2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
sagolun kizlar yavas yavas gider geri kalanlarda bende normalde kilolu hamile kaldim korkuyorum kalmaz insallah
Gider canim kilolar hic merak etme.ben normal dogum yaptim 8 kilo aldim ilk hafta hepsi gitti.sadece gobegim cok hafif ayva gobek onuda hüpp diye icime cekiyorum:) :)

iyi akşamlar kızlar ben de bugün doğum yaptım kızım sağsalim dünyaya geldi gece 2.30 dan beri sancım vardı sabah 8 de hastaneye geldik 10a kadar o sancıyı çektim sonra suyum geldi bebeğim kakasını yapınca acil sezeryana aldılar yarı normal doğum yapmış da sayılırım doğum şekline kendimi şartlandırmamştm aksilik olmazsa normal düşünüodm nasip bu işler epidural sezeryan oldum çok şükür iyiyiz kızım da ben de emziremedm daha inşallah sütüm gelir bir de ağrım var biraz Allah geride kalan annelere de kolay doğum nasip etsin

Allah anali babali büyütsün.hayirli evlat eylesin.cok gecmis olsun.

Önerilerin için sağolasın hurma squat yürüme hepsini yapıyoruz valla bakalım rabbim artık nasip ediyorsa
günü geçen anneler dikkatli olun biz 40.haftayı bitirmiştik genelde geç doğanlar da mekonyum(kaka yapma)oluyormuş
bende en fazla korktuğun şey sürekli takipteyim valla bir arkadaşım vardı günümüz aynıydı bugün bir anda suyu gelmiş Doğuma gitti darısı başınıza

Bende 38+4 um normal dogum bekliyoruz kasilmalar var cati agrim var oglum kafasini kanala sokmaya baslamis ama tam inmemis tabi. Son gunler gercekten gecmiyormus iyice bunaldim.

Kızlar bu kontrolde doktor çömelme hareketleri yapabilirsin dedi. Plates topunda (kan ter içinde kalmadan) zıpla dedi. Aşağı inmesinde dalan gaydalıymış haberiniz olsunn

Yok canım aglamiyor. Uzun sure uyanık kalınca yetmiyor sutum yumuşacık oluyor çekerken huzursuz oluyor o zman verdim bi kere . Sadece o durumlarda versem diyorum yoksa mama vermek istemiyorum tabi . Su içiyorum bende humana çayı aldım dun.incir hoşafı da iciyorum bi kase .. işte dediğim gibi uyanık olunca yetmiyor. Süt az gelince de resmen kavga ediyoruz emerken :) bizimki de on günde 230 Gr almıştı .O zamanlarda sarılığı yüksekti uyanfiramiyorduk. Şükür geçti . Pazartesi aşısı var bakalım ne kadar almış

kizlar ada cayina basladim bugün baska kimler ne kadar kullaniyor ?
yürüyüş yaptım hurma yedim sıcak duş aldım çömelme hareketinyaptım ada çayı almayı unuttum yarın alırım ama bir bardaktan fazla içme belim ağrıyor acaba hareketlerden mi

Kızlar bu kontrolde doktor çömelme hareketleri yapabilirsin dedi. Plates topunda (kan ter içinde kalmadan) zıpla dedi. Aşağı inmesinde dalan gaydalıymış haberiniz olsunn
normal zıplamama mı desi dr

kizlar ada cayina basladim bugün baska kimler ne kadar kullaniyor ?
Bende biraz önce kondisyon bisikletine bindim 5 dakika bakalım ne olacak .adaçayı içmeye ben korkuyorum nedense .kendimi fazla yormakda istemiyorum ya doğum başlarsa yorgun yorgun doğuma gitmek istemiyorum .bisiklet etkiliymiş dinleneyim devam edeceğim inşallah

Bende adacayi ile bogurtlen çayı içtim. Sıcacık küvete yattım. Ananas almayı unuttum bugün. 1 saat yürüyüş yaptım. Hurma yiyeceğim. Ve pilateste ziplayacagim birazdan. Daha ne yapayim :)
Başkasına desek Güler bize durumumuza bakyaa Allahım zamanında gelsinler diye düştüğümüz hallere bak

kizlar sabahtan beri kasilmalarim var son bir saat hemen hemen 20 dk arayla oluyo asagiya inanilmaz baski yapiyo. yorgunluktan mi anlamadim eve gecip bi uzansam

Kasılmalarin nasıl canım. Benim de karnımda oluyor kasilma. Ve aşağı doğru acayip baskı yapıyor. Bebek mi yapıyor kasilma mi anlamadım. Sanki biraz daha ittirse suyum gelecek gibi oluyorum

kizlar sabahtan beri kasilmalarim var son bir saat hemen hemen 20 dk arayla oluyo asagiya inanilmaz baski yapiyo. yorgunluktan mi anlamadim eve gecip bi uzansam
Son günler yoruluyorsun evde dinlensen keşke biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…