2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kızlar ACİL cevap bekliyorum buzluktan anne sütü çıkarıp ısıttım ama kızım içmesi yaklaşık üç saattir dışarda tekrar ısıtıp verebilirmiyim yoksa dökim mi sütü
Buzluktan önce buzdolabı rafına indiriyorsun orada eridikten sonra benmari yöntemiyle ısıtıyorsun.ısıttığın süt en fazla 3 saat oda sıcaklığında kalabilir sonra ikinci kere ısıtamazsın

Annelik böyle işte.hele allah korusun ateşi falan varsa sabaha kadar gözünü kırpamıyorsun.sen yoksa eğer güvenli yatış yastıklarından al bir tane.ben ondan kullanıyorum hala.

Hiç dışardan seslere bakma canım bebeğine yetiyorsa sadece anne sütü ver sen beslenmene dikkat et bolbol süt yapan gıdalar ye
Biraz sancısı vardı diye uyumadı bizde doymadı falan sandık direk sütüme bahane bulundu... oysa emzirmeden önce göğüsümü sağıp veriridim bebek 2 saat uyurdu...yalancı meme de vermedim sanırım emerken doyduktan sonra yalancı meme niyetine devam ediyor mümkün mü?

Bende kararsızım bakacak kimsede yok biri rizede biri tranzonda gidip gelseler yaşlılar çok zor olur ama tek maaşla da yapabilirmiyim hiç bilmiyorum
Şuanda yapamazsın gibi gelir ama iş başa düştümü çok güzel yapılıyor.zor olucak ama 1 yıl idare edilir.ben ilk kızımda 14 aylık olana kadar çalışmamıştım.yalnız kira ya da kredimiz falan yoktu bizim.sonrada eşimle dönüşümlü.baktık bakıcıya gerek kalmadan.bu kızımında hakkı annesini doyasıya emmek vakit geçirmek.o yüzden bir yıl çıkıcam izne.hem ben öğretmenim yarım gün çalışıyorum ona rağmen çocuğumu bırakmaya gönlüm razı değil.

Her kafadan bir ses geliyor yok sutun beslemiyor yok aç kaldi falan ne yapsam bilmiyorum... ek mama ver diyorlar simdi bebek iyice bocaladi...
Canım doktora sormadan başkasının lafıyla bebeğine mama verme boş verme banada aynısını yaptılar resmen psikolojim bozuldu o kadar bunaldım ki sütüm gelmedi bir gün boyunca stresten doktora gittim bu çocuğa neden mama verdin dedi eğer bebeğin uyuyorsa kaksını çişini yapıyorsa doyuyordur korkma

Annelik böyle işte.hele allah korusun ateşi falan varsa sabaha kadar gözünü kırpamıyorsun.sen yoksa eğer güvenli yatış yastıklarından al bir tane.ben ondan kullanıyorum hala.
beşiğimi öyle aldım su eğimli olarak ayarlananlardan ama böyle devam ederde alırım dünkü korku yetti bana

Haklısın cnm bizde hme
Haklısın cnm bizde hemen inandık... gece mamayı verdim bu defa bocaladı kabul etmedi saat başı beslemeye calıstım meme ve mamayla.

Bizimki geceye saklamış fenalığını Şuan emzikle kavga halindeyiz.
gece 4 e kadar agladi.ben dayanamadim.esim bakti.simdi de uyuyor.ben daha emzik vermedim.dun veresim geldi..agrisi mi vardi normal gece aglamasi bilemedim.simdi de kafa bulanik.allah tan hafta sonu oldugu icin esim evdeydi.

Gömülü 20 lik dişim ağrımaya başladı. Bütün gece ayaktaydım. Sabah ağız ve diş sağlığı merkezlerini aradık acillerini ama gömülü olanlara nöbette olanlar müdahele edemiyor. Yakın illerdekileri bile aradık. Parolu 5 er 5 er yutasım var. Yarına kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum. Süt sağıp depolamam lazım. Morfin süte geçiyor bebişi emziremicem 5-6 saat. Yok böyle bir ağrı sabah resmen ağladım. Oğlanı verdim eşime o ilgilendi. Tam zamanını buldu yani offff

Çok geçmiş olsun. Benim de bir dişim ağrımakla ağrımamak arasında gidip geliyor. En korktuğum şeylerden biri

Çok geçmiş olsun, o ağrıyı çeken bilir.

Ya bu insanlar niye sütümüzle uğraşıp duruyor valla gıcık oluyorum. Sürekli aç bu emzir, yok sütün yaramıyor bak aranıyor. Demek lazım sen aranıyorsun da ben uğraşamam şimdi
Dr a özellikle sordum bu gidişimde, dediği şu sen bir tek karnın acıkınca mı konuşuyorsun? Bebeğin şu an yapabildiği tek şey ağlamak ve doğal olarak her ihtiyacında ağlıyor.
Eğer günde 4-5 sefer çiş yapıyorsa sütün yetiyordur merak etme dedi.
Sıkmayalım canımızı ki bebişlerimizin sütü gitmesin :)

Geçmiş olsun diş ağrısı çok fena birşey zaten parol çok etkili değil Allah yardımcın olsun nöbetçi diş merkezleri oluyor onlardan var mıdır öyle bir yere gitsen
Bende senin gibiyim, ücretsiz almak istiyorum ama kredi var eşim ondan dolayı çok sıcak bakmıyor bu duruma maalesef (
bende sizdenim kredimiz var hemde maaşıma nerdeyse denk bende bir sene evde bebeğime bakmak istiyorum

Kilo alımı normalse sütün yetiyordur tıka kulaklarını boşver

Diş gömülü olduğu için her dişçi yapmıyor yani nöbettekiler yapmıyor cerrah lazım. Kesilcek dikilcek vs o yüzden yarını beklicem mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…