2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Daha doğum yapmamış annişler ne sıklıkta doktorunuz çağırıyor ben bugün gene gideceğim bakalım ne diyecek
Benim de hamılelık takvimim bitti.. bende beklıyorum .. 3 günde bir çağırıyor doktorum.. bu Çarşamba benım de kontrolüm var.. bakalım ne dıyecek merak ıcındeyım ... doktordan sonra yaz arkadasım.. güzel haberlerını beklıyorum

Canım bende hamileyim ama dün gece bi gögsümde süt gelmiş katı kıvamlı sabah tişörtüm olmuştu bende merak ettim senin gibi cevap veren olursa iyi olur
Canım benim doguma yakın sıvı yada süt gelmedi. Hamileligim boyunca bazı haftalar sıvı geldi tabiki. Ama 13 günlük bebeğim sutumde Var. Ilk günler sarı geldi sonra beyazlasti. Stres yapmayın hiçbişeyi. Her emzirdikten sonra agziniza bişey atın Üzerine şu için. Bana ne yersen ye şu icmezsen süt olmaz dendi 3 litre su içiyorum. Ve uyku çok önemli her uyudugumda gogsum dolu uyanıyorum.

Canım bu güzel tavsiyelerin için çok tesekkür ederim. Bebegin bol bol emer insallah maşallah sana

Catlak kremi suruyor musun. Son zaman gogusler iyice dolgunlasiyor ve catlama olasiligi oluyor. Belki catlayacaktir iyice nemlendir
Sürüyorum ama çatlama değilde sanki alerji olmuş gibi bütün etrafı küçük küçük kızarmış.

canim humana cayi varmis arkadasim onu kullanmisti bana da az olursa tavsiye ederim demisti ama bol su ve yesillik tuket bide

Doğum yapan anneler doğum öncesi göğsünüzden süt gelmiş miydi hamilelik döneminde? Öyle olan annelerde şu anki süt durumunu merak ediyorum da
benim 20. Haftadan beri vardı Can'ım ilk bebeğimde de öyle olmuştu doğumlarım sezeryan oldu Bebek ilk sütü içtikten sonra birinde 2. Gün diğerinde 3. Gün geldi sütüm

Anne usulü besleniyorum ben un helvası, hasıta vb kilo yapıyor tabi ama süt ilki kadar olmasa da iyi şükür

canim canin ne istiyorsa onu ye insanin severek yedigi daha cok yarar benim canim sutlac istiyordu bol bol sutlac yedim hem hemsirede sut urunu ye sutun olur balli serbetliye cok dusme bos yere kilo alma demisti birde seviyorsan bol yesillik ozellikle dereotu ye.

@minikincir SEMA_24
Beni de Dr haftada iki çağırıyor. Bugüne de çağırdı. 16.30 randevum. Açilma var mı bakacak. Ve perşembe yada cuma suni sancı ile başlanacak. İnşallah gerek kalmadan kendi gelir de. Ve inş acilmam vardır.. Rabbim yardımcımız olsun kızlar. Hakkımızda hayırlısı olsun. Gönlümden geçen normal doğum. Sezeryan hiç mi hiç istemiyorum. Ama sanırım alışmam lazım ihtimaline ikimizde sağlıklı olalım da

Bulgur, dere otu, rezene çayı, uyku, sıcak duş, hurma, yeşillik bol süt yaparmış. Yalnız gittiğim doğum kursunda en iyi süt yapan şeylerden birinin de yumurta olduğunu öğrendim. Ve uyku ve stressiz ortamda süt daha çok olurmuş.

Kursa esimle gitmenin faydası. Eğitimciler sürekli babalar anne stressiz olmalı size çok görev düşüyor deyip durdular :))

Benim de ilk dogum normal olduğu icin dr.normal sancimi beklemekte israrli.bebekte normal doguma uygun pozisyonda ama sanci kanama su gelmesi gibi hic bir belirti yok.perşembe ye kadar bol bol yürü persembe netlestirelim dedi.hayirlisi artik.beklemek insani daha cok strws yapıyor.@buucuuu

Haftaya persembede bizim son günümüz doguma az kaldi ama hic gelicekmis gibi hissetmiyorum bugun başım çok dönuyor bi afallamis haldeyim ama ölcuyorum normal en son gecen haftaydi kontrol doktor dogumda goruselim dedi

H
500 tl ye alianz sigorta yaptirdim. O yuzden 6500 e geliyor. Normalde 8000 falan. Bir yandan istiyorum bir yandan da zaten kendim dogurcam asiri pahali geliyor
Zaten kendim doğurucam derken ? Evet aslında çok pahalı geliyo bana da fiyatlar ama başla yerlere de eşim güvenemedi malesef

canim humana cayi varmis arkadasim onu kullanmisti bana da az olursa tavsiye ederim demisti ama bol su ve yesillik tuket bide

Anne usulü besleniyorum ben un helvası, hasıta vb kilo yapıyor tabi ama süt ilki kadar olmasa da iyi şükür

Vallahi ağzım hiç boş durmuyor kızlar annem sağolsun kiloyu da takmıyorum. Hep süt yapıcı besinler tüketiyorum ama yok iki göğüsten toplam 30 40 cc süt çıkıyor. Göğüslerimden şıp şıp sütler damlıyor ama sağıyorum anca 30 40 cc süt çıkıyor. Kızım da çok iştahlı doyuramıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…