- 7 Ağustos 2016
- 334
- 386
- 23
- 38
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #38.301
Canm ben bugün doğum yaptım. Dün baya sancm oldu evde kimseye bişey demedim. Bu sabah 9 da suyum geldi. Sonra sancılar başladı. Hastanede 17.00 a kadar sancımı çektim 4.5 cm açıklık oldu ama bebeğim kanala giremedi. İri oldugu için hep bi sezeryan lafı dolanıyodu zaten. Bende sancılara dayanamamaya başladım çünkü çok sık başlamıştı. Son muayenede de rahimde yumuşama olmuştu ama bebeğim hiç aşağı inmemişti. Bende sezeryan diye ağlamaya başladm artık. 17.20 de oğlum doğdu :)
Gözünüz aydın arkadaşlar.allah sağlıklı mutlu uzun bir ömür versin evlatlarınızaMerhaba ben bu sabah nisanım ve sancım gelmesiyle hastaneye gittim yatırdılar tansiyonum çok yüksek oldugu için bide cok şişmiştim doktor riske atmak istemedi genel anesteziyle sezaryan oldum daha ayaga kalkamadım bebegim 23 nisan bebegi oldu 3.600 grm dogdu memeyi tutmuyo bende ayaga kalkamadım daha çok zorlanıyorum lütfen dua edin bize bebegim süt içsin bende kalkayım bur an önce
Benim kızda sıkıntılıyken ana kucağının içinde daha iyi uyuyor.ama bana iki büklüm oluyor gibi geliyor.çok fazla tutmak istemiyorum o yüzden.Kızlar yenidoğan puset kullanımı zararlı mı bilgisi olan var mı? Kızım pusette mışıl mışıl uyuyor çok keyifli oluyor içindeyken, kV kalçası acır rahat edemez diyor, benim bildiğim kadarıyla bebek anne karnında hissettiğinden rahat ediyor bi sakıncası yok diye biliyorum. Sizler napıyorsunuz? Kullanıyor msnz?
Cnm kendı sıcak tutmalısn öncelıkle ama napsanda boş aslında bebekle ılgılı.bnmkısı ya emmek ıstıo ya altı kırlı oluo değiştirıorm tam bitti hadı oynaşalım dıorm ıkınmaktan görsen zawallım adam pırt yapınca kndı bıle guluo
Rezene çayını günde bir bardak içiyorum bazen anasonda içiyorum. Bazen kalıyorum yaa Allah yardımcımız olsun hepimizinKesin bi çözümü yok maalesef benim oğlanda sürekli ıkınıyo. Kendini sıcak tut yediğin herşeye kimyon at birde rezene çayına da kimyon at iç ben öyle yapıyorum kendimde rahat ediyorum ama oğluş aynı gibi.
Kiraz çekirdekli kemer siğariş verdim netten onu denicem gelince bakalım işe yarayacakmı
pusette sanki Bebek düz yatmıyor gibi benimde içim rahat etmiyor. Biz Yen'i doğanlar için düz olanlar var böyle buset zemini ondan kullanıyoruzKızlar yenidoğan puset kullanımı zararlı mı bilgisi olan var mı? Kızım pusette mışıl mışıl uyuyor çok keyifli oluyor içindeyken, kV kalçası acır rahat edemez diyor, benim bildiğim kadarıyla bebek anne karnında hissettiğinden rahat ediyor bi sakıncası yok diye biliyorum. Sizler napıyorsunuz? Kullanıyor msnz?
BenñnnnnnOf normal Doğum yapanlar hemeroid oldunuz mu doktora giden var mı
Bizimde öyle maalesef. Onu öyle izlerken içim acıyor ama yapacak birşey yokki. Bir sürü blog okudum, arkadaşlarıma sordum herkes bunu yaşamış. Çok zor bir dönemYa şu ıkınma derdi beni öldürüyor.ilk kızımda hiç yoktu böyle bişey.bu hanım özellikle sabaha karşı bir başlıyor kalkana kadar ıkınıyor 2-3 saat.onun tısıl tısıl sesine ben tedirgin olup uyuyamıyorum.
