- 11 Şubat 2013
- 4.942
- 11.629
- 408
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #37.561
Bende öyle ilki birde sezeryan olursak mecbur diğerinde öyle olacak ben kendimi normal olsun diye çok motive ettim ama kızım galiba istemiyor bakalım senin dr ne diyecek sanapembepatiks SEMA_24
Beni de Dr haftada iki çağırıyor. Bugüne de çağırdı. 16.30 randevum. Açilma var mı bakacak. Ve perşembe yada cuma suni sancı ile başlanacak. İnşallah gerek kalmadan kendi gelir de. Ve inş acilmam vardır.. Rabbim yardımcımız olsun kızlar. Hakkımızda hayırlısı olsun. Gönlümden geçen normal doğum. Sezeryan hiç mi hiç istemiyorum. Ama sanırım alışmam lazım ihtimalineikimizde sağlıklı olalım da
öyle akşam kalkıyorum hareket ediyor mu diye kontrol ediyorum birde etrafakil t geriyor sen daha doğuramadın mı diyorlarBenim de ilk dogum normal olduğu icin dr.normal sancimi beklemekte israrli.bebekte normal doguma uygun pozisyonda ama sanci kanama su gelmesi gibi hic bir belirti yok.perşembe ye kadar bol bol yürü persembe netlestirelim dedi.hayirlisi artik.beklemek insani daha cok strws yapıyor.@buucuuu
Doğum yapan anneler doğum öncesi göğsünüzden süt gelmiş miydi hamilelik döneminde? Öyle olan annelerde şu anki süt durumunu merak ediyorum da
Canım humana stell tea lactamil emziren anneler için ama malt içecekler var e bebekte onlarda müthiş süt arttırıyorHerkese merhaba
Arkadaşlar benim sütüm niye artmıyor yaResmen sabit kaldı. İki göğsü sağıyorum toplam 30 40 cc süt çıkıyor. Bugün 18 günlük olduk niye çoğalmadı sütüm Eczaneden süt arttırıcı ne alabilirim tavsiyesi olan var mı ???
Disaridan gelenler icin sanirim ben normal istedigim icin ilgilenmedim cok doktor uygun görürse sezeryana alicakHmm istege bağlı olunca neden daha pahalı ki?
Beni haftada bir çağırıyor cuma günü randevum var
ben haftada bir gidiyorum yarın artık son kontrol
Benim de hamılelık takvimim bitti.. bende beklıyorum .. 3 günde bir çağırıyor doktorum.. bu Çarşamba benım de kontrolüm var.. bakalım ne dıyecek merak ıcındeyım ... doktordan sonra yaz arkadasım.. güzel haberlerını beklıyorum
Kızlar ben geldim hastaneden geldim açıklık yok doktor 39 haftalık görünüyor dedi normalde 15 ine kadar olması lazım ama 39 haftalık görünüyor dedi perşembe tekrar çağırdı karnın hiç inmemiş bebek yukarda dedi ya benim moral sıfır .pembepatiks SEMA_24
Beni de Dr haftada iki çağırıyor. Bugüne de çağırdı. 16.30 randevum. Açilma var mı bakacak. Ve perşembe yada cuma suni sancı ile başlanacak. İnşallah gerek kalmadan kendi gelir de. Ve inş acilmam vardır.. Rabbim yardımcımız olsun kızlar. Hakkımızda hayırlısı olsun. Gönlümden geçen normal doğum. Sezeryan hiç mi hiç istemiyorum. Ama sanırım alışmam lazım ihtimalineikimizde sağlıklı olalım da
olur iki hafta atar benim öyle olduğu halde hala hiç gelişme yok insan son zamanlar doğurma moduna giriyor ama sen moralimi yüksek tut bebeği takip et bu sürede iliniz iyi olunda elbet doğacak yani4753
Kızlar ben geldim hastaneden geldim açıklık yok doktor 39 haftalık görünüyor dedi normalde 15 ine kadar olması lazım ama 39 haftalık görünüyor dedi perşembe tekrar çağırdı karnın hiç inmemiş bebek yukarda dedi ya benim moral sıfır .geç döllenme olduğunu biliyorum ama 2 haftami geri ben anlamadım kaç tane doktor baktı bi gariplik olsa söylerlerdi .hayirlisiyla bi doğsaydi Allahın izniyle
hadi sağlıkla kucağına al inşallah yarın hasreti bitecek haberdar et bizi bende ayni sancı olayını çok merak ediyorumKizlar bende ciktim doktordan yarin sabah yatisimi yapacak suni sanciyla normal deneyecegiz olmazsa sezeryana alacak en gec 5 te biter isimiz dedi.ogluma kavusacagim Allahin izni ile tabi Dualarinizi bekliyorum.
