2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Ay canim öyle abartilar ki ignesi acitiyor falan diye bende cok korkmusdum herhangi bi igneden farki yok ayni kesilen yer agri yapiyor hafif ama okadarda olsun yani :) icini ferah tut
Dokunma hissi oluyor ama acı yok dedi doktor işlemin kaç dakika sürdü canım tahmini

Hani oturulup yukarı aşağı yapıyoruz ya plates topunda çok abartmadan öle zıpla dedi

Kızlar şükür oğlumu bugün aldım kucağıma normal doğum yaptım ama gelinde bana sorun Nasıl yaptım ama doğum yapacak arkadaşlar Sakın korkmayın ben hastaneye gittiğimde ne sancı ne açılma hiç biri yoktu o yüzden böyle zor oldu sanırım neyse fazla uzatmadan bebişim3250 gr doğdu sol kolumuz birazcık incinmiş o da iyi olacak inş şükür biz iyiyiz darısı bekleyenlere olsun kolaylıkla inş

Masallah canım gecmis olsun gözün aydin.darisi basimiza artik

Kizlar nasilsiniz?? aranizda gergin ve stresli olan var mi? bu aralar herseye geriliyorum ve herkesi takiyorum kafaya.. sanki etrafimdaki insanlar beni anlamiyor ve bana stress yasatiyor gibi geliyor hemen patlayabilir kalp kiriyorum...ben boyle olmak istemiyorum..neden boyleyim illa ki hakli cikmak isterim her konuda...bebek de stress olacak diye endisem...

maşallah canım hayirliolsun.suni sancı mı verildi ?

Kasılmalarin nasıl canım. Benim de karnımda oluyor kasilma. Ve aşağı doğru acayip baskı yapıyor. Bebek mi yapıyor kasilma mi anlamadım. Sanki biraz daha ittirse suyum gelecek gibi oluyorum

aynen oyle canim ama simdi gecti

Allah analı babalı büyüsün inşallah bizim işinde kokla bebişini

Günaydın anneler
Bizde bebişlerimizi kucağımıza alsakta mis kokular koklasak inşallah

Allah anali babali büyütsün,saglikli uzun ömürler versin.çok gecmis olsun

amigurumi hayırlı olsun cnm darısı başımıza inşallah bol bol sütün olur inşallah.
Kızlar gece garip garip ağridi kasiklarim sabah uyandığında belim çok ağrıyordu şimdi geçti bisikletten mi acaba dedim.inşallah doğum belirtileridir kim kim kaldı bildiğim kadarıyla
esinertugrul
nisanyagmurumm
zezeozge
4753
pembepatiks
Buucuuu
Hayirlisiyla bizde doğum yaparız inşallah tez zamanda

Insallah canim son günler cok garip hallerdeyim bi korku bi heyecan var cozemiyorum. Bu arada kondisyon bisikleti ise yararmiki bizdede var.yürüyüş yapasim da yok biraz tembellik ediyorum da

İnşallah canim inşallah da bisiklete nasıl binebildin zor olmadı mı ?

Insallah canim son günler cok garip hallerdeyim bi korku bi heyecan var cozemiyorum. Bu arada kondisyon bisikleti ise yararmiki bizdede var.yürüyüş yapasim da yok biraz tembellik ediyorum da
Aynen bende de bi tembellik var hiç yürümek istemiyor canım 5+5 dakika bindim bisiklete sabah kemiklerinden ses geliyordu o kadar mı hamlamişim bugün a101e bebek eşyaları geliyor gidip onları bakayım bari bu bahaneyle yürümüş olurum yoksa evden çıktığım yok .yarın kontrole gideceğim bakalım ne diyecek doktor .

İnşallah canim inşallah da bisiklete nasıl binebildin zor olmadı mı ?
Canım kondisyon bisikleti bindiğim onuda yavaş yavaş çevirdim pedalı açılma olur belki diye .umut işte plates topuna oturup daire çizmek yada topun üzerinde zıplama açilmayi sağlıyor demişlerdi kursa giderken ama bende top yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…