2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kızlar yardım edin suyum geliyo tutamıyorum kendimi saf su kan falan yok hiç bebegin suyumu patladı acil cevap bol miktarda geldi halada geliyo
Sakin ol öncelikle canım hemen dogumun başlamaz yakınındakileree haber ver doktorunu ara hastaneye gelmeni soyleyecektir sana hayırlı dogumlar olsun simdiden dualarimiz seninle

Merhaba güzel anneler. Ben de dun sabah oğlumu kucagima aldim. Normal dogumdu. İkinci Doğumum olduğu için daha kolaydi :)

rabbim kurtarsin canim

Gününü dolduran hamişler doktorlariniz ne diyor ne oneriyor
bugün dr gittik geldik. Suyu baya azalmış sezeryan diye konuştuk

Kızlar yardım edin suyum geliyo tutamıyorum kendimi saf su kan falan yok hiç bebegin suyumu patladı acil cevap bol miktarda geldi halada geliyo
dr ara canım eşin felan kim gelecekse beraber hastaneye gidin dr çagırır

Vefa hanim yaptırdı doğumu .Çok memnun kaldım .Hem ilgisi hem cesaret verisi çık güzeldi. Aynı şekilde ebelerin ve hemşirelerin ilgisi de çok güzeldi
Ne güzel darısı başıma inş. Sanırım doğumunuz gece olmuş, nöbetçi dr olabilir Vefa hanım ismini ilk kez duyuyorum..

Biz kontrolden geldik ne sancı çıktı ne açılma var suyu baya azalmış dr artık riske atmayalım dedi sezeryan için perşembe sabah konuştuk anlaştık hayırlısıyla
Hayırlısı olsun arkadasım sağlıklı bi şekılde atlatın ınsallah .. benımde yarın sabah kontrolüm bana da sezeryan diyebilir .. derse Perşembe günü olurum muhtemelen .. herseyın hayırlısı arkadasım..

bugün dr gittik geldik. Suyu baya azalmış sezeryan diye konuştuk
Canım
Biz kontrolden geldik ne sancı çıktı ne açılma var suyu baya azalmış dr artık riske atmayalım dedi sezeryan için perşembe sabah konuştuk anlaştık hayırlısıyla
Hayırlı olsun canım .hayirlisiyla kucağına alırsın inşallah bebisini .bol bol sütün olur inşallah.darısı başima artık bende doğurmak istiyorum artık hayirlisiyla

Canım nasıl gidiyo iki çocuklu hayat sezeryan ağrıların nasıl. Bildiğim kadarıyla sende benim gibi evde yalnızsın iki cocukla işlerini yapabiliyomusun evin

Kızlar doğum yapalı 5gün oldu bugün kontrolümüz vardı bebeğim kilo almamış aksine düşmüş az birşeyde sarılık çıktı 7seviyesi bol bol emzir dedi doktor ama bazen uyandıramıyorum sizler neler yapıyosunuzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…