- 11 Şubat 2013
- 4.942
- 11.629
- 408
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #37.701
Canım hiç stres yapma bende de kasılma sancı felan Yok ama suyu azalmış sezeryan dedi 41 haftalık bekleyebildiniz kadar bekledin bebeğin için en sağlıklısı neyse dream konuş benceBugün sağlık ocağından aradı hemşire bende 41 haftalık görünüyorsun doktor alalım derse kabul et bebeği içerde yaşlandirma dedi .sitres yapmaya başladım ne nişan ne su akıntı bile yok kupkuruyum .sezaryen yolu göründü bana aman sağlıklı olsunda bebek ben raziyim.
Canım benim 37. Haftada kanala girmişti ben de senin gibi daha yavaş hissetmeye başladım. Şu 1 haftadır sadece hafif kımıltılar hissediyorum. Dr normal yeri çok daraldı diyor ama nst de kalp atışları falan güzel çıkıyor.Merhaba doğumu bekleyen hamişler :) bende 39+1 haftalık hamileyim doktorum her muayenemde su kanama yada bebek hareketleri yavaşlarsa gel diyo şuan doğuma dair hiç belirtim yok su yada kanama gibi ama bebeğimin hareketlerini hiç hissetmiyorum yani karnım ara sıra yamuluyo şekli değişiyo ama bişeyle meşgul olurken pek hissetmezdim normalde de ilk gebelik olunca tedirgin oldum internette de doğum kanalına girince hareketleri çok hafif olur diyo sizde durumlar nasıl acaba?
Epidural yaptır kesin çok kolay ve hızlı açılırsın cnm Allah yardımcın oldunKızlar sabaha kadar ağrı çektim. Dün gelen nisan imiş. Bugün Dr tekrar stripping membranes uyguladı. Çektiğim sancılar da gerçek doğum sancısi değilmiş.dedim gerçeği nasıl be adam :)
Velhasıl yarın sabah en geç 6 da yatisim yapılacak. Suni sancı. Gün içinde kızıma kavuşacağım. Ay çok heyecanlı :)
Bana saatte 1pynarsa yeter demiştiMerhaba doğumu bekleyen hamişler :) bende 39+1 haftalık hamileyim doktorum her muayenemde su kanama yada bebek hareketleri yavaşlarsa gel diyo şuan doğuma dair hiç belirtim yok su yada kanama gibi ama bebeğimin hareketlerini hiç hissetmiyorum yani karnım ara sıra yamuluyo şekli değişiyo ama bişeyle meşgul olurken pek hissetmezdim normalde de ilk gebelik olunca tedirgin oldum internette de doğum kanalına girince hareketleri çok hafif olur diyo sizde durumlar nasıl acaba?
nasıl yapamazsın ya bir doktor bunu neden der canım zaten biz hiçbirşeyyapmoypruz hepsine rabbim yardım ediyor iki kez normal doğurdum allahım izniyle boyun koşa değil kilon az değilse çatında uygunsa yaparsın istersen epidural herkese öneririm resmen sondoğumumda sancı bile çekmeden normal doğurdum mükemmel birşeyimi sadece kuvvetli olveıkın hiç birşey hissetmeden gelecektir amasezeryen diye de bir secenekvar tabiki ama şöyle söyleyeyimzorda kalmadıkça normalden korkmayın en en endamla bir gün cekeceksiniz ve sonra normal hayat Epidural olursa 4cm açıklık gerek ben sadece 2saar sancı çektim sonra epiduralle sadece baskı hissettim sancı oluncakizlar dogum korkusu sardi beni aslinda cokta guclu ve dirayetliyim ama cati kemigi agrisindan garip yuruyunce doktor dun bana yapamazsin gibi geliyor bana deyince bütün gece korktummmm
Canim benim kizimda da ayni cikti 12.6 cok uyuyo bende uyandiriyorum ama endiseleniyorumda bu kadar baygin gibi uyudugu icinCanim bizdede sarilik var 8 gunluguz bizde.en son 12.5 cikti persembe tekrar gidecegiz kontrole.ben 2 bilemedin 3 saatte uyandiriyorum zorlada olsa uyanik kaldigi zamanlarda da memede hep
C
nasıl yapamazsın ya bir doktor bunu neden der canım zaten biz hiçbirşeyyapmoypruz hepsine rabbim yardım ediyor iki kez normal doğurdum allahım izniyle boyun koşa değil kilon az değilse çatında uygunsa yaparsın istersen epidural herkese öneririm resmen sondoğumumda sancı bile çekmeden normal doğurdum mükemmel birşeyimi sadece kuvvetli olveıkın hiç birşey hissetmeden gelecektir amasezeryen diye de bir secenekvar tabiki ama şöyle söyleyeyimzorda kalmadıkça normalden korkmayın en en endamla bir gün cekeceksiniz ve sonra normal hayat Epidural olursa 4cm açıklık gerek ben sadece 2saar sancı çektim sonra epiduralle sadece baskı hissettim sancı olunca
Acil sezeryana giriyorum bebegımın boynuna kordon dolanmış kalp atışları düşük çıktı .. nolur benım için dua edin
C
nasıl yapamazsın ya bir doktor bunu neden der canım zaten biz hiçbirşeyyapmoypruz hepsine rabbim yardım ediyor iki kez normal doğurdum allahım izniyle boyun koşa değil kilon az değilse çatında uygunsa yaparsın istersen epidural herkese öneririm resmen sondoğumumda sancı bile çekmeden normal doğurdum mükemmel birşeyimi sadece kuvvetli olveıkın hiç birşey hissetmeden gelecektir amasezeryen diye de bir secenekvar tabiki ama şöyle söyleyeyimzorda kalmadıkça normalden korkmayın en en endamla bir gün cekeceksiniz ve sonra normal hayat Epidural olursa 4cm açıklık gerek ben sadece 2saar sancı çektim sonra epiduralle sadece baskı hissettim sancı olunca
Canım Sağlıkla kucağına al inşallah hiç stres yapma sağlıkla bolbol süt emzirirsin inşallahAcil sezeryana giriyorum bebegımın boynuna kordon dolanmış kalp atışları düşük çıktı .. nolur benım için dua edin
Epidural yaptır kesin çok kolay ve hızlı açılırsın cnm Allah yardımcın oldun
Hiç stres yapma sen güçlü bir annesin bende doğurmayı çok istiyordum olmadı bebeğin sağlığından önemli değil dr biraz cesaret vermesi lazım sen güçlü olki ilginc belki ama ben o sancilari yasamak istiyorum hep dogurdum demek istiyorum bu yuzden sezeryan yada epidural hic dusunmedim.
Acil sezeryana giriyorum bebegımın boynuna kordon dolanmış kalp atışları düşük çıktı .. nolur benım için dua edin
amin saol cümlemizinkini inşallah . evet normal çok şükürMaşallah nasıl normal mi yaptın Allah analı babalı büyütsün
Gözünaydın canım.sağlıkla büyüt yavrunu inşallah.benim suni sancıyla olacak diye kalmış aklımda sezaryen olacağını bilmiyordum.selam kızlar doğum yaptım sezeryan oldum bebegim 50 cm 3.200 kg doğdu. masallah berekallah emzirdim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?