Canim benim sagol
cok sükür iyiyiz.bizim bebis de uykulu biraz.1 haftadir daha iyi bende sût gitmesin diye sagdim falan cok icmediginden az kilo almis dedi cocuk doktorumuz.simdi aylik kontrolunde bakicaz bakalim kilosuna.süt kendine bakarsan geliyo ya az icer yersem benimde olmuyo bende gecen 1 kere verdim mama onu bile icmedi tam.hemen mamaya baslamak istemiyorum daha anca kendine geliyo erken dogdugu icin diye dusunuyorum.mama hazirlamak daha zor yaaa su hazirla mama koy disari ciksan termos ayarla....
Kv de masallah cok moral veriyormus.Mamaya 1 kere basladin mi gerisi geliyo ögünler artiveriyor canim yaa.cok agliyo mu? Sivi icimine yüklensen baya degisiklik olur belki ?
Ben tarcin karanfil ihlamur elma kabugu yapiyorum buyuk bardagimla 4 kere falan iciyorum humana iciyorum su 2lt en az.hurma 5 tane yiyorum ceviz badem.corba iciyorum genelde.biz 21 gunluk olduk acikcasi daha aciktiginda agladigi olmadi.sütüm var benim fışkırıyor de
bebisim iccek doycak de.kizimda bi kere mamaya basladim doymadi dur bidaha yapayim derken bir bakmisim sutum azaldi hop ek gida sonrasi birakti.