2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Aa gerçekten cnm benim bebişte de vardı yüzünde sonra kayboldu iki gündür yine çıktı kuruyemiş yemiştim haklısın galiba

Ayni durumdayiz canim biz 26 günlüğüz ama.oglu. surekli ac gibi araniyor ve agliyor.dedigin gibi saatbasi emiyor nerdeyse.sarligimiz oldugu icin baslarda her istediginde verdim hatta uykudan kaldirip zorla verdim ama simdi zor oluyor tabi surekli emzirmek.ben gunde 3 kere msma veriyorum 60 cc.kilomuzda az oldugu icin dr ver demisti zaten.mamadan sonra 3-4 saat dayanıyor o arada sut doluyor tabi.dene istersen

Bebegimin boynunda pişik oldu sanırım ya kırmızı kabarcıklar her gün banyo yapıyo zeytinyagı sürüyoruz baska ne yapılabilir pudra almamıstık almalıyız pişik kremi bepanthol almıstık o boynuna sürülür mü bir de ilk günden beri altı kızarık gibi pişik mi değil mi anlamadım

Dogum sonrası magnesyum tozunu yazmıstı dr. Bunu kullanmaya ne kadar süre devam ediyoruz siz de içiyor musunuz

Çocuk doktorumuz çok iyiydi bizim canım o bulmuştu. Çocuğun cildini çok fazla nemli tut yüzünü sürekli o söyledim keemden kullan bak görürsün etkisini birde sabun demişti olliyatum sanırım adı böyle bir şeydi kremde yüzü için sebclair. Bu kremi muhakkak tavsiye ederim netten alıyorduk biz bir şeklinde 20 dakikada 1 sürüyordum hemen toparladı

Cnm bnmde dun oglum fiskirarak yapti ama nasil anlatamam bgnde kontrolumz vardi dr.kusmai normal karsiliorz ama fiskirarak olursa ve tekrar ederse getr dedi cigere kacabilioms.gaviscon verdi gunde 3 kere 3ml verdi ama ben bgn sagarak verdim normale dondu

Kizlar iyi geceler size sorularim olacak. Yardiminiza ihtiyacim var.
1. Cok gaz sancisi cekiyor. Sancidan bi hirsla emiyor. Sonra aglamaya basliyor. Ozellikle aksamlari cok ağlıyor. Sadece anne sutu veriyorum.
2. Emerken cak cuk die ses cikariyor. Ilk gosumumu tam alamiyor diyordum. Ama emzik ve biberon da da ayni durum oluyor. Sizde de oluyor mu?
3 . Bebegimin yuzunde yag bezeleri var bir kac tane dogdugu gunde vardi. Nasil gececek?
4. Sariligi hafifte olsa devam ediyor. Neredeyse 1 aylik olacak. Bu durumu yasayan var mi?

benim de bebisin yüzü kızardı sivilcelendi demekki bu dönemlerde cogut bebekte oluyor bizim doktor bebeği kimse opmesin dedi.

bir de kızlar biz 20 günlük olduk gobek hala düşmedi sallanıyor kurudu

1. 2. sorunlarının aynısı bende de var canım. emerken sakin sakin bazen birden kizariveriyor ağlıyor sinirleniyor hem emmek istiyor hem eliyle göğsüme vuruyor gazından dolayı. hemen kalkiyorum bebisin kafasını omzuma atıp sırtına yavaşça vurarak ağızdan gazını çıkarıyorum sakinlesiyor ve emmeye devam ediyor 5 dk sonra yine ayni şeyler devam...
hava yutuyor emerken kafasını yukarda tutun bedeninden daha az hava yutar en azından

kızlar bebisinize ne giydiriyorsunuz ben sıfır kollu zibin üzerine pijama takımı . uyurken de battaniyesiyle yatiriyorum. az mi çok mu anlamadım.bebisin yüzü de kizarinca acaba çok mu sicakliyor diyorum adana sonuçta burası sıcak yer.

