- 26 Ağustos 2013
- 757
- 1.147
- 113
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #38.321
simarik83 deli_mavi_59 benim ilk hafta yogundu kanamam sonra hep gunluk ped kullandim o derece azdi dün bitti şükür.zaten 1 aylik olunca azalinca gel demisti doktor muaynemide oldum smear aldi normal dogum oldugu icin dikis yerlerime falan bakti.rahim toparlanmismi ona bakti.dogum kontrol yontemlerini soyledi falan.
Simdi iş asil basliyor son 3 ay esimle arkadastik simdi biz sadece arkadasiz diyemicem artik...
simarik83 deli_mavi_59 benim ilk hafta yogundu kanamam sonra hep gunluk ped kullandim o derece azdi dün bitti şükür.zaten 1 aylik olunca azalinca gel demisti doktor muaynemide oldum smear aldi normal dogum oldugu icin dikis yerlerime falan bakti.rahim toparlanmismi ona bakti.dogum kontrol yontemlerini soyledi falan.
Simdi iş asil basliyor son 3 ay esimle arkadastik simdi biz sadece arkadasiz diyemicem artik...
canim cocuktan cocuga degisiyor oglum gunduz uc saatte bir uyaniyor emmesi yirmi dk suruyor.gece de dort saate bir kalkiyor on dk emip uyuyor .buyuk oglum mubarek iki saat memede kaliyordu bir saat duruyordu yine iki saat memede.. emzirmekten bikmistim.Merhaba anneler.
Bir sorum var. Bebeği emzirmeye basladiginiz saatten itibaren mi basliyoruz yoksa bittiği saatten mi ? Benimki basladigi saatten 2. Saat tekrar emmek istiyor normal mi
Rezene çayını günde bir bardak içiyorum bazen anasonda içiyorum. Bazen kalıyorum yaa Allah yardımcımız olsun hepimizin
pusette sanki Bebek düz yatmıyor gibi benimde içim rahat etmiyor. Biz Yen'i doğanlar için düz olanlar var böyle buset zemini ondan kullanıyoruz
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsünCanm ben bugün doğum yaptım. Dün baya sancm oldu evde kimseye bişey demedim. Bu sabah 9 da suyum geldi. Sonra sancılar başladı. Hastanede 17.00 a kadar sancımı çektim 4.5 cm açıklık oldu ama bebeğim kanala giremedi. İri oldugu için hep bi sezeryan lafı dolanıyodu zaten. Bende sancılara dayanamamaya başladım çünkü çok sık başlamıştı. Son muayenede de rahimde yumuşama olmuştu ama bebeğim hiç aşağı inmemişti. Bende sezeryan diye ağlamaya başladm artık. 17.20 de oğlum doğdu :)
Gözün aydın canım herşey yoluna girer inşAllahMerhaba ben bu sabah nisanım ve sancım gelmesiyle hastaneye gittim yatırdılar tansiyonum çok yüksek oldugu için bide cok şişmiştim doktor riske atmak istemedi genel anesteziyle sezaryan oldum daha ayaga kalkamadım bebegim 23 nisan bebegi oldu 3.600 grm dogdu memeyi tutmuyo bende ayaga kalkamadım daha çok zorlanıyorum lütfen dua edin bize bebegim süt içsin bende kalkayım bur an önce
Kontrol amacli.bayanlarin yilda 1 kez olmasi gerek zaten.hos ben 5 yillik evliyim bugune kadar bu 2.si oldu galiba:) ilk dogumda bir ambiyansss hazirlamistim yeni evli gibi kizim uyuyordu zaten.bunda nasil yaparim bilmem 3 yasinda biri hadi bebegi gectim uyuyor zaten:) ama kiz birakmaz esimle yan yana kanepede oturalim hemen aramiza girer :)smear neden aliniyorki normal dogumda. hee ya asil is dogumdan bir ay sonra basliyooooo
Bebelerden vakit bulupta arkadaşlığa nasıl son vereceksek artık
Kontrol amacli.bayanlarin yilda 1 kez olmasi gerek zaten.hos ben 5 yillik evliyim bugune kadar bu 2.si oldu galiba:) ilk dogumda bir ambiyansss hazirlamistim yeni evli gibi kizim uyuyordu zaten.bunda nasil yaparim bilmem 3 yasinda biri hadi bebegi gectim uyuyor zaten:) ama kiz birakmaz esimle yan yana kanepede oturalim hemen aramiza girer :)
Hadi ya tüh
Bir düzene girselerdi yazık bebişlereuconn simarik83 o zman birz daha deniyeyim bu elimdeki ilaci.bu model bebekler demekki:) kizimda ne kusma ne bir gaz vardi.büyük insan gibi pirt pirt da pirt.uyuyor sonra hık diyo bakiyorum surekli uyumaya devam ediyor.rezene anason icmedigim sey yok.acı elma yagi da suruyorum.
Bu arada dün lohusaligim bitti.40 gunum yarin dolucakti zaten.saçimi kestireyim bir bakima gideyim diyorum:) :)
Ayyy o kısmı unutmuştum ben:)) böyle iyiydik aslında arkadaş arkadaş :)))simarik83 deli_mavi_59 benim ilk hafta yogundu kanamam sonra hep gunluk ped kullandim o derece azdi dün bitti şükür.zaten 1 aylik olunca azalinca gel demisti doktor muaynemide oldum smear aldi normal dogum oldugu icin dikis yerlerime falan bakti.rahim toparlanmismi ona bakti.dogum kontrol yontemlerini soyledi falan.
Kızlar bnm bebeğim memede uykuya dalarkn veya uyanırkn gözlerını 3_4sn yukarıya kaldırıo yarı acık şekılde beyazı görunuo normal mi?tam uyku halıne gecınce yapmıo ama siznde bebeklerınz bunu yapıo mu[/QUOTE henuz goz kaslari gelismedigi icin uyanikken bile cok kontrol edemiyorlar. kormani gerektirecek bir durum yok.
Evet şaşı gibi bakması da normalmiş gözler eşit değişmiş tam görene kadar benim kızımda arada yapıyoKızlar bnm bebeğim memede uykuya dalarkn veya uyanırkn gözlerını 3_4sn yukarıya kaldırıo yarı acık şekılde beyazı görunuo normal mi?tam uyku halıne gecınce yapmıo ama siznde bebeklerınz bunu yapıo mu
kizlar bisi soracam strimming membarens yanlis yazmadim umarim:) rahim siyirma islemi yapan vardi aramizda dr onu yaptiktan ne zaman sonra dogum eyleminiz basladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?