2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Canm ben bugün doğum yaptım. Dün baya sancm oldu evde kimseye bişey demedim. Bu sabah 9 da suyum geldi. Sonra sancılar başladı. Hastanede 17.00 a kadar sancımı çektim 4.5 cm açıklık oldu ama bebeğim kanala giremedi. İri oldugu için hep bi sezeryan lafı dolanıyodu zaten. Bende sancılara dayanamamaya başladım çünkü çok sık başlamıştı. Son muayenede de rahimde yumuşama olmuştu ama bebeğim hiç aşağı inmemişti. Bende sezeryan diye ağlamaya başladm artık. 17.20 de oğlum doğdu :)

Ben ilk banyosunu yaptırcam eşimle ama korkuyorum becerebilirmiyim diye
Ben tek yapıyorum çoğu zaman eşimle en son yıkadığımda kızım babasını bir güzel kakaladı :) aslında çok eğlenceli ona banyo yaptırmak korkma sen annesisin ve ona zarar vermezsin nasıl yıkayacağına dair videolara bak istersen :) göbek düştükten iki gün sonra yıkanabilir diyorlar :)

Merhaba ben bu sabah nisanım ve sancım gelmesiyle hastaneye gittim yatırdılar tansiyonum çok yüksek oldugu için bide cok şişmiştim doktor riske atmak istemedi genel anesteziyle sezaryan oldum daha ayaga kalkamadım bebegim 23 nisan bebegi oldu 3.600 grm dogdu memeyi tutmuyo bende ayaga kalkamadım daha çok zorlanıyorum lütfen dua edin bize bebegim süt içsin bende kalkayım bur an önce

papatyaozu Allah analı babalı büyütsün bolbol kokla bebeğini
seninde tebrik ederim Allah sağlık sıhhat versin ikinizede güç versin

Allah analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olsun bol sütün olsun inşallah

dunde oldu biraz bekliyom ne sanci ne bisi bisi yok esim bile isyanda gelsin artik diye. bugun dr gidecegiz ama bosbos donecegiz yine

Biz de doktora gidicezz:) bakalım haberleşelimmm:)
kızlar siz stres yapmayın ne kadar istediğinizi tahmin ediyorum biz 41 haftada Doğum yaptım. Ne kadar sabırsızlansakta bebekler kendileri seçiyor gelmelerini sağlıklı olsunlar bir gün önemli değil

Günaydın kızlar akşam gaz sancısından uyuyamadım resmen ağladım oysa yendiğim herşeye dikkat ediyorum. Bunun içinde çözüm bilen var mı

Günaydın kızlar akşam gaz sancısından uyuyamadım resmen ağladım oysa yendiğim herşeye dikkat ediyorum. Bunun içinde çözüm bilen var mı
Cnm kendı sıcak tutmalısn öncelıkle ama napsanda boş aslında bebekle ılgılı.bnmkısı ya emmek ıstıo ya altı kırlı oluo değiştirıorm tam bitti hadı oynaşalım dıorm ıkınmaktan görsen zawallım adam pırt yapınca kndı bıle guluo

Kesin bi çözümü yok maalesef benim oğlanda sürekli ıkınıyo. Kendini sıcak tut yediğin herşeye kimyon at birde rezene çayına da kimyon at iç ben öyle yapıyorum kendimde rahat ediyorum ama oğluş aynı gibi.
Kiraz çekirdekli kemer siğariş verdim netten onu denicem gelince bakalım işe yarayacakmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…