1 ve 2 bizde de mevcut. Gaza çözüm bulamadım bu dönemlerde herkeste oluyor zamanla geçmesini bekleyeceğiz mecbur. Emerken çıkardığı o sese gülüyoruz sadece :)
Yağ bezesini bilemicem ama benim oğluşta sivilceler var yüzünde. Daha öncede bir sürü şeyler çıktı yüzünde kafasında hepsi geçti bu da geçer diye düşünüyorum. Bizim 37. günümüz ama yüzü hala sarı sarı oğluşumun. Gövde ve bacaklarında yoksa çok dert etme geçer.

mnt sık sık emzirdiğin sürece sütün bir anda kesilmez. İlla göğsünün dolu sert olmasına gerek yok hatta yumuşak olması daha iyiymiş. Yumuşak göğÜste emdikçe taze süt üretiliyormuş be son süte rahat ulaşıyormuş bebekler. Dolu göğüste ön süt fazlaymış en besleyici kısım olan son süte gelemeden uyuyormuş bebekler.
Güzel sıcak suyla masaj yap, bulgur ye bol bol. Bulgur pilavı yediğim günler göğüslerim taş gibi dolu oluyor benim. Sakın sütüm kesildi diye üzme kendini etkilenmesin hormonların

Canim bu cikan sesler icin damak problemleri falan diye yaziyor internet onu haftaya bi dra soracagim. Sariligu kollarda ve bacaklarda yok. Gunese cikarmaya caliyorumm.

Canim iste o ses cikiyorya hava yutuyorr sanirim. O yuzden gaz oluyor. Ay gaz cocugu cok hirpaliyor.

Canim bu cikan sesler icin damak problemleri falan diye yaziyor internet onu haftaya bi dra soracagim. Sariligu kollarda ve bacaklarda yok. Gunese cikarmaya caliyorumm.
İnternete bakma. Benimde 3 gündür kanamam artmıştı internete göre rahimimin alınması gerekiyordu. Çok şükür geçti bugün. Damak gelişimi için emzik ver. Ben 1 haftadır vermeye başladım. Zor kabul etti. Şu aanda da diliyle itiyo hep vermwk istediğimde ama alıştırcam.

benim de bebisin yüzü kızardı sivilcelendi demekki bu dönemlerde cogut bebekte oluyor bizim doktor bebeği kimse opmesin dedi.

bir de kızlar biz 20 günlük olduk gobek hala düşmedi sallanıyor kurudu
Canim bizimde gobek en son o haldeydi.cok az bi yer kalmusti ama dusmedi.23. Gun doktor eliyle oynadi döndürdü filan koptu sonra.gumus nitratla yakti sonra orayi.iltihap yada kan gelmesin diye.gec dusen gobek ilerde yaralarin gec iyilesmesi gibi bir durumla karsilasmasina neden olabilirmus bu arada.kan tahlilleri yapilacak oglumun 3. Ayda.insallah birsey cikmaz

Dedim dedim sonunda gürül gürül akan sütüm kesildi. yıkıldım
canım hiç stres yapma bana hurma çok etki ediyor. Birde bebekten bellinolut doymuyorsa felan takip et sen onu

Dogum sonrası magnesyum tozunu yazmıstı dr. Bunu kullanmaya ne kadar süre devam ediyoruz siz de içiyor musunuz
bana kan ilaçları verdi kullanmaya devam ediyorum

Bizde 1, 2, 3 var galiba bu zamanda normal çogumuz aynı şeyleri yaşıyoruz.yüzündeki çıkanlar küçük küçük sivilceler gördükçe üzülüyorum.
nisanyagmurumm bende yarım kollu üzeri pijama giydiriyorum ev sıcak bizde havaya göre bazenevi ısıtıyoruz hep 23 derece civarı

Emziğe pek alıştırma diyeceğim de artık o oğlunun tercihi :) Benim kız emziğe çok fena alıştı. İlk haftalardan beri emiyor. Hem de hiç ayırt etmeksizin Avent bebedor nuk ne versem aldı. Uyurken çok sorun oluyor. Emziği ağzından düşüyor uyanıyor. Ağlamaya başlıyor. Sürekli emzikle boğuşma kavga halinde. Şimdi Avent soothie veriyorum zaten yüzü kadar Bide ağır geliyor düşüp düşüp duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…