çok azaldı ama bu sabah bir titreme üşümeyle uyandım.ateşim çok yok ama aşırı üşüyorum şuanda bile ve bütün vücudum dökülüyor.neyin nesi acaba bu?aynı şeyi yaşayan var mı acaba aramızda kızlar?

Gözün aydın canım.allah analı babalı büyütsün.

Canim benim sagolcok sükür iyiyiz.bizim bebis de uykulu biraz.1 haftadir daha iyi bende sût gitmesin diye sagdim falan cok icmediginden az kilo almis dedi cocuk doktorumuz.simdi aylik kontrolunde bakicaz bakalim kilosuna.süt kendine bakarsan geliyo ya az icer yersem benimde olmuyo bende gecen 1 kere verdim mama onu bile icmedi tam.hemen mamaya baslamak istemiyorum daha anca kendine geliyo erken dogdugu icin diye dusunuyorum.mama hazirlamak daha zor yaaa su hazirla mama koy disari ciksan termos ayarla....
Kv de masallah cok moral veriyormus.Mamaya 1 kere basladin mi gerisi geliyo ögünler artiveriyor canim yaa.cok agliyo mu? Sivi icimine yüklensen baya degisiklik olur belki ?
Ben tarcin karanfil ihlamur elma kabugu yapiyorum buyuk bardagimla 4 kere falan iciyorum humana iciyorum su 2lt en az.hurma 5 tane yiyorum ceviz badem.corba iciyorum genelde.biz 21 gunluk olduk acikcasi daha aciktiginda agladigi olmadi.sütüm var benim fışkırıyor debebisim iccek doycak de.kizimda bi kere mamaya basladim doymadi dur bidaha yapayim derken bir bakmisim sutum azaldi hop ek gida sonrasi birakti.

Benim kızımın kafa çapı biraz önden gidiyor diye normal olmayabilir gibi konuşmuştuk doktorla. Bugün kontrolüm vardı 38+5'teyim. Geçen hafta çatı muayenesi olmuştu zaten, bugün tekrar baktı doktor baya bastırıyor kafası dedi. Tekrar alttan muayene oldu. Açıklık biraz var. Bir de hızlandırmak için stripping membranes denen bi uygulama var onu yaptı. Tam olarak ne olduğunu bilmiyorum ama doğumu tetikleyen bir şey olduğu yazıyor internette de. Hayırlısı bakalım. Normal için bekleyen günü yaklaşan ya da geçen arkadaşlar belki doktorlarıyla bu uygulamayı konuşmak isterler diye söylemek istedim.

Bir de geçen haftaya göre çok fark etmiş alttan muayene durumu doktorun dediğine göre. Bir haftadır özellikle pilates topuyla egzersiz yapmaya çalışıyorum, bol hurma ve her gün bir Meryem bir de İnşikak suresi okuyorum. Allah'ın izniyle bunların faydası olmuş olabilir, inşaallah sonunu da hayırla sağlıkla görürüz hepimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…