- 25 Mayıs 2015
- 4.170
- 9.656
- 158
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #37.501
Ne güzel söyledin canım evet oğlum annesinin gözlerinde kaygı görmekten yoruldu... Bu arada başka hekime götürdük şimdilik sorun yok gibi görünüyor. Allahım büyün kuzuları korusun kollasın. Sağlık sıhhat versin. Analı babalı büyütsün.Cnm Allah dermansz dert vermesn bunlar gecicek,tabi senı cok ıı anlıorm bnde erken doğmdan dolayı cok kaygılı gecrdm sen opmeye kıyamıokn operasyn gecirmesi ınsanın içi acıo.mart annelernden fıtık operasynu geçiren var ve şuan cok ııler.herse gecicek guzel gunler gelıck dıe dusun annesının gözünün içinde kaygı gormesn
Canım amin bütün bebeklerimize Allahtan sağlık diliyorum. Ben de haberler daha iyi başka bir hekime götürdüm. Çok şükür bana iyi şeyler söyledi. Dil bağı emen bebekte sorun değildir, su fıtığı zararsızdır Dedi. Ki görünmüyor dedi. Çöküklük vs de yokmuş... Allahım dedim çok şükür. Allah şifa bekleyenlere tez vakitte şifa versin inşallah.Kilim ve tohum bende seni ve miniğini merak ediyodum. Geçmiş olsun canım hiç canını sıkma allah çaresiz dert vermesin yeterki. Bak hepsinin çaresi var operasyon olması can sıkıyor üzüyor elbet ama sonucu iyi olacak inşallah öyle düşün.
Kilim ve tohum canım Rabbim şifa versin meleğine. Güçlü ol. Hepsi geçecek şeyler çok şükür. Rabbim dağlık sıhhat versin inşallah tez vakitte duzelecektir. Çok gecmis olsun.[/QUOTE
Canım amin bütün bebeklerimize Allahtan sağlık diliyorum. Ben de haberler daha iyi başka bir hekime götürdüm. Çok şükür bana iyi şeyler söyledi. Dil bağı emen bebekte sorun değildir, su fıtığı zararsızdır Dedi. Ki görünmüyor dedi. Çöküklük vs de yokmuş... Allahım dedim çok şükür. Allah şifa bekleyenlere tez vakitte şifa versin inşallah.
Canım amin bütün bebeklerimize Allahtan sağlık diliyorum. Ben de haberler daha iyi başka bir hekime götürdüm. Çok şükür bana iyi şeyler söyledi. Dil bağı emen bebekte sorun değildir, su fıtığı zararsızdır Dedi. Ki görünmüyor dedi. Çöküklük vs de yokmuş... Allahım dedim çok şükür. Allah şifa bekleyenlere tez vakitte şifa versin inşallah.
Insallah canim darisi basima benimde kapi susum var ama tulu yok o icinde mi.terligim tacimi yaptim kendim.bi yakinimiz yapti fotoraflarini gördüm ck güzel gercekten.yatagin basi varakli falan galiba.Ben çok memnun kaldım medical den, odaları çok güzel, rahat. Para ilk başta çok gelmişti ama gerçekten değer, umarım sen de memnun kalırsın ☺yalnız sadece kapıya süs takıyorlar ve lohusa tacı-terliği ile hatıra defteri hediye ediyorlar, ikram filan vermiyorlar.
supremee deli_mavi_59 benim kızımında bir gözü çok akıyor ve çapakla kapanıyordu serum fizyolojik ve pamukla hep sildim geçmedi doktorum damla verdi biraz daha iyi.. yüzünün bir tarafı da sırf beyaz uçlu sivilce doldu insanın elinden birşey gelmemesi çok kötü.. gün aşırı banyo yaptırıyorum inşallah geçer.
