2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
uconn simarik83 o zman birz daha deniyeyim bu elimdeki ilaci.bu model bebekler demekki:) kizimda ne kusma ne bir gaz vardi.büyük insan gibi pirt pirt da pirt.uyuyor sonra hık diyo bakiyorum surekli uyumaya devam ediyor.rezene anason icmedigim sey yok.acı elma yagi da suruyorum.
Bu arada dün lohusaligim bitti.40 gunum yarin dolucakti zaten.saçimi kestireyim bir bakima gideyim diyorum:) :)

simarik83 deli_mavi_59 benim ilk hafta yogundu kanamam sonra hep gunluk ped kullandim o derece azdi dün bitti şükür.zaten 1 aylik olunca azalinca gel demisti doktor muaynemide oldum smear aldi normal dogum oldugu icin dikis yerlerime falan bakti.rahim toparlanmismi ona bakti.dogum kontrol yontemlerini soyledi falan.
Simdi iş asil basliyor son 3 ay esimle arkadastik simdi biz sadece arkadasiz diyemicem artik...

smear neden aliniyorki normal dogumda. hee ya asil is dogumdan bir ay sonra basliyooooo

Bebelerden vakit bulupta arkadaşlığa nasıl son vereceksek artık

Merhaba anneler.
Bir sorum var. Bebeği emzirmeye basladiginiz saatten itibaren mi basliyoruz yoksa bittiği saatten mi ? Benimki basladigi saatten 2. Saat tekrar emmek istiyor normal mi
canim cocuktan cocuga degisiyor oglum gunduz uc saatte bir uyaniyor emmesi yirmi dk suruyor.gece de dort saate bir kalkiyor on dk emip uyuyor .buyuk oglum mubarek iki saat memede kaliyordu bir saat duruyordu yine iki saat memede.. emzirmekten bikmistim.

simarik83 cnm bn aldm ondan bizde işe yaramadı szde yarar umarm içini karartmk gbı olmasn ama

Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün

Gözün aydın canım herşey yoluna girer inşAllah

smear neden aliniyorki normal dogumda. hee ya asil is dogumdan bir ay sonra basliyooooo
Kontrol amacli.bayanlarin yilda 1 kez olmasi gerek zaten.hos ben 5 yillik evliyim bugune kadar bu 2.si oldu galiba:) ilk dogumda bir ambiyansss hazirlamistim yeni evli gibi kizim uyuyordu zaten.bunda nasil yaparim bilmem 3 yasinda biri hadi bebegi gectim uyuyor zaten:) ama kiz birakmaz esimle yan yana kanepede oturalim hemen aramiza girer :)

Bebelerden vakit bulupta arkadaşlığa nasıl son vereceksek artık
benim 2 asamam var once kizi uyutup oglani doyurup en azindan sessiz konumda durmasi sonra benim uykumun olmadigi ve yorgunlugumun az oldugu eşimin ise o sirada uyanik oldugu saate denk getirmek...coklu denklem gibien onemlisi cesaretimin oldugu:) korkunun ecele faydasi yokk:)

su bayanların derdi isi hiccc bitmiyor vallahi

bu gaz problemi hepimizde var galiba Allah hepimizin yardımcısı olsun. Benim kızım uyanınca en az iki saat uyanık kalıyor işte bu süreçte emme ıkınma gaz alt değişme hıçkırık böyle ama ılınınca kıpkırmızı domates oluyor resmen
deli_mavi_59 benim iki hafta geçti su an çok az akıntı var Normal ped kullanıyorum. Pamukçuk için bizde korbonat yapılır canım ve işe yarar.

Bu arkadaşlık işinde bizim doktor iki ay ilişki yasak desi o zman kontrole çağırdı rahmin durumuna bakarız öyle dedi bir süre rahatım :)

Bir düzene girselerdi yazık bebişlere

Ayyy o kısmı unutmuştum ben:)) böyle iyiydik aslında arkadaş arkadaş :)))

kizlar bisi soracam strimming membarens yanlis yazmadim umarim:) rahim siyirma islemi yapan vardi aramizda dr onu yaptiktan ne zaman sonra dogum eyleminiz basladi

n

Evet şaşı gibi bakması da normalmiş gözler eşit değişmiş tam görene kadar benim kızımda arada yapıyo

kizlar bisi soracam strimming membarens yanlis yazmadim umarim:) rahim siyirma islemi yapan vardi aramizda dr onu yaptiktan ne zaman sonra dogum eyleminiz basladi

Benim canım. İlkini pazartesi yaptı. Salı nisanim geldi hafiften düzensiz sancı başladı. Sonra çarşamba bir daha yaptı. Çarşamba akşama doğru sancı çoğaldı. Akşam nst ye girdim düzensiz sancı. Eve geldik sıcak duş aldım yattım sancı üstüne sancı. Acile gittik. Meğer duzenli doğum sancim başlamış. Persembe oglen dogum yaptim. Yani iki kere yapmış oldu canım.

Sana da mı yapıldı. Elin kulağındadır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…