- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #37.721
Çatı muayenesi yaptı mı sana canmkizlar dogum korkusu sardi beni aslinda cokta guclu ve dirayetliyim ama cati kemigi agrisindan garip yuruyunce doktor dun bana yapamazsin gibi geliyor bana deyince bütün gece korktummmm
ben de sipinal sezaryanla bugün dogum yaptim.Allah geride kalan arkadslarimiza kolay dogum nasip etsin.
Gözünüz aydın arkadaşlar sağlıkla büyütün yavrularınızı inşallah.Merhaba herkese.. 37+5 de 10 gün önce epidural normal doğum yaptım. Hastaneye cts gecesi şiddetli kusma şikayetiyle gittim. Kusarken vücuttaki kasılmalar 2cm açılmaya sebep olunca nöbetçi dr yatış verdi. 2 gece yatıştan sonra pztsi günü kendi drumda suni sancıyla doğum yaptım. Şimdi bebeğim kucağımda mışıl mışıl uyuyor. Allah bekleyen tüm hamile arkadaşları sağlıkla ve kolaylıkla evlatlarına kavuştursun
Çatı muayenesi yaptı mı sana canm
Hiç stres yapma sen güçlü bir annesin bende doğurmayı çok istiyordum olmadı bebeğin sağlığından önemli değil dr biraz cesaret vermesi lazım sen güçlü ol
en iyisini yapıyorsun canım evde duşa girersin kendin kötü hissettiğin zaman gidersin ama dr önemli seni cesaretlendirmesi lazım ama sen yaparsın inşallahister istemez stres oluyo tabi ama ilk cocuk ki ben dogum videolarini bile izlemedim hic dogum neyse o an basima gelince cekim dayanim dusuncesindeyimdir.
Cik saçma geldi de alttan bakmadan normal doğum zor yaparsın demesi. Benim de 19. Haftadan beri yürümem değişti çok fazla varıyordu çatı kemiklerim kasiklarim ama normal doğum yaptım ki çok kolay oldu.. sende inşallah kolay bi şekilde kavuşursun bebeginesancin siklasmazsa haftaya gel alttan bakacam dedi
Cik saçma geldi de alttan bakmadan normal doğum zor yaparsın demesi. Benim de 19. Haftadan beri yürümem değişti çok fazla varıyordu çatı kemiklerim kasiklarim ama normal doğum yaptım ki çok kolay oldu.. sende inşallah kolay bi şekilde kavuşursun bebeginesancin siklasmazsa haftaya gel alttan bakacam dedi
Canım geçen hafta beni de senin gibi alttan muayene ettiğinde aynı şeyleri yaşadım. 3 gün sancı çektim ve lekelenme oldu , o 3 gün doğuracağım sandım ama geçti. Hazırlık sancılarıymış onlar . Hazırlığı buysa gerçeği nasıldır düşünemiyorum. Biraz da doğumu tetiklemeye çalışıyor doktorlar.Yarın tekrar kontrolüm var bakalım bu sefer ne diyecek .Sizin de hakkınızda hayırlısı olsunKızlar ya Dr pztesi rahimde işlem uyguladı. Dün nisanim geldi. Ondan beridir acayip sancim var. Girip çıkıyor. Bugün Dr a gittim. Nst baktı. Dedi bunlar gerçek doğum sancısi değil. Hafiften hareketlenmeye başlamış rahmin. Ve bugün de rahme işlem uyguladı. Yine nisan geldi. Ve acayip sancı girip çıkıyor. Açıklık 1.5 cm
Var mı benim gibi sancı yaşayan. Resmen belli aralıklarla girip çıkıyor kivrandiriyor.
Canım geçen hafta beni de senin gibi alttan muayene ettiğinde aynı şeyleri yaşadım. 3 gün sancı çektim ve lekelenme oldu , o 3 gün doğuracağım sandım ama geçti. Hazırlık sancılarıymış onlar . Hazırlığı buysa gerçeği nasıldır düşünemiyorum. Biraz da doğumu tetiklemeye çalışıyor doktorlar.Yarın tekrar kontrolüm var bakalım bu sefer ne diyecek .Sizin de hakkınızda hayırlısı olsun
Bende bugün Dr bunlar daha doğum sancısi değil deyince ne oluyor dedim. Kendime güvenimi kaybettim. Birde suni sancı yiyeceğim. Sezeryan diye bir şey var Allah tan.
Sıkma kendini. İllede olacak diye zorlama da. Olabilir. Belki acı eşigimiz düşük, belki canımız kıymetli :) hayırlısı ne ise o olsun canım. Benim Dr sen çok güçlüsün dedi rahime elı ile işlem uygularken. Bu laf bana cok iyi geldi. Keşke senin Dr da bu tarz konuşsa imis. Prikoloji çok önemli çünkü
Birde bende de çatı ağrısı vardı. Asiri derece. Ben geceleri bacak arama yastık koyarak uyumaya başladığımdan beri çok rahatım. İstersen bir dene canım.
