- 2 Mart 2015
- 888
- 903
- 133
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #37.581
Ayni benim gibi olacak yarin haber veririm sizlere insallah sende kurtulursun canim Allahin izniylepembepatiks SEMA_24 zezeozge esinertugrul @4753
Kızlar bende geldim. Dr açıklık varmı diye bakacaktı. O arada bir işlem uyguladı. Uyarmış o bölgeyi. Açıklık yok. Cok az yarım santim dedi. Çarşamba kontrol ve konuşmak için tekrar çağırdı. Perşembe yatış yapılacak. Önce suni sancı. İnşallah suni sancı ile olur. Olmazsa sezeryan. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Hayırlısı ne ise o olsun.
amin canım darısı başına. 2cme kadar olan evdeki kasılmalarla açıldı sanırım. Bir de pilates işe yaramıştır belki. Doktorun bu senin sancın dediklerinde ara vardı, suni sancı artırılınca neredeyse 30sn, 1dklik aralarla geldi sancı. Zor yanı buydu. Ama ikisi de zor; şiddet olarak pek fark hissettim diyemem.
Bir de benim doktorum Çarşamba günü muayenede saat 16:00 civarıydı "zarları sıyırmak" (stripping membranes) denen bi işlem yaptı. Rahimi uyarmak içinmiş. 2,5 gün sonra Doğum başlamış oldu. Sen ve bekleyen arkadaşlar doktorlarına sormak isterler belki
Vefa hanim yaptırdı doğumu .Çok memnun kaldım .Hem ilgisi hem cesaret verisi çık güzeldi. Aynı şekilde ebelerin ve hemşirelerin ilgisi de çok güzeldiDoğumu yaptıran drunuz kimdi acaba? Ben de o hastanede devam ediyorum..
Hayirlisiyla kucagina alirsin canim insallah bir avazda.guzel haberlerini bekliyoruzKizlar bende ciktim doktordan yarin sabah yatisimi yapacak suni sanciyla normal deneyecegiz olmazsa sezeryana alacak en gec 5 te biter isimiz dedi.ogluma kavusacagim Allahin izni ile tabi Dualarinizi bekliyorum.
Gonlune gore olur insallah hersey.hayirlisiyla kucagina al canimpembepatiks SEMA_24 zezeozge esinertugrul @4753
Kızlar bende geldim. Dr açıklık varmı diye bakacaktı. O arada bir işlem uyguladı. Uyarmış o bölgeyi. Açıklık yok. Cok az yarım santim dedi. Çarşamba kontrol ve konuşmak için tekrar çağırdı. Perşembe yatış yapılacak. Önce suni sancı. İnşallah suni sancı ile olur. Olmazsa sezeryan. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Hayırlısı ne ise o olsun.
Insallah duzelir canim normal doğumunda bu riski var iste ne var daha dikkatli olsalar.allahim sifa versinKızlar tatlı annişler hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim ama sizden bi ricam daha varbebişimin sol kolu doğum esnasında incinmiş hareket ettiremiyor şuan bize bi kez daha dualarınızı gönderir misiniz en çok da dualara ihtiyacımız var Allah'ın izniyle iyileşecek ama bebeğimin masum bakan yüzünü görünce istemeden de olsa üzülüyorum
Kızlar tatlı annişler hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim ama sizden bi ricam daha varbebişimin sol kolu doğum esnasında incinmiş hareket ettiremiyor şuan bize bi kez daha dualarınızı gönderir misiniz en çok da dualara ihtiyacımız var Allah'ın izniyle iyileşecek ama bebeğimin masum bakan yüzünü görünce istemeden de olsa üzülüyorum
Allah tez zamanda şifa versin canım.dua edeceğim.Kızlar tatlı annişler hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim ama sizden bi ricam daha varbebişimin sol kolu doğum esnasında incinmiş hareket ettiremiyor şuan bize bi kez daha dualarınızı gönderir misiniz en çok da dualara ihtiyacımız var Allah'ın izniyle iyileşecek ama bebeğimin masum bakan yüzünü görünce istemeden de olsa üzülüyorum
Ayni benim gibi olacak yarin haber veririm sizlere insallah sende kurtulursun canim Allahin izniyle
Kızlar tatlı annişler hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim ama sizden bi ricam daha varbebişimin sol kolu doğum esnasında incinmiş hareket ettiremiyor şuan bize bi kez daha dualarınızı gönderir misiniz en çok da dualara ihtiyacımız var Allah'ın izniyle iyileşecek ama bebeğimin masum bakan yüzünü görünce istemeden de olsa üzülüyorum
Allahım yanında olsun arkadasım.. hayırlısı ıle sağlıklı bi şekılde atlatın inşallah .. kolay doğumların olsun .. dualarım senınle güzel haberlerını beklıyoruz ..Kizlar bende ciktim doktordan yarin sabah yatisimi yapacak suni sanciyla normal deneyecegiz olmazsa sezeryana alacak en gec 5 te biter isimiz dedi.ogluma kavusacagim Allahin izni ile tabi Dualarinizi bekliyorum.
