2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Efendim burda bir heves kahve içecem diye hazırlanan ama kızı sayesinde yirmi metre bile gidemeden evine dönen anne var siz bebişlerle gezmeye gittinizmi neler yaşadınız bizim ilk deneme hüsran oldu

Canım ben mama vermiştim günde bikere. Bi süre sonra tembelles ti meme almak istemedi bende kestim mamayi. Gogsunde ilk gunlerdeki gibi dolu dolu olmuyo zaten sürekli emiyomus ama içinde yinede süt oluyo merak etme. Bir ayından sonra dahada articak sutun.bide zamanla daha az emiceklermis ebe öyle demişti. Benimkiside sancısı varsa çok emmek istiyo.

1 le 2 ye cevap verebilirim. Diğerleri hakkında fikrim yok ama.benimkide aynı seninki gibi gaz sancısı var. Tuvaletine zorlarken sıkıntısı Çok var. Hırslı emiyo. Cekip çekip bırakıyor hatta. Agliyo da. Ama bunlar normalmis bağırsak sistemi güçleniyor. 12 de basliyo güneş dogan a kadar mız mız. Hiç durmadan agliyosa susturamuyosan gaz ilacı veriyolar kolik bebeklere. Bana vermediler. Cak cuk seside emme sesi güzel emiyo doyuyo demekmiş. Bizimkide öyle

Aynen bütün dediklerine katiliyorum bulgurda süt yaparmiymis diyodum denedim arttırdı ve canm hep bulgur çeker oldu

Efendim burda bir heves kahve içecem diye hazırlanan ama kızı sayesinde yirmi metre bile gidemeden evine dönen anne var siz bebişlerle gezmeye gittinizmi neler yaşadınız bizim ilk deneme hüsran oldu
ben geçen hafta iş yerine evraklarımı doldurmaya gittim ama o gün banyo yaptırdım bebeği banyo yapınca 3 saat uyuyor gazı olmazsa gittik hemencecik döndük şükür hallettik insanın özlüyor ama

ben geçen hafta iş yerine evraklarımı doldurmaya gittim ama o gün banyo yaptırdım bebeği banyo yapınca 3 saat uyuyor gazı olmazsa gittik hemencecik döndük şükür hallettik insanın özlüyor ama
Evin içinde daraldım iyice bir kahve içip gelelim dedik cadı bebek arabasında durmadı bırakacak kimsem yok keşke olsa hava almaya çok ihtiyacım var

Dedim dedim sonunda gürül gürül akan sütüm kesildi. yıkıldım
Canım kesilmemistir bi ara gidermis geri gelirmiş . Benimki de öyle oldu bir hafta kadar azaldı o arada humana lactamil falan içtim . Su anda masallahimiz var. Gitti diye dusunup stres etme

Ya herkes ömrümü yedi sariligimiz var az emziriyorum ama gogus ucum kucuk com zorlaniyoruz gogus ucu aldim onu takip emziriyorum arada cikarip bebegime kendi ucumu veriyorum ama istemiyor oysaki ilk 2 gun yara etmisti damagina kistiriyordu 3. Gun emmeyi kesti bende ucu aldirdim simdide gunde 1 kere kaka yapıyor bu sarilik nasil gidicek boyle benim mememi uç olmadan hic almiycakmi kimisi buyusun az kapar diyor kimisi senin sütün yaramiyor diyor cocuk ac diyolar surekli araniyo ama emmiyo agzinda oynuyo hep onlukler sut lekesi dolu bazen agzinin icinde biriktiriyor sütü uyuyo yanagindan süzülüyor ama benim psikolojim cok bozuk emzir niye kaka yapmiyo sari bu cocuk biktim artik gercekten yoruldum 2 saatte 1 uyandir demek kolay uyanmiyo ağzı kilit acmiyo agliyorum bazen cok doldum ya

Bende soothie veriyorum. Uyuyunca atıyo ağzından zaten. Gün içinde oyalansın diye veriyorum çokta sevmiyo zaten. Soothieler çok tatlı ama büyük ya komik duruyo :))

Ben 2 kere çıktım ama arabasıyla değil.Sling aldım ben onun içinekoyuyorum koyun koyuna gidip geliyoruz :)

Bebeğin ne kadarlık canm senin. Sarilikken bnde üç saati gecirmemeye calisiyodum bi saatte bire gerek yok bnce. Kilosunu da aldı yani. Sırtını kası topuguna pıt pıt sertce vur uyandrmak için. Aç kalsa zaten agliyo. Tok oldugu icin almiyo göğsünü belkide. Bnm de küçük tu ucu almiyodu ağlıyordu.Her seferinde pes etmeden denedim oda alıştı. Bide kakasini da günde bikere yapıyo bnmkide. Bir aylık oldu iki güne de çıkıyo bi düzeni yok yani. Kimin ne dediğini boşver duyma kendini strese sokma sen sakinsen hersey daha kolay oluyo. Allah sabır versin

Benim kızımın göbeği düşmemişti genel cerrah neşterle kesti sonra kalan kısmını nitratla yaktı.bizede gümüş nitrat kalemi aldırdı.haftalarca bizde evde yaktık mikrop kapmasın diye.o kalan parçada 52. Günde düşmüştü.bizde o dediğin testleri yaptırmıştık.çok şükür temiz çıkmıştı.ama biz hemen yaptırmıştık 3. Ayı beklemeden sonuçların çıkması çok uzun sürdü zaten.

8 gunluguz henüz burnunu sıkiyorun ayagina vuruyorum bazen altini aciyorum uyansin diye ama uyanmayinca uyanmiyor bende pes etmiycem ama bazen herkes kakasini yaptimi diye sorunca imdat diye bağırasim geliyo beni anlayan 2 3 insan var onlarda sabret diyor

Bebek doyuyor çok şükür ama az yiyen bir bebek sütümde ona göre azalmış olabilir ni

Çok takıntılıyım illa taş gibi dolu dolu olacağını sanıyordum hep baya üzüldüm gittikçe azalarak kesilmez inşallah

Yok cnm ya herkeste ole oluo.vucut bebegin ihtiyacina gore sut uretio bn ilk hem bebise hemde artirip stok bile yapiordm.smdii gunu bitirsem cok sukur
Aynen bende öyle stok yaparken bir anda değişti herşey birde bazen süt akıyor bebek uyuyor ben uykuda iken akmış oluyor böyle olunca süt azalıyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…