2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

Okudum canım. Rabbim hakkında hayırlısını versin. Sağlıklıca al bebegini kucağına. Bende suni sancı alacağım perşembe. Yazarsın doğumdan sonra. Allah yardımcın olsun.

Kizlar sezeryan olanlar ne durum dasiniz agrilariniz varmi? Idrarinizi yaparken agri hissediyormusunuz?
Benim bugün 8 gün oldu, dikiş yerlerimde hala ağrı var hafif hafif, birde çok sıkışırsam yaparken ağrı oluyor, onun dışında çok sıkıntı yaşamıyorum.

Kizlar birsey sorucam bilgisi olan cevap yazarsa sevinirim.
32.hafta rapor alirken sistem rapor bitis tarihini ve muhtemel dogum tarihini 11 nisan olarak atmıştı.11 nisana kadar malesef dogum gözükmüyor gibi.tekrar rapor almak mi gerekir.bugun dr.sormayi unuttum.

uconn
S sertun erdems

Benim 5. Günüm oturup kalkarken agrim oliyor yada uzanikken kalkmaya calisinca ara sirada dikis yerlerim sizliyor karnimdada sürekli gaz sancisi gibi bi agri var büyük tuvaletimi rahat yapamiyorum cok agrili oliyor sanci giriyor karnima bide benim hamilelikde ödemim olmamisdi hic suan ayaklarim davul gibi ebe olabilir diyor 2 hftaya falan gecer ama tuafima gidiyor cok su topladi bacaklarim ayaklarim sizdede varmi? Bide kilo veriminiz nasil? Ben 3,5 kilo vermissim sadice

Ben 6. gün tuvalete çıkabilmiştim.şuanda hala kabızlık yaşıyorum ve basur oldum sanırım.ben de ödem hiç olmadı ama ilk hamileliğimde çok olmuştu kısa süre sonra normale dönersin ama.ben 18 kilo aldım.7 kilosu gitti henüz.

Benim bildiğim 32. Haftada izne çıktıktan sonra toplamda 16 hafta iznimizin olduğu.yani sen istersen 42. Haftada doğur değişen bişey olmuyor.yani yeniden rapor almana gerek yok diye biliyorum ben.

Hadi hayırlı olsun canım; benim çok zor olmayan ve kendiliğinden başlayan bir doğumum oldu darısı senin başına.

Arkadaşlar Şu an hastanedeyiz bebeğimin sarılığı 19 çıktı. Bizde uyuşmazlık varmış. Ben 0pozitif bebeğim b pozitif. Çok şükür dermanı olmayan bir hastalık değil ama tedavisi zor. Kuvözde durmak istemiyor sürekli ağlıyor, kan almak kolay olmuyor falan. Sarılık konusu konuşulmuştu ama ben o zaman Doğum derdinde olduğumdan pek hatırlamıyorum. Ne yapmak iyi gelir; bilenler bir şeyler söylerse çok makbule geçer. Anne sütü alıyor, bu gece fototerapi alıyor. Ekstra ne yapabilirim?

Bnm raporda 9 mayısa kadar canm doğum yaptıgında tekrar rapor vercek doktor onu işyerine götürceksin benim muhasebecim söledi zaten sana hastaneden doktor söler

Benim bacaklar ayaklar karnım sırtım komple şiş hala benim de 6.gunum.
3 kilo vermiş görünüyorum. Şişlik inmeden gerçek sonuç vermez canım kilo

Kızlar bebegim.gogsumu tutmuyor,emmiyor. Mama veriyoruz mecbur. Dün göğüs pompam geldi ,onla sagiyorum arada da anne sütü vermeye başladım az geliyor sütüm,sagdikca artar inşallah

Hayir canım. O tahmini doğum tarihin. Hala o raporun gecerli dogum oncesi icin. Sen doğum yaptığın zaman doğum sonrası rapor alacaksın. Onu vereceksin iş yerine.

Benim bildiğim 32. Haftada izne çıktıktan sonra toplamda 16 hafta iznimizin olduğu.yani sen istersen 42. Haftada doğur değişen bişey olmuyor.yani yeniden rapor almana gerek yok diye biliyorum ben.

Bnm raporda 9 mayısa kadar canm doğum yaptıgında tekrar rapor vercek doktor onu işyerine götürceksin benim muhasebecim söledi zaten sana hastaneden doktor söler

Hayir canım. O tahmini doğum tarihin. Hala o raporun gecerli dogum oncesi icin. Sen doğum yaptığın zaman doğum sonrası rapor alacaksın. Onu vereceksin iş yerine.

Sagolun kizlar cevaplar için.dogmuyor stresinin yaninda birde rapor olayı aklima takılmıştı.
Takvimim gitmiş ama bebis hala dogmadi

Kızlar bebegim.gogsumu tutmuyor,emmiyor. Mama veriyoruz mecbur. Dün göğüs pompam geldi ,onla sagiyorum arada da anne sütü vermeye başladım az geliyor sütüm,sagdikca artar inşallah

Silikon göğüs ucuyla emzirmeyi denesene canım .? Ben hala uçla emziriyorum. Benim kızda mememi tutamıyor hala bir de göğüs uçlarım çok acıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…