Cik saçma geldi de alttan bakmadan normal doğum zor yaparsın demesi. Benim de 19. Haftadan beri yürümem değişti çok fazla varıyordu çatı kemiklerim kasiklarim ama normal doğum yaptım ki çok kolay oldu.. sende inşallah kolay bi şekilde kavuşursun bebegine
Bende öyle hatta o kımıltıları bile uzanıp vücudumu dinlerken hissediyorum yani bi işle meşgul olsam hissedilmeyecek kadar az insan endişeleniyoCanım benim 37. Haftada kanala girmişti ben de senin gibi daha yavaş hissetmeye başladım. Şu 1 haftadır sadece hafif kımıltılar hissediyorum. Dr normal yeri çok daraldı diyor ama nst de kalp atışları falan güzel çıkıyor.
Canım epidural ol sancım gelirse açıklığı bekle dört olunca epidural ol sonra zat n uykum geliyor Sadece baskı hissediyorsun kuvvetli bir şekilde baskı gelince ıkınırsan oluyor ayakta doğuracaktım zor masaya çıktım ben çünkü epiduralli olduğum için yorulmadım ve çok kolay güçlü ıkındım ebede şaşırdı sen nasıl kuvvetli ıkındım diye Allah yardımcın olsun o an tek düşündüğün yavrum iyi mi olacak rabbimhepinze yardım etsin ne stresli süreç oluyor ya çok şükür oğlum bana 37.haftada sürprizli geldi de ha bugünha yarın gerilmedimdarisi basima insallah. bende kv yede doktorada dedim ben bunun agrisina dayaniyorsam doguma hayli hayli dayanirim diyorum ama rabbim yardim etsin hepimize
Bende benzer durumdayım. Bir hafta annemde kaldım 7günlükken evimize gelsik bir ikş gün gelen oldu sonra ikş oğlumla başbaşa kaldım birini yedirirkwn diğerini emziriyorum =)) ufak olan bu ara cok aglıyo anlamıyorum kucagına aglayarak aldırıyo. Ev işlerine de yapmaya başladım artık korse giyiyorum hala giymediğim zaman dikiş yerlerim sızlıyo.Canım benim teyzem geldi yanıma çok şükür.annem yoktu manevi olarak eksikliği çok büyüktü ama sağolsun teyzemde her işime gücüme yardım etti.bugün öğlen de döndü memlekete.bugün 13 günlük olduk ve yeni hayatımızda yalnızız artık iki kızımla birlikte.gözüm acayip korkuyor.kucağımda emzirirken birini ötekiyle oyun hamuru oynamaya çalışıyorum:)ağrılarım baya azaldı ama ayakta biraz fazla kalınca hemen sızlamaya başlıyor.henüz ev işi yapabilecek durumda değilim anca yemeğimi yapabilirsem iyi.sen nasılsın?gelmedi mi yanına doğumda birileri?
Bnm oğlum da 4.5yaşında Allahtan anaokukuna gidiyo fazla ilgilenmeye vakit kalmıyo kardeşiyle. Senin ki gitmiyomu okulaHer zaman farklı dertler oluyor Doğumdan değilde sonrasından korkuyordum haklıymışım büyük oğlum dört yaşında ve çok hırçınlaştı çok üzülüyorum her fırsatta kardeşini sıkıyor bize vuruyor sürekli nedensiz ağlıyor
Aynı benim gibi olmuşsun normal diye diye 6-7cm açıklık la sezeryan oldum.. Dikiş agrılarım 7.güne azaldı doğrulmaya başladım 10günde tam doğruldum. Bugün 17 günlük olduk dikişlerim sızlıyo ama işimi gücümü yapıyorumsuni sanci aldım ama istenilen açılmaya ulaşamayınca ve bebeğin kalbi yavaslayinca mecburen sezeryana alındım. ağrım çok var kızlar hep normal doğum yanlısı ben sezeryan oldum vardır bunda bir hayır.
şimdi sezeryan olanlara sorularim var dikiş acim var sizin kaçıncı gün geçti kaçıncı gün rahat rahat yürüyüp bebeğinizin altını agrisiz değiştirmeye başladınız ?
Cnm 1 hafta snr cok hafiflick,Allah bebisine saglik guzel bir omur nasip etsinsuni sanci aldım ama istenilen açılmaya ulaşamayınca ve bebeğin kalbi yavaslayinca mecburen sezeryana alındım. ağrım çok var kızlar hep normal doğum yanlısı ben sezeryan oldum vardır bunda bir hayır.
şimdi sezeryan olanlara sorularim var dikiş acim var sizin kaçıncı gün geçti kaçıncı gün rahat rahat yürüyüp bebeğinizin altını agrisiz değiştirmeye başladınız ?
suni sanci aldım ama istenilen açılmaya ulaşamayınca ve bebeğin kalbi yavaslayinca mecburen sezeryana alındım. ağrım çok var kızlar hep normal doğum yanlısı ben sezeryan oldum vardır bunda bir hayır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?