Dualarım seninle canim hayırlısıyla kucağına al yavrunu inşallah .hiç sorma bugün ben deli oldum marsada hala geçmedi sinirim .bir gittiğim doktoru bir daha bulamıyorum .perşembe benimde son kontrol artık sanırım gün verecekler eğer vermezlerse bende gitmem artık .yeter inşallah herşey gönlünce olur canım haber vermeyi unutma güzel haberlerini bekliyorum canimkızlar hastanedeyim özel e geldim mecburen devlet hastanesi bizi çıldırttı . yatıyorum suni sanci verilmeye başlandı yarına kadar bekleyecek doktor suni sanciyla olmazsa sezeryan olacak inşallah sanciyla doğar bebeğim sağlıklı bir şekilde dua edin lütfen. Bu mesajımı okuyanlar bir ayetle kursi okursa çok mutlu olurum. Allah a emanet olun yarın inşallah akşama doğru güzel haberler veririmpembepatiks ben memnun kalmadım marsa dan inşallah sen kalirsin gülüm
sağlıkla kucağına al inşallah güzel haberlerini bekliyoruz. Okudum senin içinkızlar hastanedeyim özel e geldim mecburen devlet hastanesi bizi çıldırttı . yatıyorum suni sanci verilmeye başlandı yarına kadar bekleyecek doktor suni sanciyla olmazsa sezeryan olacak inşallah sanciyla doğar bebeğim sağlıklı bir şekilde dua edin lütfen. Bu mesajımı okuyanlar bir ayetle kursi okursa çok mutlu olurum. Allah a emanet olun yarın inşallah akşama doğru güzel haberler veririmpembepatiks ben memnun kalmadım marsa dan inşallah sen kalirsin gülüm
Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin Can'ım bir avazda kurtul inşkızlar hastanedeyim özel e geldim mecburen devlet hastanesi bizi çıldırttı . yatıyorum suni sanci verilmeye başlandı yarına kadar bekleyecek doktor suni sanciyla olmazsa sezeryan olacak inşallah sanciyla doğar bebeğim sağlıklı bir şekilde dua edin lütfen. Bu mesajımı okuyanlar bir ayetle kursi okursa çok mutlu olurum. Allah a emanet olun yarın inşallah akşama doğru güzel haberler veririmpembepatiks ben memnun kalmadım marsa dan inşallah sen kalirsin gülüm
Ben sezaryenliyim 11. Gunum bugun gecen hafta idrar yaparken cok zorlaniyodum iki gundur daha rahatim. Gecen hafta ayaklarima dikkat etmemistim simdi corap ve patik giyiyorum sanirim onun faydasi olduKizlar sezeryan olanlar ne durum dasiniz agrilariniz varmi? Idrarinizi yaparken agri hissediyormusunuz?
Ben ilk bir hafta deli gibi enerjiktim sonra herbir yanım ağrımaya başladı.özelliklede belim ve kuyruk sokumum.neden böyle oldu anlamadım gitti.ilk sezaryenimde hiç böyle ağrılarım olmamıştı.birde iki gün grip ağrısı gibi bütün vücudum döküldü.bir bitseydi şu lohusalıkKizlar sezeryan olanlar ne durum dasiniz agrilariniz varmi? Idrarinizi yaparken agri hissediyormusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?