2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Yaa çok geçmiş olsun bebeğe bakacak biri var dimi sen kendine gelene kadar

çok geçmiş olsun.diş işi zor iş.allah yardımcın olsun.

Çok geçmiş olsun canım benim dişimde yavaştan başlıyor sanki çok korkuyorum dayanamiyacak hala gelmez inşAllah

Ne güzel anlatmışsın valla oklavayla kovalamak lazım

Kızlar affınıza sığınarak soruyorum Doğum sonrası ilk birlikteliğinizde kanama oldu mu 40ından sonra acı oldu mı hiç istemiyorum ya on gün var kırka şimdiden sıkıntı aldı beni

Kızlar affınıza sığınarak soruyorum Doğum sonrası ilk birlikteliğinizde kanama oldu mu 40ından sonra acı oldu mı hiç istemiyorum ya on gün var kırka şimdiden sıkıntı aldı beni

Biz 44 günlüğüz, hala bir şey olmadı Kanamam az az devam ettiği için aklıma gelmiyor o iş Aman iyi böyle

Bende bebişimi bırakıp gidemem sanırım bizde kira var borç var ama bebişimin benle büyümesi daha önemli tabi inşallah rabbim hepimize kolaylık verir

Kızlar bebişlerinizi nasıl yatırıyorsunuz? Ben yan yatış yastığına yan koyuyorum ama benim kız sırt üstü dönüyor. Hareketlendi yan durmuyor ki artık..

Bizim doktor direk iki ay yasak dedi kafam rahat şimdilik

Kızlar bebişlerinizi nasıl yatırıyorsunuz? Ben yan yatış yastığına yan koyuyorum ama benim kız sırt üstü dönüyor. Hareketlendi yan durmuyor ki artık..
Bende gazını çıkarıyorum öyle omuzumda dalıyor sonra yatağa koyuyorum kafasını yan koyuyorum arada kontrolde ediyorum. Gün içinde basını farklı yanlara koyuyorum yan durmuyor artık kendini baya geriyor

Kizlar naza goze ugrayan varmi?? Gelen giden bebegi seviyor kucagina aliyor... yok cok tatli cok sirin derken 2 gundur emziremiyorum ve kakasini yapamiyor butun gun sancidan agladi durdu...

Kizlar naza goze ugrayan varmi?? Gelen giden bebegi seviyor kucagina aliyor... yok cok tatli cok sirin derken 2 gundur emziremiyorum ve kakasini yapamiyor butun gun sancidan agladi durdu...
Kesinlikle nazara çok geliyor bebekler herkeste maşallah demiyor ya annem kulak arkası Elif çek der hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…