2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Ayni benim gibi olacak yarin haber veririm sizlere insallah sende kurtulursun canim Allahin izniyle

Selam canım. Sen bebisine kavuştu ne gyzel maşallah :)

Bugün Dr ben sormadan stripping membranes yaptı. SEn geldin aklıma hemen. Perşembeye de suni sancı verecek. İnşallah benim de senin gibi suni sancı dan önce nisan ve su gelir de doğum başlar. Meleğini kokla benim için. Rabbim bizi de sağlıklı ca kavuştursun inşallah

Kızlar tatlı annişler hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim ama sizden bi ricam daha var bebişimin sol kolu doğum esnasında incinmiş hareket ettiremiyor şuan bize bi kez daha dualarınızı gönderir misiniz en çok da dualara ihtiyacımız var Allah'ın izniyle iyileşecek ama bebeğimin masum bakan yüzünü görünce istemeden de olsa üzülüyorum

Kizlar bende ciktim doktordan yarin sabah yatisimi yapacak suni sanciyla normal deneyecegiz olmazsa sezeryana alacak en gec 5 te biter isimiz dedi.ogluma kavusacagim Allahin izni ile tabi Dualarinizi bekliyorum.
Hayirlisiyla kucagina alirsin canim insallah bir avazda.guzel haberlerini bekliyoruz
Gonlune gore olur insallah hersey.hayirlisiyla kucagina al canim

Insallah duzelir canim normal doğumunda bu riski var iste ne var daha dikkatli olsalar.allahim sifa versin

Rabbim şifasını versin inşallah.dua okuyorum canim bebisine ve tum dua bekleyenlere şifa niyetine

Allah tez zamanda şifa versin canım.dua edeceğim.

Rabbim şifa versin canım. Ayetel kursi okudum gönderdim.

kızlar hastanedeyim özel e geldim mecburen devlet hastanesi bizi çıldırttı . yatıyorum suni sanci verilmeye başlandı yarına kadar bekleyecek doktor suni sanciyla olmazsa sezeryan olacak inşallah sanciyla doğar bebeğim sağlıklı bir şekilde dua edin lütfen. Bu mesajımı okuyanlar bir ayetle kursi okursa çok mutlu olurum. Allah a emanet olun yarın inşallah akşama doğru güzel haberler veririm pembepatiks ben memnun kalmadım marsa dan inşallah sen kalirsin gülüm

Kizlar bende ciktim doktordan yarin sabah yatisimi yapacak suni sanciyla normal deneyecegiz olmazsa sezeryana alacak en gec 5 te biter isimiz dedi.ogluma kavusacagim Allahin izni ile tabi Dualarinizi bekliyorum.
Allahım yanında olsun arkadasım.. hayırlısı ıle sağlıklı bi şekılde atlatın inşallah .. kolay doğumların olsun .. dualarım senınle güzel haberlerını beklıyoruz ..

Dualarım seninle canim hayırlısıyla kucağına al yavrunu inşallah .hiç sorma bugün ben deli oldum marsada hala geçmedi sinirim .bir gittiğim doktoru bir daha bulamıyorum .perşembe benimde son kontrol artık sanırım gün verecekler eğer vermezlerse bende gitmem artık .yeter inşallah herşey gönlünce olur canım haber vermeyi unutma güzel haberlerini bekliyorum canim

sağlıkla kucağına al inşallah güzel haberlerini bekliyoruz. Okudum senin için

Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin Can'ım bir avazda kurtul inş

Kizlar sezeryan olanlar ne durum dasiniz agrilariniz varmi? Idrarinizi yaparken agri hissediyormusunuz?

Kizlar sezeryan olanlar ne durum dasiniz agrilariniz varmi? Idrarinizi yaparken agri hissediyormusunuz?
Ben sezaryenliyim 11. Gunum bugun gecen hafta idrar yaparken cok zorlaniyodum iki gundur daha rahatim. Gecen hafta ayaklarima dikkat etmemistim simdi corap ve patik giyiyorum sanirim onun faydasi oldu

Ben ilk bir hafta deli gibi enerjiktim sonra herbir yanım ağrımaya başladı.özelliklede belim ve kuyruk sokumum.neden böyle oldu anlamadım gitti.ilk sezaryenimde hiç böyle ağrılarım olmamıştı.birde iki gün grip ağrısı gibi bütün vücudum döküldü.bir bitseydi şu lohusalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…