2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Canım hiç stres yapma bende de kasılma sancı felan Yok ama suyu azalmış sezeryan dedi 41 haftalık bekleyebildiniz kadar bekledin bebeğin için en sağlıklısı neyse dream konuş bence

Merhaba doğumu bekleyen hamişler :) bende 39+1 haftalık hamileyim doktorum her muayenemde su kanama yada bebek hareketleri yavaşlarsa gel diyo şuan doğuma dair hiç belirtim yok su yada kanama gibi ama bebeğimin hareketlerini hiç hissetmiyorum yani karnım ara sıra yamuluyo şekli değişiyo ama bişeyle meşgul olurken pek hissetmezdim normalde de ilk gebelik olunca tedirgin oldum internette de doğum kanalına girince hareketleri çok hafif olur diyo sizde durumlar nasıl acaba?

Canım benim 37. Haftada kanala girmişti ben de senin gibi daha yavaş hissetmeye başladım. Şu 1 haftadır sadece hafif kımıltılar hissediyorum. Dr normal yeri çok daraldı diyor ama nst de kalp atışları falan güzel çıkıyor.

Epidural yaptır kesin çok kolay ve hızlı açılırsın cnm Allah yardımcın oldun

Bana saatte 1pynarsa yeter demişti

Merhaba herkese.. 37+5 de 10 gün önce epidural normal doğum yaptım. Hastaneye cts gecesi şiddetli kusma şikayetiyle gittim. Kusarken vücuttaki kasılmalar 2cm açılmaya sebep olunca nöbetçi dr yatış verdi. 2 gece yatıştan sonra pztsi günü kendi drumda suni sancıyla doğum yaptım. Şimdi bebeğim kucağımda mışıl mışıl uyuyor. Allah bekleyen tüm hamile arkadaşları sağlıkla ve kolaylıkla evlatlarına kavuştursun

C
kizlar dogum korkusu sardi beni aslinda cokta guclu ve dirayetliyim ama cati kemigi agrisindan garip yuruyunce doktor dun bana yapamazsin gibi geliyor bana deyince bütün gece korktummmm
nasıl yapamazsın ya bir doktor bunu neden der canım zaten biz hiçbirşeyyapmoypruz hepsine rabbim yardım ediyor iki kez normal doğurdum allahım izniyle boyun koşa değil kilon az değilse çatında uygunsa yaparsın istersen epidural herkese öneririm resmen sondoğumumda sancı bile çekmeden normal doğurdum mükemmel birşeyimi sadece kuvvetli olveıkın hiç birşey hissetmeden gelecektir amasezeryen diye de bir secenekvar tabiki ama şöyle söyleyeyimzorda kalmadıkça normalden korkmayın en en endamla bir gün cekeceksiniz ve sonra normal hayat Epidural olursa 4cm açıklık gerek ben sadece 2saar sancı çektim sonra epiduralle sadece baskı hissettim sancı olunca

Canim bizdede sarilik var 8 gunluguz bizde.en son 12.5 cikti persembe tekrar gidecegiz kontrole.ben 2 bilemedin 3 saatte uyandiriyorum zorlada olsa uyanik kaldigi zamanlarda da memede hep
Canim benim kizimda da ayni cikti 12.6 cok uyuyo bende uyandiriyorum ama endiseleniyorumda bu kadar baygin gibi uyudugu icin

dogum yapan herkesi tebrik ediyorum allah anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah benim bebis hala 2100 gram 10 gunde 1 gram bile almamis. haftaya tekrar gittigimizde de almamis olursa aliriz dedi. doppler falanda yapildi sorun gorunmuyo, beslenmemde gayet iyi ama almiyor iste.tabi ben uzuntuden sormayi unuttum kuveze falan girer mi diye boyle bi durumla karsilasan var mi acaba?

canim doktor oyle deyince ama ben kendim normal istiyorum sonuba kadar ne var bir gun cekecem olsun o kadar dedim gorecegiz dedi.ki toplam zaten 3 kg almisim ee e bebek zaten 3150 olmus. kilo da almadim hep calistim izinsiz ki halen calisiyorum dusun dedim. sirf cati agrisindan yurumeme bakarak nasil boyle kanaat getirdi anlamadim.ki cesaret vermesi gerekirken.

ki ilginc belki ama ben o sancilari yasamak istiyorum hep dogurdum demek istiyorum bu yuzden sezeryan yada epidural hic dusunmedim.

Acil sezeryana giriyorum bebegımın boynuna kordon dolanmış kalp atışları düşük çıktı .. nolur benım için dua edin
Canım Sağlıkla kucağına al inşallah hiç stres yapma sağlıkla bolbol süt emzirirsin inşallah

ki ilginc belki ama ben o sancilari yasamak istiyorum hep dogurdum demek istiyorum bu yuzden sezeryan yada epidural hic dusunmedim.
Hiç stres yapma sen güçlü bir annesin bende doğurmayı çok istiyordum olmadı bebeğin sağlığından önemli değil dr biraz cesaret vermesi lazım sen güçlü ol

Kızlar ya Dr pztesi rahimde işlem uyguladı. Dün nisanim geldi. Ondan beridir acayip sancim var. Girip çıkıyor. Bugün Dr a gittim. Nst baktı. Dedi bunlar gerçek doğum sancısi değil. Hafiften hareketlenmeye başlamış rahmin. Ve bugün de rahme işlem uyguladı. Yine nisan geldi. Ve acayip sancı girip çıkıyor. Açıklık 1.5 cm

Var mı benim gibi sancı yaşayan. Resmen belli aralıklarla girip çıkıyor kivrandiriyor.

selam kızlar doğum yaptım sezeryan oldum bebegim 50 cm 3.200 kg doğdu. masallah berekallah emzirdim de
Gözünaydın canım.sağlıkla büyüt yavrunu inşallah.benim suni sancıyla olacak diye kalmış aklımda sezaryen olacağını bilmiyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…