Canim doktorum normalden yana banada moral verdi yapabilirsin diyor.merak etme bebegi riske atmayiz olurda ben yapamam dersen alirim acil sezeryana dedi yoksa bende biraz korkuyorum sancidan.ama icimde kalmasin istiyordum normal dogum hayirlisi ne ise o olsun hakkimizldaolur iki hafta atar benim öyle olduğu halde hala hiç gelişme yok insan son zamanlar doğurma moduna giriyor ama sen moralimi yüksek tut bebeği takip et bu sürede iliniz iyi olunda elbet doğacak yani
hadi sağlıkla kucağına al inşallah yarın hasreti bitecek haberdar et bizi bende ayni sancı olayını çok merak ediyorum
canım en güzeli sen dr dinle bende bekliyorum kendi gelsin diye en son sezeryan baktık olmuyor riske atmamak için ama bekliye bildiğin kadar dr ne derse bekle bebeğin suyu durumu iyiyse hiç stres yapmaCanim doktorum normalden yana banada moral verdi yapabilirsin diyor.merak etme bebegi riske atmayiz olurda ben yapamam dersen alirim acil sezeryana dedi yoksa bende biraz korkuyorum sancidan.ama icimde kalmasin istiyordum normal dogum hayirlisi ne ise o olsun hakkimizlda
Canım dediğin gibi tavsiye üzerine başla bir hekime gittik Cuma sabahı. Çok sakin ve sevecen bir hekimdi. Aklıma takılan ne varsa sordum hepsini... Bana müjdeler verdi Allahım içim rahat etti. Dil bağı ancak emmeme halinde sorundur Dedi, su fıtığı Yok Dedi ancak olsa bile zararsızdır Dedi, çöküklük falan da yok kuyruk sokumu boşluğu o dedi.
4753
Kızlar ben geldim hastaneden geldim açıklık yok doktor 39 haftalık görünüyor dedi normalde 15 ine kadar olması lazım ama 39 haftalık görünüyor dedi perşembe tekrar çağırdı karnın hiç inmemiş bebek yukarda dedi ya benim moral sıfır .geç döllenme olduğunu biliyorum ama 2 haftami geri ben anlamadım kaç tane doktor baktı bi gariplik olsa söylerlerdi .hayirlisiyla bi doğsaydi Allahın izniyle
pembepatiks SEMA_24 zezeozge esinertugrul 4753
Kızlar bende geldim. Dr açıklık varmı diye bakacaktı. O arada bir işlem uyguladı. Uyarmış o bölgeyi. Açıklık yok. Cok az yarım santim dedi. Çarşamba kontrol ve konuşmak için tekrar çağırdı. Perşembe yatış yapılacak. Önce suni sancı. İnşallah suni sancı ile olur. Olmazsa sezeryan. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Hayırlısı ne ise o olsun.
hadi bakalım ben her gittiğimde kontrol ediyor ama hiç açıklık yok bizde yarın belli olacak en azından günün belli hiç stres yapma sağlıkla kucağına alpembepatiks SEMA_24 zezeozge esinertugrul 4753
Kızlar bende geldim. Dr açıklık varmı diye bakacaktı. O arada bir işlem uyguladı. Uyarmış o bölgeyi. Açıklık yok. Cok az yarım santim dedi. Çarşamba kontrol ve konuşmak için tekrar çağırdı. Perşembe yatış yapılacak. Önce suni sancı. İnşallah suni sancı ile olur. Olmazsa sezeryan. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Hayırlısı ne ise o olsun.
geçmiş olsun sağlıkla dünyaya gelsinde hayırlısıyla sen hiç takmaselam herkese.ben de doktordan geldim.yarin 9.30 sezaryan olacagm.2 normal dogumdan sonra bakalim nasil olacak.Bebegimin boynunda kordon dolanmasi var ve yan duruyor.doktor da riske atmayalim dedi.39 hafta 4 günlügüm.Allah hepimizin yardimcisi olsun
Geç döllenme de Nasıl yapıldı gebelik takibin Can'ım . Benim de geç döllenme 10 gün fark var. Kalp atışlarını duydugumuz tarihe uyumlu olarak sat ı güncelleyerek yapıldı takibi. Bu zamana kadar da o tarihle uyumlu4753
olur iki hafta atar benim öyle olduğu halde hala hiç gelişme yok insan son zamanlar doğurma moduna giriyor ama sen moralimi yüksek tut bebeği takip et bu sürede iliniz iyi olunda elbet doğacak yani
İnşallah cnm hakkımızda hayırlısı olsun.keşke banada net bişey söylese doktor .doğum yapacaklara hayırlı doğumlar diliyorum en sona ben kalacağım gibi görünüyor hayırlısı olsun hakkımızda insallahKızlar bende geldim. Dr açıklık varmı diye bakacaktı. O arada bir işlem uyguladı. Uyarmış o bölgeyi. Açıklık yok. Cok az yarım santim dedi. Çarşamba kontrol ve konuşmak için tekrar çağırdı. Perşembe yatış yapılacak. Önce suni sancı. İnşallah suni sancı ile olur. Olmazsa sezeryan. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Hayırlısı ne ise o olsun.
Aa çok sevindim sütünüzle kalın:)Benimki gelmisdi 25 haftalikken falan suan 5 günlük bebegim var süttüm cok. Yememe icmemede dikkat etmiyorum hatta sezeryan oldum oglumu kucagima alir almaz emzirdim süttüm geldi
Saol cnm inş hayırlısıyla siz de kavuşursunuz bebişinize güzel temennilerin için teşekkür ederim ;-)Bana da pazartesi alttan muayene yapıldı hic aciklik yoktu. O gunden beri Açılma varmı bilmiyorum. Pazartesi bakacak Dr .
Canım şanslı imissin yine en azından 5 cm e kadar açılmışsın. Allah analı babalı büyütsün bol sütün olsun inşallah. Biz bekleyenlere dua edin cici anneler. Sizin dualarınız kabul olur. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?