2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Ne güzel söyledin canım evet oğlum annesinin gözlerinde kaygı görmekten yoruldu... Bu arada başka hekime götürdük şimdilik sorun yok gibi görünüyor. Allahım büyün kuzuları korusun kollasın. Sağlık sıhhat versin. Analı babalı büyütsün.

Canım amin bütün bebeklerimize Allahtan sağlık diliyorum. Ben de haberler daha iyi başka bir hekime götürdüm. Çok şükür bana iyi şeyler söyledi. Dil bağı emen bebekte sorun değildir, su fıtığı zararsızdır Dedi. Ki görünmüyor dedi. Çöküklük vs de yokmuş... Allahım dedim çok şükür. Allah şifa bekleyenlere tez vakitte şifa versin inşallah.

Çok sevindim canım. Tek doktora bağımlı olmamak lazım iyi yapmışsın başka doktora götürmekle. Gözün aydın :)

Insallah canim darisi basima benimde kapi susum var ama tulu yok o icinde mi.terligim tacimi yaptim kendim.bi yakinimiz yapti fotoraflarini gördüm ck güzel gercekten.yatagin basi varakli falan galiba.

Kızlar reEzene içiyorum günde 5 bardak falan oğlum 3günlük bana ve ona sıkıntı olmaz çok değiş değil mi

Bizim göbeğmz geç düştü dün ilk defa banyo yaptırabildk sanırım o ara üşüttük gözü o yüzden iltihap yaptı. Kafayı en son yıkamak lazım biz dün yanlış yaptık

Amin canım bütün kuzular sağlıklı olsun inşallah
Canım bu arada bahsetmiştim benim kızın dil bağı varmış diye, cuma gittik cerraha uyuyordu kesti bağı dr ve uyanmadı bile, ki eşimle ciddi stres yapmıştık çok ağlayacak diye ama çok şükür 1 dk da bitti iş, 6 ay sonra tekrar çağırdı sadece bağ tekrar oluşabiliyor diye o kadar.
Senin bebişten de güzel haberler almışsın çok sevindim, herkesin yavrusuna sağlık versin Rabbim inşaallah ☺

Insallah canim darisi basima benimde kapi susum var ama tulu yok o icinde mi.terligim tacimi yaptim kendim.bi yakinimiz yapti fotoraflarini gördüm ck güzel gercekten.yatagin basi varakli falan galiba.
Canım tüllü bir süs, bende kendim yaptırmıştım taç ile terliği ama onların verdiği de çok güzel hoşuma gitti, kuş tüyü filan var defterin yanında verdikleri tükenmez kalemde, hoş olmuş yani.
Yatağın başı varaklı, oda iki bölüm gibi hasta yatağı ile ziyaretçilerin oturduğu yer ayrı gibi, bir de ben 2 gece kaldım her sabah sorumlu olduğunu düşündüğüm iki bayan gelip nasılsınız bir sıkıntınız bir isteğiniz var mı diye sordular, herşey çok güzeldi bence.

Benimde bugün 2. Günüm ama az az geliyor sabahtan beri şaşırdım valla bormal adet olduğum da bile daha uzun sürüyordu
Ben doktorumu aradım.içeriyi iyi temizledim dedi.bitmesi normal korkma dedi.ama sonradan tekrar gelebilir panik olma dedi.5 gündür hiç akıntı gibi bile gelmedi.doktorla konuşunca içim rahatladı neyseki.

Al işte bazı doktorlar böyle insanı panik ediyor.böyle olduğunu tahmin etmiştim.gözün aydın canım.

bnm bebeğimde de dil bağı varmış emme problemi var tutmuyo göğsümü ya da mama yerken çabuk yoruluyor dil bağının etkisi mi acaba kaç günlükken kestiler

Bununla gecmis olsun canim.bundan sonra biraz daha rahat etmelisin artik saglikli mutlu günler sizin olsun

bnm bebeğimde de dil bağı varmış emme problemi var tutmuyo göğsümü ya da mama yerken çabuk yoruluyor dil bağının etkisi mi acaba kaç günlükken kestiler
Pazar doğdu, cuma günü yani 5 günlükken kestiler, dr şu anda hiçbirşey hissetmez demişti gerçekten öyle oldu, uyanmadı bile. Dil bağının etkisi olabilir ememesi filan, bir dr a gösterin isterseniz

Ahhh şmdi gdip diğer hekime ağladıın günlerı sorsan ne der acaba

supremee gözlerde çapaklanma oğlumda yaşamıştım, gözüne süt damlat dediler yaptım çayla silme vs hep geçici çözüm oldu, sonra dr a götürdüm meğer gözyaşı kanalları tıkalıymış, ilaç ile masaj verdi, çok şükür toparladı. Çok fazla ise çapaklanma bir dr a göster istersen.

Güzel anneler ve anne olmaya az kalmış bayanlar günaydın. Her sabah yeni umut ve güzellikler bizimle olsun:)

Benim lohusa terliğim tacım yok, herhangi siteden sipariş eden var mı?

Hacı şeriften herkes memnun mu çikolatalar için, onu da halletsem iyi olacak?

Lohusa şerbeti sunumunu nasıl barödaklarda ve sürahide yaptığınızı öğrenebilmem mümkün mü fikir olması açısından?

İyi günler diliyorum, doğum yapacaklara da kolay doğumlar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…