3 ayda falan geçiyormuş genelde.bide fazla ıkınmak göbek fıtığına sebep olabiliyor yazıyordu netteBizimde öyle maalesef. Onu öyle izlerken içim acıyor ama yapacak birşey yokki. Bir sürü blog okudum, arkadaşlarıma sordum herkes bunu yaşamış. Çok zor bir dönem
Biz sab simplex kullanıyoruz ama pek bir değişiklik yok gibi.anlattıklarının aynısı bizdede var.internette bir aylık bebek için 18-20 saat uyur diyor.bizim 10. Günden sonra değil 18 saat sanki 10 saat anca uyuyor gibi geliyor.Arkadaslar gaz icin doktor bizede nurse harveys verdi bitkisel tamamen. Gecmezse sab simplex mi ne onu soyledi kullanan var mi? Memnun olan? karnindaki gurultular kesildi ama cok fena ikiniyor gece 3 saat uyuyor sonra surekli bir ikinma hali mir mirmir surekli fokurduyo bide bizim kusmamiz var peynir kesigi gibi kilosu iyi oldugu icin birsey demedi gazdan dolayi kusuyor dedi.ama cok ikiniyor mememlede kavga ediyor resmen.cok hizli emiyor bide ilk baslarda verdigimde benim sutumde hizli geliyr galiba cunku makneyle sagarkem karsi yere carpiyordu tazyikinden.emerkende lokur lokur sesini duyiyorum hava yutuyor galiba boyle bir kısır döngünün icindeyim:/
Canım galactago diye damla varmış onu araştır istersen. Ben humana içtim faydasını gördüm ama şimdi de bu damlayi deneyecem insallah faydası olurAynısını bizde yaşadık canım çok emiyordu ama kilo almayı bırak kıyamam 400 gram vermiş kuzum hemen mamaya başlattı doktor çok şükür Şimdi verdiklerini aldı 2 saatte bir 30cc verdik ama şimdi sütüm kesildi hiç gelmiyor nerdeyse çok üzülüyorum humana çayı lactabol solgar malt vitamin hepsinş kullanıyorum ama yok gelmiyor
Bizde de gaz ve kusma var. Sab simplex kullanıyoruz ve işe yaramıyor çocuk ıkınmaktan kıpkırmızı oluyor.Arkadaslar gaz icin doktor bizede nurse harveys verdi bitkisel tamamen. Gecmezse sab simplex mi ne onu soyledi kullanan var mi? Memnun olan? karnindaki gurultular kesildi ama cok fena ikiniyor gece 3 saat uyuyor sonra surekli bir ikinma hali mir mirmir surekli fokurduyo bide bizim kusmamiz var peynir kesigi gibi kilosu iyi oldugu icin birsey demedi gazdan dolayi kusuyor dedi.ama cok ikiniyor mememlede kavga ediyor resmen.cok hizli emiyor bide ilk baslarda verdigimde benim sutumde hizli geliyr galiba cunku makneyle sagarkem karsi yere carpiyordu tazyikinden.emerkende lokur lokur sesini duyiyorum hava yutuyor galiba boyle bir kısır döngünün icindeyim:/
Hayırlısıyla atlatcaz. Bende ışığı kısık ayarlayıp öyle yatıyorum. Ayarlanabiliyor bizim avize. Hık dese uyanıyorum hemen bende bakıyorum napıyor diye.3 ayda falan geçiyormuş genelde.bide fazla ıkınmak göbek fıtığına sebep olabiliyor yazıyordu netteyok burnu tıkslıydı yok gazı var ıkınıyor derken ne kötü lohusalık geçiriyorum ya.zaten bu hastalık olayı çok psikolojimi bozdu.beşiği yatağıma paralel çevirdim antrenin ışığı açık yatıyorum ki her tısıltısında napıyor göreyim diye.uykusuzluktan vücudum sürekli yorgun bir durumda.şu ilk 3 ayı bir atlatsaydım daha rahatlıyacaktım.
Merhaba anneler.
Bir sorum var. Bebeği emzirmeye basladiginiz saatten itibaren mi basliyoruz yoksa bittiği saatten mi ? Benimki basladigi saatten 2. Saat tekrar emmek istiyor normal mi
Sezeryan olan arkadaşlar kanamanız ne alemde? Benim hep az az geliyor. Kaç paket ped gitti sayısı belli değil. Ne zaman biter acaba
Bir de kızımın dili bembeyaz pamukçuk oldu ne yapmak gerekir, siz ne yapıyorsunuz? Annem karbonatlı suyla silelim diyor olur mu?
Hadi hayırlısı bakalım. Sümüksü kanlı akıntıysa nişandır bazen kan olmayadabiliyor. Benim sümüksü bi akıntı gelmişti ertesi günü kanlı geldi
Hadi hayırlısı bakalım. Sümüksü kanlı akıntıysa nişandır bazen kan olmayadabiliyor. Benim sümüksü bi akıntı gelmişti ertesi günü kanlı geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?