Canım bu arada bahsetmiştim benim kızın dil bağı varmış diye, cuma gittik cerraha uyuyordu kesti bağı dr ve uyanmadı bile, ki eşimle ciddi stres yapmıştık çok ağlayacak diye ama çok şükür 1 dk da bitti iş, 6 ay sonra tekrar çağırdı sadece bağ tekrar oluşabiliyor diye o kadar.Amin canım bütün kuzular sağlıklı olsun inşallah
Canım tüllü bir süs, bende kendim yaptırmıştım taç ile terliği ama onların verdiği de çok güzel hoşuma gitti, kuş tüyü filan var defterin yanında verdikleri tükenmez kalemde, hoş olmuş yani.Insallah canim darisi basima benimde kapi susum var ama tulu yok o icinde mi.terligim tacimi yaptim kendim.bi yakinimiz yapti fotoraflarini gördüm ck güzel gercekten.yatagin basi varakli falan galiba.
Ben doktorumu aradım.içeriyi iyi temizledim dedi.bitmesi normal korkma dedi.ama sonradan tekrar gelebilir panik olma dedi.5 gündür hiç akıntı gibi bile gelmedi.doktorla konuşunca içim rahatladı neyseki.Benimde bugün 2. Günüm ama az az geliyor sabahtan beri şaşırdım valla bormal adet olduğum da bile daha uzun sürüyordu
Al işte bazı doktorlar böyle insanı panik ediyor.böyle olduğunu tahmin etmiştim.gözün aydın canım.Canım dediğin gibi tavsiye üzerine başla bir hekime gittik Cuma sabahı. Çok sakin ve sevecen bir hekimdi. Aklıma takılan ne varsa sordum hepsini... Bana müjdeler verdi Allahım içim rahat etti. Dil bağı ancak emmeme halinde sorundur Dedi, su fıtığı Yok Dedi ancak olsa bile zararsızdır Dedi, çöküklük falan da yok kuyruk sokumu boşluğu o dedi.
bnm bebeğimde de dil bağı varmış emme problemi var tutmuyo göğsümü ya da mama yerken çabuk yoruluyor dil bağının etkisi mi acaba kaç günlükken kestilerCanım bu arada bahsetmiştim benim kızın dil bağı varmış diye, cuma gittik cerraha uyuyordu kesti bağı dr ve uyanmadı bile, ki eşimle ciddi stres yapmıştık çok ağlayacak diye ama çok şükür 1 dk da bitti iş, 6 ay sonra tekrar çağırdı sadece bağ tekrar oluşabiliyor diye o kadar.
Senin bebişten de güzel haberler almışsın çok sevindim, herkesin yavrusuna sağlık versin Rabbim inşaallah ☺
Bununla gecmis olsun canim.bundan sonra biraz daha rahat etmelisin artik saglikli mutlu günler sizin olsunCanım dediğin gibi tavsiye üzerine başla bir hekime gittik Cuma sabahı. Çok sakin ve sevecen bir hekimdi. Aklıma takılan ne varsa sordum hepsini... Bana müjdeler verdi Allahım içim rahat etti. Dil bağı ancak emmeme halinde sorundur Dedi, su fıtığı Yok Dedi ancak olsa bile zararsızdır Dedi, çöküklük falan da yok kuyruk sokumu boşluğu o dedi.
Pazar doğdu, cuma günü yani 5 günlükken kestiler, dr şu anda hiçbirşey hissetmez demişti gerçekten öyle oldu, uyanmadı bile. Dil bağının etkisi olabilir ememesi filan, bir dr a gösterin istersenizbnm bebeğimde de dil bağı varmış emme problemi var tutmuyo göğsümü ya da mama yerken çabuk yoruluyor dil bağının etkisi mi acaba kaç günlükken kestiler
Ahhh şmdi gdip diğer hekime ağladıın günlerı sorsan ne der acabaNe güzel söyledin canım evet oğlum annesinin gözlerinde kaygı görmekten yoruldu... Bu arada başka hekime götürdük şimdilik sorun yok gibi görünüyor. Allahım büyün kuzuları korusun kollasın. Sağlık sıhhat versin. Analı babalı büyütsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?