2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
ben de sipinal sezaryanla bugün dogum yaptim.Allah geride kalan arkadslarimiza kolay dogum nasip etsin.

Gözünüz aydın arkadaşlar sağlıkla büyütün yavrularınızı inşallah.

Hiç stres yapma sen güçlü bir annesin bende doğurmayı çok istiyordum olmadı bebeğin sağlığından önemli değil dr biraz cesaret vermesi lazım sen güçlü ol

ister istemez stres oluyo tabi ama ilk cocuk ki ben dogum videolarini bile izlemedim hic dogum neyse o an basima gelince cekim dayanim dusuncesindeyimdir.

ister istemez stres oluyo tabi ama ilk cocuk ki ben dogum videolarini bile izlemedim hic dogum neyse o an basima gelince cekim dayanim dusuncesindeyimdir.
en iyisini yapıyorsun canım evde duşa girersin kendin kötü hissettiğin zaman gidersin ama dr önemli seni cesaretlendirmesi lazım ama sen yaparsın inşallah

sancin siklasmazsa haftaya gel alttan bakacam dedi
Cik saçma geldi de alttan bakmadan normal doğum zor yaparsın demesi. Benim de 19. Haftadan beri yürümem değişti çok fazla varıyordu çatı kemiklerim kasiklarim ama normal doğum yaptım ki çok kolay oldu.. sende inşallah kolay bi şekilde kavuşursun bebegine

sancin siklasmazsa haftaya gel alttan bakacam dedi
Cik saçma geldi de alttan bakmadan normal doğum zor yaparsın demesi. Benim de 19. Haftadan beri yürümem değişti çok fazla varıyordu çatı kemiklerim kasiklarim ama normal doğum yaptım ki çok kolay oldu.. sende inşallah kolay bi şekilde kavuşursun bebegine

Canım geçen hafta beni de senin gibi alttan muayene ettiğinde aynı şeyleri yaşadım. 3 gün sancı çektim ve lekelenme oldu , o 3 gün doğuracağım sandım ama geçti. Hazırlık sancılarıymış onlar . Hazırlığı buysa gerçeği nasıldır düşünemiyorum. Biraz da doğumu tetiklemeye çalışıyor doktorlar.Yarın tekrar kontrolüm var bakalım bu sefer ne diyecek .Sizin de hakkınızda hayırlısı olsun

Canım ciddi misin ? 3 gün sonra geçti öylemi ? Hazırlık mi?

Bana Dr gerçek doğum sancısi değil deyince dedim ne oluyor gerçeği nasıl. Ya bende bu sancılar la doğuruyorum diye moda bile girdim. Bir de üstüne süni sancı alacağım yarın ohh

4 aydan beri cekiyorum magnezyum yastik hicbiri bir ise yaramiyor son ay hepten siddetlendi hele aksam yataga tek uzanamiyorum dusun esim yoksa kv hastaymisim gibi yatiriyor. butun gece yastik hep bacak aramda ama iste. kanala da girdiginden hepten canimi okuyor son uc dort gun. daha cati muanesi de yapmadan aci esigim konusunda yorum yapmasi aptalca zaten

darisi basima insallah. bende kv yede doktorada dedim ben bunun agrisina dayaniyorsam doguma hayli hayli dayanirim diyorum ama rabbim yardim etsin hepimize

Bende öyle hatta o kımıltıları bile uzanıp vücudumu dinlerken hissediyorum yani bi işle meşgul olsam hissedilmeyecek kadar az insan endişeleniyo

darisi basima insallah. bende kv yede doktorada dedim ben bunun agrisina dayaniyorsam doguma hayli hayli dayanirim diyorum ama rabbim yardim etsin hepimize
Canım epidural ol sancım gelirse açıklığı bekle dört olunca epidural ol sonra zat n uykum geliyor Sadece baskı hissediyorsun kuvvetli bir şekilde baskı gelince ıkınırsan oluyor ayakta doğuracaktım zor masaya çıktım ben çünkü epiduralli olduğum için yorulmadım ve çok kolay güçlü ıkındım ebede şaşırdı sen nasıl kuvvetli ıkındım diye Allah yardımcın olsun o an tek düşündüğün yavrum iyi mi olacak rabbimhepinze yardım etsin ne stresli süreç oluyor ya çok şükür oğlum bana 37.haftada sürprizli geldi de ha bugünha yarın gerilmedim

Her zaman farklı dertler oluyor Doğumdan değilde sonrasından korkuyordum haklıymışım büyük oğlum dört yaşında ve çok hırçınlaştı çok üzülüyorum her fırsatta kardeşini sıkıyor bize vuruyor sürekli nedensiz ağlıyor

Bende benzer durumdayım. Bir hafta annemde kaldım 7günlükken evimize gelsik bir ikş gün gelen oldu sonra ikş oğlumla başbaşa kaldım birini yedirirkwn diğerini emziriyorum =)) ufak olan bu ara cok aglıyo anlamıyorum kucagına aglayarak aldırıyo. Ev işlerine de yapmaya başladım artık korse giyiyorum hala giymediğim zaman dikiş yerlerim sızlıyo.

suni sanci aldım ama istenilen açılmaya ulaşamayınca ve bebeğin kalbi yavaslayinca mecburen sezeryana alındım. ağrım çok var kızlar hep normal doğum yanlısı ben sezeryan oldum vardır bunda bir hayır.
şimdi sezeryan olanlara sorularim var dikiş acim var sizin kaçıncı gün geçti kaçıncı gün rahat rahat yürüyüp bebeğinizin altını agrisiz değiştirmeye başladınız ?

Bnm oğlum da 4.5yaşında Allahtan anaokukuna gidiyo fazla ilgilenmeye vakit kalmıyo kardeşiyle. Senin ki gitmiyomu okula

Aynı benim gibi olmuşsun normal diye diye 6-7cm açıklık la sezeryan oldum.. Dikiş agrılarım 7.güne azaldı doğrulmaya başladım 10günde tam doğruldum. Bugün 17 günlük olduk dikişlerim sızlıyo ama işimi gücümü yapıyorum

Cnm 1 hafta snr cok hafiflick,Allah bebisine saglik guzel bir omur nasip etsin

Hakkinda hayirlisi canim gözün aydin allah anali babali büyütmeyi nasip etsin insallah. Ben ertesi gün ayaklandim her isimi kendim yapdim agri var tabiki hafif. Bugün 7. Günümüz cok sükür rahatim oturup kalkinca agriyor tek sonra geciyor dikislerim geceleri genelde agriyor ve yaniyor bütün günün yorgunlugundan ve kabizlik var baska rahatim ilk 1 hafta zor oliyor herhalde bundan sonra rahat olcam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…