- 28 Ocak 2008
- 2.109
- 735
- 323
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #37.601
kızlar hastanedeyim özel e geldim mecburen devlet hastanesi bizi çıldırttı . yatıyorum suni sanci verilmeye başlandı yarına kadar bekleyecek doktor suni sanciyla olmazsa sezeryan olacak inşallah sanciyla doğar bebeğim sağlıklı bir şekilde dua edin lütfen. Bu mesajımı okuyanlar bir ayetle kursi okursa çok mutlu olurum. Allah a emanet olun yarın inşallah akşama doğru güzel haberler veririm @minikincir ben memnun kalmadım marsa dan inşallah sen kalirsin gülüm
Benim bugün 8 gün oldu, dikiş yerlerimde hala ağrı var hafif hafif, birde çok sıkışırsam yaparken ağrı oluyor, onun dışında çok sıkıntı yaşamıyorum.Kizlar sezeryan olanlar ne durum dasiniz agrilariniz varmi? Idrarinizi yaparken agri hissediyormusunuz?
İnşallah hayırlısı olsun canım hakkındaKızlar
Disaridan gelenler icin sanirim ben normal istedigim icin ilgilenmedim cok doktor uygun görürse sezeryana alicak
Ben 6. gün tuvalete çıkabilmiştim.şuanda hala kabızlık yaşıyorum ve basur oldum sanırım.ben de ödem hiç olmadı ama ilk hamileliğimde çok olmuştu kısa süre sonra normale dönersin ama.ben 18 kilo aldım.7 kilosu gitti henüz.uconn
S sertunerdems
Benim 5. Günüm oturup kalkarken agrim oliyor yada uzanikken kalkmaya calisinca ara sirada dikis yerlerim sizliyor karnimdada sürekli gaz sancisi gibi bi agri var büyük tuvaletimi rahat yapamiyorum cok agrili oliyor sanci giriyor karnima bide benim hamilelikde ödemim olmamisdi hic suan ayaklarim davul gibi ebe olabilir diyor 2 hftaya falan gecer ama tuafima gidiyor cok su topladi bacaklarim ayaklarim sizdede varmi? Bide kilo veriminiz nasil? Ben 3,5 kilo vermissim sadice
Benim bildiğim 32. Haftada izne çıktıktan sonra toplamda 16 hafta iznimizin olduğu.yani sen istersen 42. Haftada doğur değişen bişey olmuyor.yani yeniden rapor almana gerek yok diye biliyorum ben.Kizlar birsey sorucam bilgisi olan cevap yazarsa sevinirim.
32.hafta rapor alirken sistem rapor bitis tarihini ve muhtemel dogum tarihini 11 nisan olarak atmıştı.11 nisana kadar malesef dogum gözükmüyor gibi.tekrar rapor almak mi gerekir.bugun dr.sormayi unuttum.
H
Zaten kendim doğurucam derken ? Evet aslında çok pahalı geliyo bana da fiyatlar ama başla yerlere de eşim güvenemedi malesef[/QUOT yani kismet olurda normal dogum olucak. Sezeryan ola bu fiyata tamam ama. Normale gore cok geldi.
Hadi hayırlı olsun canım; benim çok zor olmayan ve kendiliğinden başlayan bir doğumum oldu darısı senin başına.Selam canım. Sen bebisine kavuştu ne gyzel maşallah :)
Bugün Dr ben sormadan stripping membranes yaptı. SEn geldin aklıma hemen. Perşembeye de suni sancı verecek. İnşallah benim de senin gibi suni sancı dan önce nisan ve su gelir de doğum başlar. Meleğini kokla benim için. Rabbim bizi de sağlıklı ca kavuştursun inşallah
Bnm raporda 9 mayısa kadar canm doğum yaptıgında tekrar rapor vercek doktor onu işyerine götürceksin benim muhasebecim söledi zaten sana hastaneden doktor sölerKizlar birsey sorucam bilgisi olan cevap yazarsa sevinirim.
32.hafta rapor alirken sistem rapor bitis tarihini ve muhtemel dogum tarihini 11 nisan olarak atmıştı.11 nisana kadar malesef dogum gözükmüyor gibi.tekrar rapor almak mi gerekir.bugun dr.sormayi unuttum.
Ben bebedor manuel biberonlu göğüs pompasi aldim inşallah memnun kalirimGöğüs pompası olarak ne aldınız kizlar
Benim bacaklar ayaklar karnım sırtım komple şiş hala benim de 6.gunum.uconn
S sertunerdems
Benim 5. Günüm oturup kalkarken agrim oliyor yada uzanikken kalkmaya calisinca ara sirada dikis yerlerim sizliyor karnimdada sürekli gaz sancisi gibi bi agri var büyük tuvaletimi rahat yapamiyorum cok agrili oliyor sanci giriyor karnima bide benim hamilelikde ödemim olmamisdi hic suan ayaklarim davul gibi ebe olabilir diyor 2 hftaya falan gecer ama tuafima gidiyor cok su topladi bacaklarim ayaklarim sizdede varmi? Bide kilo veriminiz nasil? Ben 3,5 kilo vermissim sadice
Saol canım amin. Amin inşallah. Rabbim bebeğine de sofa versin tez zamanda. İnşallah iyi olur bir an önceHadi hayırlı olsun canım; benim çok zor olmayan ve kendiliğinden başlayan bir doğumum oldu darısı senin başına.
Kizlar birsey sorucam bilgisi olan cevap yazarsa sevinirim.
Benim bildiğim 32. Haftada izne çıktıktan sonra toplamda 16 hafta iznimizin olduğu.yani sen istersen 42. Haftada doğur değişen bişey olmuyor.yani yeniden rapor almana gerek yok diye biliyorum ben.
Bnm raporda 9 mayısa kadar canm doğum yaptıgında tekrar rapor vercek doktor onu işyerine götürceksin benim muhasebecim söledi zaten sana hastaneden doktor söler
Hayir canım. O tahmini doğum tarihin. Hala o raporun gecerli dogum oncesi icin. Sen doğum yaptığın zaman doğum sonrası rapor alacaksın. Onu vereceksin iş yerine.
Kızlar bebegim.gogsumu tutmuyor,emmiyor. Mama veriyoruz mecbur. Dün göğüs pompam geldi ,onla sagiyorum arada da anne sütü vermeye başladım az geliyor sütüm,sagdikca artar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?