2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
pembepatiks bekliyorum canım ailem de yanımda .acilmamin olmaması beni üzdü. ama vardır bir zamanı o kadar bekledik Rabbim selametle mukafatlandirsin inşallah hepimizi. Allah in hakkımızda normal doğumu hayirli ve kolay eylesin insallah canım. Onun işine karisilmaz biz isteriz verirse de vardır bir bildiği vermezse de . Biz O na güvenelim yeter gülüm .

Hadi yaa bende birsa medicalde yapicam.normal 2.500 sezeryan 3.500.istege bagli sezeryan 6000 dediler.illere göre degisiyor demekki

Evet demek ki değişiyor. Ankara medicalpark sezeryan yada normal doğum fark etmiyor aynı fiyat. Sadece Dr mesai saati dışında gelirse +500 ödeniyor.

Ne güzel ailen yanında benim annem gelecek oda doğumu bekliyor.dün yazmayinca doğuma gittin zannettim .haklisin canım güç olmasında geç olsun derler hayırlısı olsun bebişlerimizin için sağlıklı bir şekilde gelsinlerde okadar bekledik sonuçta ben pazartesi tekrar gidicem marsaya doktor her gün gel dedi hayırlısı olsun canım hakkimizda

Hayırlısı canım üzme kendini ben ilk doğumumu epidural normal yaptım bunda hurma ananas adaçayı squat yürüyüş çömelme perine masajı kegel herşeyi yaptım sonuc 6cm e kdr açılmam oldu sancı çektim doğum başladı bebek aşagı inmedi ve yan döndü sezeryan oldum mecburi. Çok istiyodum da normal doğumu sezeryandan cok daha kolay ama kısmet işte. Elinden geleni yap gerisi hayırlısı..

Benim sorunum orasi karsida. Ben avrupa tarafindayim. Normal dogum istedigim icin yetismem diye korkuyorum oraya

veranin avcilar ve sefakoy tarafindada subesi var. hastane ortami onemli ama sonucta doktorlari ve calisan ilgileri cok iyi ki sonucta normal dogumu analarimiz evdede yapiyodu :) 65000 cok fazla bana gore

Slm kızlar ceren canımdan fırsat buldukça yazmaya çalışıyorum kendileri sürekli emmek istiyor hiçbir şeye fırsatım olmuyor salı halamda gidecek kalacaz tek başımıza bakalım nasıl olacak sizde durumlar nasıl doğum sonrası nasıl gidiyor bebişler nasıl

Bebişimin gözleri çapak oldu ya bi sağ bi sol çapak kaplayıp kapanıyo neden ki acaba sütle sildim geçmedi çayla pansuman yaptık geçiyo yine oluyo içme suyuylada sildim yine oluyo napıcam yaa
Canım göz kanalları tıkalı olabilir göz kenarlarına msj yap

Uyanikken bizde surekli emiyoruz.sariligimiz var biraz bebde emsin diyorum zaten.ama gecincene yapariz bilmem.emzigi tuttu basta ama simdi almiyor baska marka deniyecem bakalim.annem burda benimde kirkimiza kadar ee birde oglum var onunlada ilgileniyoruz.cidden zormus 2 cocugu idare etmek.

Hadi yaa bende birsa medicalde yapicam.normal 2.500 sezeryan 3.500.istege bagli sezeryan 6000 dediler.illere göre degisiyor demekki
Ben çok memnun kaldım medical den, odaları çok güzel, rahat. Para ilk başta çok gelmişti ama gerçekten değer, umarım sen de memnun kalırsın ☺yalnız sadece kapıya süs takıyorlar ve lohusa tacı-terliği ile hatıra defteri hediye ediyorlar, ikram filan vermiyorlar.

supremee deli_mavi_59 benim kızımında bir gözü çok akıyor ve çapakla kapanıyordu serum fizyolojik ve pamukla hep sildim geçmedi doktorum damla verdi biraz daha iyi.. yüzünün bir tarafı da sırf beyaz uçlu sivilce doldu insanın elinden birşey gelmemesi çok kötü.. gün aşırı banyo yaptırıyorum inşallah geçer.

Evet yaa çok küçükler insanın elinden bişey gelmiyo. Bende yarın bidaha götürücem doktora bakalım ne dicek bide bunun yanında balgamlı öksürüğümüz var. Eğer cigere inerse yatış yapılacak hastaneye elimden duadan başka bişi gelmiyo

İnşaallah dediğin gibi hepsinden sağlık haberleri gelsin. İnsan anne olunca ayrı bir hassas oluyor, Allah herkesin evladına sağlıklı güzel uzun bir ömür nasip etsin inşaallah
Amin canım bütün kuzular sağlıklı olsun inşallah

İnşallah gerek kalmaz canım sen bol bol sütünle besle inşallah sütün şifa olsun kuzuya kıyamam ben ona. Ay ben burda her hastalık haberine ağlar haldeyim. Anne olunca bütün bebekler bir gibi...

Canım dediğin gibi tavsiye üzerine başla bir hekime gittik Cuma sabahı. Çok sakin ve sevecen bir hekimdi. Aklıma takılan ne varsa sordum hepsini... Bana müjdeler verdi Allahım içim rahat etti. Dil bağı ancak emmeme halinde sorundur Dedi, su fıtığı Yok Dedi ancak olsa bile zararsızdır Dedi, çöküklük falan da yok kuyruk sokumu boşluğu o dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…