2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kızlar ya bebişimin yüzğ hep yara oldu kırmızı kırmızı noktalar çıktı yaraya cevirdi gün zaman geçtikçe daha da yayılıyo gözkapagında bile çıktı yavaş yavaş boynuna attı. Dr a gittim dün dediki hormonal senin yedigin bişeyden ama değişik bişey yemedim hemşire de şanpuandan dedi onu da degiştirdim. Dr zeytinyağı sür dedi oda fayda etmedi daha da cogaldı. Alerji olabilir diye de yün poları kaldırdım hala devam ediyo varmı bilgisi olan yada bu durumla karşılaşan

Sütünden sık o yaraların üzerine bol bol canım.birçok ilaçtan daha iyi geliyor.

Dün olduğu aşıdan mı gazdan mı nedir sabaha kadar uyumadık doğru düzgün.ay hamilelikte ne kadar güzelleşmişti yüzüm .şimdide kabus gibi.gözlerimin altı yumruk yemiş gibi mor ve şiş uykusuzluktan.yüzüm sapsarı.ne kadar sürer acaba bu zor günler.3 aya razıyımda ondan sonra devam etmesin inşallah.

Benim oğlumda öyle canım çok hassas teni var dedi dr beyaz tenlimi bebeğin

Aynı beni anlatıyosun bizde dün aşı olduk hem yüzümüzdeki yaralar hem gaz sabaha kadar homurdandı durdu

Çok sağolasın denicem tavsiyelerini ama doktora gitmek istemiyorum ya

Aynı beni anlatıyosun bizde dün aşı olduk hem yüzümüzdeki yaralar hem gaz sabaha kadar homurdandı durdu
Canım benim ilk oğlumda kulak arkasından başlayan be bir aylıkken başlayan kızartılar olmuştu kulak arkası sarı iltihapta vardı bebek egzaması deri doktor dalin kurutuyor herşeyini atmıştım Sena med şampuan ve sebclair diye bitkisel bir krem hem vücut hem de yüz kremi yüz kremini ilk zamanlar yirmi dakikada bir sürdüm nemlendirmek lazımmış çocuk hep vıcık vıcık olsun demişti doktorasında iki aya geçti şuan hiç bir şey YÖK çok şükür be o kızarıklık zamanı çok huysuzdu doktor kaşıntı yapıyordur demişti yüzünü banyodan banyoya ıslat demişti

Evet bizde de kulak arkasında başladı kulagında da var şuan sanki diger kulagında da oluyo yüzünü tamamen sardı alnı çenesi boynuna atıyo şimdi nivea kullanıyodum kestim bugün dalin denedim hangi dr a götürmeliyim cocuk mu dermatolog mu

normal dgum iyi diyeni terlikle kovalicam diye soyleniyorum artik. rezalet bisi iskence gibi sanci ayri dikis ayri hic bisi yapamiyorum kayinvalidm perisan oldu bana ve cocuga bakarak. suana kadar sadrce cocugu emzirebiliyorum yatinca kalkamiyorum sadece bir koltuga yapisip kaldim

Kızlar bebeğimde aşırı ama aşırı emme isteği var hiç boş durmak istemiyor siz de öyle mi? Göğüslerim taş gibi dolu dolu olmuyor hiç. Devamlı meme de. 16 günlüğüz. Bazı geceler mama takviyesi mi yapsam diyorum. Çok yorucu oluyor bazen sürekli emzirmek

Kızarıklık bendede oldu son zamanlarda fındık yedim alerji diyince acaba ondan olmuş olabilir mi kuruyemişlerin çok yağlı oluyor. Sen o tarz bişi yedin mi bebekler hassas oluyor ya hemen alerjik reaksiyon gösteriyorki

Yok sanırım bnmki atopik dermatit olmuş pztsi dr a götürücem pztsiye kdr nası dayanıcam bilmiyorum

Yok sanırım bnmki atopik dermatit olmuş pztsi dr a götürücem pztsiye kdr nası dayanıcam bilmiyorum
Iyi aksamlar ben 2016 nisan annesiyim arada bir nostalji olsun diye topiginize bakıyorum. Korkmanizi endiselenmenizi gerektirecek birsey yok diye yazmak istedim görünce, benim bebegimde de doğduktan sonra yüzünde vücudunda kizarikliklar kabarikliklar kuruluklar olusmustu hatta bir ara baya isilik gibi sivilce gibi olmuştu göğsü yuzu ve sırtı cok üzülmüştüm hic geçmeyecek sanmıştım ama çocuk doktorumuz atopik dermatit oldugunu cildinin hassas ve kuru oldugunu söyledi surekli nemlendirmelisin dedi, mustelanin stelatopia sampuanini ve vucut kremini önerdi yuzu icin de sebamedin yuz nemlendirici kremini almistim, bir süre sonra kayboldu kizarikliklar.. Ama sicaga gelmiyor kesinlikle yün kiyafet vs. Giydirmemelisin cok kalin olmamali üzeri.. Şu anda hala yüZünü nemlendiriyorum hergün banyodan sonra da vücudunu.. Ama o ilk zamanlardaki gibi olmadi hic bazen sicak oldugunda kalin giyindiginde filan kucuk kucuk alanlarda olusabiliyor.. Bu arada bu nemlendiriciler olusmasini engellemek icin olustuktan sonra geçirmek icin ise coresatin pembe kutudaki krem cok iyi geliyor aninda geçiriyor.. Ama korkulacak bir durum bir hastalik filan degil kesinlikle sadece cilt hassasiyeti, rahat olun.. Geçmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…