- 19 Mart 2012
- 2.443
- 2.117
- 133
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #38.581
Sütünden sık o yaraların üzerine bol bol canım.birçok ilaçtan daha iyi geliyor.Kızlar ya bebişimin yüzğ hep yara oldu kırmızı kırmızı noktalar çıktı yaraya cevirdi gün zaman geçtikçe daha da yayılıyo gözkapagında bile çıktı yavaş yavaş boynuna attı. Dr a gittim dün dediki hormonal senin yedigin bişeyden ama değişik bişey yemedim hemşire de şanpuandan dedi onu da degiştirdim. Dr zeytinyağı sür dedi oda fayda etmedi daha da cogaldı. Alerji olabilir diye de yün poları kaldırdım hala devam ediyo varmı bilgisi olan yada bu durumla karşılaşan
Benim oğlumda öyle canım çok hassas teni var dedi dr beyaz tenlimi bebeğinKızlar ya bebişimin yüzğ hep yara oldu kırmızı kırmızı noktalar çıktı yaraya cevirdi gün zaman geçtikçe daha da yayılıyo gözkapagında bile çıktı yavaş yavaş boynuna attı. Dr a gittim dün dediki hormonal senin yedigin bişeyden ama değişik bişey yemedim hemşire de şanpuandan dedi onu da degiştirdim. Dr zeytinyağı sür dedi oda fayda etmedi daha da cogaldı. Alerji olabilir diye de yün poları kaldırdım hala devam ediyo varmı bilgisi olan yada bu durumla karşılaşan
Açık renkli sanki ama daha anlayamadım da teninin rengini. Çabuk kızarıyo ama bu kızarma değil yaraBenim oğlumda öyle canım çok hassas teni var dedi dr beyaz tenlimi bebeğin
Onuda denedim geçmedi canım bide yapış yapış oldu sankiSütünden sık o yaraların üzerine bol bol canım.birçok ilaçtan daha iyi geliyor.
Aynı beni anlatıyosun bizde dün aşı olduk hem yüzümüzdeki yaralar hem gaz sabaha kadar homurdandı durduDün olduğu aşıdan mı gazdan mı nedir sabaha kadar uyumadık doğru düzgün.ay hamilelikte ne kadar güzelleşmişti yüzüm .şimdide kabus gibi.gözlerimin altı yumruk yemiş gibi mor ve şiş uykusuzluktan.yüzüm sapsarı.ne kadar sürer acaba bu zor günler.3 aya razıyımda ondan sonra devam etmesin inşallah.
Biz gittik dün aşısını olduk canmSalı çağırdı ebe o zaman gidecez aşıya öğrenecez boyunu posunu siž gittinizmi aşıya
Çok sağolasın denicem tavsiyelerini ama doktora gitmek istemiyorum yaCanim benim her iki dogum seklinin de artari eksileri var.Saglikla kucagina aldin ya daha onemlisi yok.seni cok iyi anliyorum ama inan gecicek.ilk 1 hafta cok dikkat edersen cok hizli iyilesiyirsun.vucudumuzdaki en hizli kendini kapatan yer dil ve vajinymis.ayakta kaldiysan sisip gerilmistir temiz tutma cok onemli iltihap kapmis olabilir.birde orasi istemli kaslardn olusuyor yani calistirarak buyuk olcude duzeltebiliyorsun.kontrole gitmemistin dimi?gitmeli ve ona gore onlemini almalisin.sezryande de benim ablalarim ve annem dahil karin hissiyatlari hep var ve bagirsak yapisikliklari cunku bagiesaari elliyorlar bebegi cikarirken 7 yil karin kaslarini hisstmiyorlar.yani anne olunca boyle iste her turlu kesiliyoruz:)basur sezaryn sonrasi da olanlar var.senin yasadiklrini bende yasadim benim 1 hafta surdu o basur acisi tavsiyem zeytinyagli baya bula heryeri pamugu orana koy butun gun yenile arada.proctolog sur agrisini hafif aliyor.ve mumkunse ayakta cok kalma yan yatip uzan.giderek azalicak hissediceksin ertesi gun mucize sekilde iyilesti aynayla bakinca inanamadim.bende cok yatamadim dikislerim gec dustu 25 gun surdu.ilk bebegimde dikkat edip 1 haftada iyilesmstim.birde sivi agirlikli beslen corba ic kati beslenme yada bol lifli ye enginari oneririm kabiz olma surekli yenilenir orasi ve dikierin gerilir.
Gecmis olsun canim.
