2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kızlar yenidoğan puset kullanımı zararlı mı bilgisi olan var mı? Kızım pusette mışıl mışıl uyuyor çok keyifli oluyor içindeyken, kV kalçası acır rahat edemez diyor, benim bildiğim kadarıyla bebek anne karnında hissettiğinden rahat ediyor bi sakıncası yok diye biliyorum. Sizler napıyorsunuz? Kullanıyor msnz?

Gözünüz aydın arkadaşlar.allah sağlıklı mutlu uzun bir ömür versin evlatlarınıza

Benim kızda sıkıntılıyken ana kucağının içinde daha iyi uyuyor.ama bana iki büklüm oluyor gibi geliyor.çok fazla tutmak istemiyorum o yüzden.

Rezene çayını günde bir bardak içiyorum bazen anasonda içiyorum. Bazen kalıyorum yaa Allah yardımcımız olsun hepimizin
pusette sanki Bebek düz yatmıyor gibi benimde içim rahat etmiyor. Biz Yen'i doğanlar için düz olanlar var böyle buset zemini ondan kullanıyoruz

Ya şu ıkınma derdi beni öldürüyor.ilk kızımda hiç yoktu böyle bişey.bu hanım özellikle sabaha karşı bir başlıyor kalkana kadar ıkınıyor 2-3 saat.onun tısıl tısıl sesine ben tedirgin olup uyuyamıyorum.

Of normal Doğum yapanlar hemeroid oldunuz mu doktora giden var mı
Benñnnnnn
ilk hafta ömrumden gitti vallahi dikislerim viz geliyodu hic acimadilar ben o aciyor saniyordum megersem aynayla bir baktim otekk tarafmis.ilk dogumumda hic boyle olmamistim.bunda oldum.zeytinyagli pamugu gunde birkac sefer yenile koy orana.ilk 3 gun felaktti sonraki gunler giderek azaldi acisi haftasi oldugunda acisi tamamen gecti ve kuculduler afedersin.bende memecik de cikmisti zeytinyag yumusatiyor iceri gidiyor.bide krem aldirdim procto...gibi ezcanelee biliyo zaten.doktora gitsen hicbir faydasi yok malesef cok arastirdim.o da bu kremleri verip yollucak.zmanla azaliyor sonrasindna da kabiz kalmamaya ömü boyu dikkat etceksin.ben 40 mizi yarin cikcak gayet normale döndüm.

Bizimde öyle maalesef. Onu öyle izlerken içim acıyor ama yapacak birşey yokki. Bir sürü blog okudum, arkadaşlarıma sordum herkes bunu yaşamış. Çok zor bir dönem

Arkadaslar gaz icin doktor bizede nurse harveys verdi bitkisel tamamen. Gecmezse sab simplex mi ne onu soyledi kullanan var mi? Memnun olan? karnindaki gurultular kesildi ama cok fena ikiniyor gece 3 saat uyuyor sonra surekli bir ikinma hali mir mirmir surekli fokurduyo bide bizim kusmamiz var peynir kesigi gibi kilosu iyi oldugu icin birsey demedi gazdan dolayi kusuyor dedi.ama cok ikiniyor mememlede kavga ediyor resmen.cok hizli emiyor bide ilk baslarda verdigimde benim sutumde hizli geliyr galiba cunku makneyle sagarkem karsi yere carpiyordu tazyikinden.emerkende lokur lokur sesini duyiyorum hava yutuyor galiba boyle bir kısır döngünün icindeyim:/

Bizimde öyle maalesef. Onu öyle izlerken içim acıyor ama yapacak birşey yokki. Bir sürü blog okudum, arkadaşlarıma sordum herkes bunu yaşamış. Çok zor bir dönem
3 ayda falan geçiyormuş genelde.bide fazla ıkınmak göbek fıtığına sebep olabiliyor yazıyordu netteyok burnu tıkslıydı yok gazı var ıkınıyor derken ne kötü lohusalık geçiriyorum ya.zaten bu hastalık olayı çok psikolojimi bozdu.beşiği yatağıma paralel çevirdim antrenin ışığı açık yatıyorum ki her tısıltısında napıyor göreyim diye.uykusuzluktan vücudum sürekli yorgun bir durumda.şu ilk 3 ayı bir atlatsaydım daha rahatlıyacaktım.

Biz sab simplex kullanıyoruz ama pek bir değişiklik yok gibi.anlattıklarının aynısı bizdede var.internette bir aylık bebek için 18-20 saat uyur diyor.bizim 10. Günden sonra değil 18 saat sanki 10 saat anca uyuyor gibi geliyor.

F flyu canım ben de normal doğumdan 3-4 gün sonra ileri düzeyde hemoroid oldum. Saraçoğlu nun çoban çantası kürünü yaptm bir de eczaneden krem aldım 2 günde rahatladım çok şükür

Canım galactago diye damla varmış onu araştır istersen. Ben humana içtim faydasını gördüm ama şimdi de bu damlayi deneyecem insallah faydası olur

Bizde de gaz ve kusma var. Sab simplex kullanıyoruz ve işe yaramıyor çocuk ıkınmaktan kıpkırmızı oluyor.

Hayırlısıyla atlatcaz. Bende ışığı kısık ayarlayıp öyle yatıyorum. Ayarlanabiliyor bizim avize. Hık dese uyanıyorum hemen bende bakıyorum napıyor diye.

Merhaba anneler.
Bir sorum var. Bebeği emzirmeye basladiginiz saatten itibaren mi basliyoruz yoksa bittiği saatten mi ? Benimki basladigi saatten 2. Saat tekrar emmek istiyor normal mi

C Cupcake89

kizlar bugunki muanemde doktor 1 parmak aciklik var dedi siyirma islemi yapti persembeye kadar bekleyelim sancin olmazsa gel dogumu baslatacagiz acilma devam ederse suni sanci etmezse sezeryan olacakmis. siyirma isleminde canim baya yandi resmen

Sezeryan olan arkadaşlar kanamanız ne alemde? Benim hep az az geliyor. Kaç paket ped gitti sayısı belli değil. Ne zaman biter acaba
Bir de kızımın dili bembeyaz pamukçuk oldu ne yapmak gerekir, siz ne yapıyorsunuz? Annem karbonatlı suyla silelim diyor olur mu?

Merhaba anneler.
Bir sorum var. Bebeği emzirmeye basladiginiz saatten itibaren mi basliyoruz yoksa bittiği saatten mi ? Benimki basladigi saatten 2. Saat tekrar emmek istiyor normal mi

Başladığı saatten sayıyorum bende ama zaten saat tutmaya gerek kalmıyo. Benim oğlan tek memeyi emerken uyuyakalıyor ikinci memeyi emziremiyorum uyanmıyor. O yüzden saat başı uyanıyor. :))

Benimde devam ediyor az az. Sorcaktım doktora gittiğimde unuttum bilen varsa söylesin. Hamilelikte kullanmadığımız pedleri şimdi kullanıyoruz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…