2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kızlar günaydın. Tecrübeli annelerin yardımına ihtiyacım var. Dün akşam iç çamaşırımda 2 göz yaşı damlası kadar kan gördüm. Gece boyuncada 3 defa dolu dolu ıslandım. Akıntı ama beni ıslatacak kadar. Sabah yine peçetede hafif pembe bir akıntım oldu. Ağrım yok. Fikri olan var mı acaba. Ne yapayım?

Nisanın gelmiş canım. Dr a gitmelisin. Açılman vardır belki de dogumu başlatır. Benim Dr um tarif ettiğin bu durumu yaşarsan hemen gel demişti.

tabiki de doktora git hemen canim bebegin suyunda azalma olmasin

Merhabalar tazecik annişler ve adayları Tüm sayfaları okuyamadım ama herkese çok teşekkür ederim darısı bekleyenlerin başına inş biz bugün bir haftalık olduk şimdilik Bi sıkıntımız yok şükür sadece doğacağı gün doktor testisleri su toplamış dedi ultrason çekecekler bişey çıkmaz inş Oğluşum yanımda göbüşümüz henüz düşmedi ama bugün düşer diye bekliyorum bayağı ayrıldı. Alıntı yapamadım bütün kuzuları öpüyorum Allah rahatsızlığı olanlara acil şifalar versin onlar hep çook iyi olsunlar inş yarına kontrolümüz ve işitme testimiz var sıkıntı yoktur inş hepinizi çok öpüyorum

Umarim bütün testleri güzel çıkar kuzunun. Bana o kadar uzak geliyor ki onu kucağıma alma düşüncesi. Hem heyecan yapıyorum hem de inanamıyorum. Ne güzel 1 hafta olmuşsunuz siz. Bizde inşallah o gunleri görelim. Dua edin :)

Kızlar benim iki gündür göğüslerim çok kaşınıyor sizce neden olabilir yada be yapabilir bizimkinin geleceği de yok takvimimizde bitti

Selam kizlar
Bugün kontrolum vardi.nst de sanci çıkmadı.dr.perşembe tekrar gel dedi.sözde kizlar erken dogar derlerdi.benimkinin gelmeye niyeti yok.perşembe ye kadar gelmezse sanırım yatırıp suni sanci denenecek.hepimizin hakkinda hayirlisi inşallah.

Herkese merhaba
Arkadaşlar benim sütüm niye artmıyor ya Resmen sabit kaldı. İki göğsü sağıyorum toplam 30 40 cc süt çıkıyor. Bugün 18 günlük olduk niye çoğalmadı sütüm Eczaneden süt arttırıcı ne alabilirim tavsiyesi olan var mı ???

Allah yardımcın olsun canım hayırlı vakitte sağlıkla al kucağına inşallah bebeğini

Doğum yapan anneler doğum öncesi göğsünüzden süt gelmiş miydi hamilelik döneminde? Öyle olan annelerde şu anki süt durumunu merak ediyorum da

Humana still ve lactamil cay iciyorum birde damla verdi doktor sut artirici.rezene icebilirsin.benimde cok yok ama yetiyor sanirim.

Bende İstanbul'da özel hastanede normal doğum yaptım . Sgk 650 SGK olmadan 1000 TL idi. ..Çok da memnun kaldım .. 6500 TL çok fazla bence ya yazık derim
Doğumu yaptıran drunuz kimdi acaba? Ben de o hastanede devam ediyorum..

Daha doğum yapmamış annişler ne sıklıkta doktorunuz çağırıyor ben bugün gene gideceğim bakalım ne diyecek
ben haftada bir gidiyorum yarın artık son kontrol

bende yarın gideceğim benim kızımın da geleceği yok aynıyız yani yarın dr ka görüşüp netleştireceğiz artık nasıl olacak diye

Doğum yapan anneler doğum öncesi göğsünüzden süt gelmiş miydi hamilelik döneminde? Öyle olan annelerde şu anki süt durumunu merak ediyorum da
Canım bende hamileyim ama dün gece bi gögsümde süt gelmiş katı kıvamlı sabah tişörtüm olmuştu bende merak ettim senin gibi cevap veren olursa iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…