Canım benim ilk oğlumda kulak arkasından başlayan be bir aylıkken başlayan kızartılar olmuştu kulak arkası sarı iltihapta vardı bebek egzaması deri doktor dalin kurutuyor herşeyini atmıştım Sena med şampuan ve sebclair diye bitkisel bir krem hem vücut hem de yüz kremi yüz kremini ilk zamanlar yirmi dakikada bir sürdüm nemlendirmek lazımmış çocuk hep vıcık vıcık olsun demişti doktorasında iki aya geçti şuan hiç bir şey YÖK çok şükür be o kızarıklık zamanı çok huysuzdu doktor kaşıntı yapıyordur demişti yüzünü banyodan banyoya ıslat demiştiAynı beni anlatıyosun bizde dün aşı olduk hem yüzümüzdeki yaralar hem gaz sabaha kadar homurdandı durdu
Ateş huysuzluk yaptımı aşıBiz gittik dün aşısını olduk canm
Evet bizde de kulak arkasında başladı kulagında da var şuan sanki diger kulagında da oluyo yüzünü tamamen sardı alnı çenesi boynuna atıyo şimdi nivea kullanıyodum kestim bugün dalin denedim hangi dr a götürmeliyim cocuk mu dermatolog muCanım benim ilk oğlumda kulak arkasından başlayan be bir aylıkken başlayan kızartılar olmuştu kulak arkası sarı iltihapta vardı bebek egzaması deri doktor dalin kurutuyor herşeyini atmıştım Sena med şampuan ve sebclair diye bitkisel bir krem hem vücut hem de yüz kremi yüz kremini ilk zamanlar yirmi dakikada bir sürdüm nemlendirmek lazımmış çocuk hep vıcık vıcık olsun demişti doktorasında iki aya geçti şuan hiç bir şey YÖK çok şükür be o kızarıklık zamanı çok huysuzdu doktor kaşıntı yapıyordur demişti yüzünü banyodan banyoya ıslat demişti
Normal Doğuma iyi diyorsunuz değil cidden değil ya sancısı ayrı dert dikişi ayrı dert basuru ayrı dert çoçuğun çıkma anı ayrı dert az önce aynı ile kendime baktım halim içler acısı asla rahim eski haline gelmiyor zaten şuan doğuram resmen dört cm ilk açık var 21gün geçmesine rağmen basur oldum suya oturduk sanırım ön tarafım miktop kaptı suda çünkü o gündem sonra koku çok oldu hala var ve ben kendimi pis hissediyorum offfff ayaktadır basurdan duramıyorum oturamıyorda tam kayınvalidem gidecekken Yen'i hastalanmış olmam şaka gibi ya Doğumdan beri hiç bir şeyim toktu şuan oturmak bile istemiyorum
Kızarıklık bendede oldu son zamanlarda fındık yedim alerji diyince acaba ondan olmuş olabilir mi kuruyemişlerin çok yağlı oluyor. Sen o tarz bişi yedin mi bebekler hassas oluyor ya hemen alerjik reaksiyon gösteriyorkiKızlar ya bebişimin yüzğ hep yara oldu kırmızı kırmızı noktalar çıktı yaraya cevirdi gün zaman geçtikçe daha da yayılıyo gözkapagında bile çıktı yavaş yavaş boynuna attı. Dr a gittim dün dediki hormonal senin yedigin bişeyden ama değişik bişey yemedim hemşire de şanpuandan dedi onu da degiştirdim. Dr zeytinyağı sür dedi oda fayda etmedi daha da cogaldı. Alerji olabilir diye de yün poları kaldırdım hala devam ediyo varmı bilgisi olan yada bu durumla karşılaşan
Yok sanırım bnmki atopik dermatit olmuş pztsi dr a götürücem pztsiye kdr nası dayanıcam bilmiyorumKızarıklık bendede oldu son zamanlarda fındık yedim alerji diyince acaba ondan olmuş olabilir mi kuruyemişlerin çok yağlı oluyor. Sen o tarz bişi yedin mi bebekler hassas oluyor ya hemen alerjik reaksiyon gösteriyorki
Bir gün bile çok uzun sürüyor yaa Allah şifa versinYok sanırım bnmki atopik dermatit olmuş pztsi dr a götürücem pztsiye kdr nası dayanıcam bilmiyorum
Süt kesilmez canım bende kesildi sandım sağdım baktım aynen geliyor sağmayı dene işe yarıyorDedim dedim sonunda gürül gürül akan sütüm kesildi.yıkıldım
Iyi aksamlar ben 2016 nisan annesiyim arada bir nostalji olsun diye topiginize bakıyorum. Korkmanizi endiselenmenizi gerektirecek birsey yok diye yazmak istedim görünce, benim bebegimde de doğduktan sonra yüzünde vücudunda kizarikliklar kabarikliklar kuruluklar olusmustu hatta bir ara baya isilik gibi sivilce gibi olmuştu göğsü yuzu ve sırtı cok üzülmüştüm hic geçmeyecek sanmıştım ama çocuk doktorumuz atopik dermatit oldugunu cildinin hassas ve kuru oldugunu söyledi surekli nemlendirmelisin dedi, mustelanin stelatopia sampuanini ve vucut kremini önerdi yuzu icin de sebamedin yuz nemlendirici kremini almistim, bir süre sonra kayboldu kizarikliklar.. Ama sicaga gelmiyor kesinlikle yün kiyafet vs. Giydirmemelisin cok kalin olmamali üzeri.. Şu anda hala yüZünü nemlendiriyorum hergün banyodan sonra da vücudunu.. Ama o ilk zamanlardaki gibi olmadi hic bazen sicak oldugunda kalin giyindiginde filan kucuk kucuk alanlarda olusabiliyor.. Bu arada bu nemlendiriciler olusmasini engellemek icin olustuktan sonra geçirmek icin ise coresatin pembe kutudaki krem cok iyi geliyor aninda geçiriyor.. Ama korkulacak bir durum bir hastalik filan degil kesinlikle sadece cilt hassasiyeti, rahat olun.. Geçmiş olsun..Yok sanırım bnmki atopik dermatit olmuş pztsi dr a götürücem pztsiye kdr nası dayanıcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?