- 12 Ekim 2013
- 611
- 379
- 123
- 35
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #39.021
İki yaşına kadar alınabiliyor canımMümkün olsada şöyle 2 yıl izin alıp bebişleri büyütsek acaba en az kaç ay ücretsiz izin alınıyor
Bugun benimki hic durmadi agladi meme bir turlu yetmiyor ona meme yetistirecem diye ne yemek yedim ne hic.. bende inadi birakip mama verdim 2 saat rahat uyudu bende rahat ettim..Bizim dr amcamiz bebege gore degisir o istedikce verecelsin dedi ama kizimin istegine yetemiyorum. Once depodan cekiyor ne gelirse arsindan 30ml kadar takviye yapiyoruz ustune hala aranista daha olsa bi o kadar icecek sanki
Tabıkı ama bazen bebekler gazı oluncada aranıo yaa annelık içgudusyle anlarsn ztnBizim dr amcamiz bebege gore degisir o istedikce verecelsin dedi ama kizimin istegine yetemiyorum. Once depodan cekiyor ne gelirse arsindan 30ml kadar takviye yapiyoruz ustune hala aranista daha olsa bi o kadar icecek sanki
Tabıkı ama bazen bebekler gazı oluncada aranıo yaa annelık içgudusyle anlarsn ztn
Bugun benimki hic durmadi agladi meme bir turlu yetmiyor ona meme yetistirecem diye ne yemek yedim ne hic.. bende inadi birakip mama verdim 2 saat rahat uyudu bende rahat ettim..
Anne sütünde d vitamini hariç bütün vitaminler varmış.zaten d vitaminini veriyoruz hepimiz.onun dışında sağlıklı bebeğe vitamin vermek gereksiz bence.ben olsam vermezdim.Arkadaslar bebeginize vitamin veriyormusunuz? Bizim doktorumuz 15 gunluk oldugunda bi tane vitamin damlasi var onu vermeyi onerdi. Acaba versem mi? Hic bir sorun yok
Bebekde .
azcik karninin ustune yatirsan mi belki bir faydasi olur uyur bizimkinin sabah satlerinde gaz sancisi tutmaya basladi buyukbir yastigi altina koyup karninin ustune yatiriyorum bir sure ustunde debelenip gazinini cikariyor hem sirt ustu yata yata sirtlari da agriyor bence sonra rahatllayinca uyuklamaya basliyor ozaman duz yatiriyorum simdi soylemesi ayiptir butun gazini attiAnne sütünde d vitamini hariç bütün vitaminler varmış.zaten d vitaminini veriyoruz hepimiz.onun dışında sağlıklı bebeğe vitamin vermek gereksiz bence.ben olsam vermezdim.
bazen huysuzluk yapınca öyle yapıyor sürekli memede kalmak istiyorkızlar bebekler her istediğinde emzirin diyorlar ya sürekli isteyen bebeğe de mi aynı şey geçerli?
emzik vermicem acıktığını anlamam diye alistirmicam dedim ama bugün 4 saat boyunca su saate kadar emmek isteyince emzik verdim şimdi emzik agzinda uyuyor . tabi bu 4 saat sürekli emmedi gaz i da geliyor 10 dk emince gazını çıkarınca tekrar emmek istiyor
ayaklarını karnına doğru çekip kıvranıyorsa gazı vardırDu bakalim o icgudu ne vakit oturacak. Ne gazini anlayabiliyorum simdi ne acligini :/
Bizimki yüz üstü yatmaktan hiç hoşlanmıyor maalesef.ama gazlandığı vakit deneyim yinede.birde ilk doğduğunda daha çabuk gaz çıkarıyordu.şimdi çocuğun sırtına vuruyorum vuruyorum bir türlü çıkaramıyor o gazı.azcik karninin ustune yatirsan mi belki bir faydasi olur uyur bizimkinin sabah satlerinde gaz sancisi tutmaya basladi buyukbir yastigi altina koyup karninin ustune yatiriyorum bir sure ustunde debelenip gazinini cikariyor hem sirt ustu yata yata sirtlari da agriyor bence sonra rahatllayinca uyuklamaya basliyor ozaman duz yatiriyorum simdi soylemesi ayiptir butun gazini atti
ben de gece artik dayanamadim.emzik verdim.uyudu.sonra hemen uyandi.atti.bir daha da almadikızlar bebekler her istediğinde emzirin diyorlar ya sürekli isteyen bebeğe de mi aynı şey geçerli?
emzik vermicem acıktığını anlamam diye alistirmicam dedim ama bugün 4 saat boyunca su saate kadar emmek isteyince emzik verdim şimdi emzik agzinda uyuyor . tabi bu 4 saat sürekli emmedi gaz i da geliyor 10 dk emince gazını çıkarınca tekrar emmek istiyor
Canım benim 22. Günde parcalanarak düştü zaten tel gibi sertti hissediyordum. Düşünce rahatladım.kızlar dikiş ipleriniz ne zaman düştü. bide düşen ipler normal ip gibimi yoksa minik minik parcalanarak mı düştü. benim 20. gün oldu dün uzunca bi parca ip geldi ama böyle erimiş ip gibi degilde dügümü cözülmüş ip gibi uzunca geldi. ddiger dikişlerim hala duruyo anlamadım gitti. ilk dogumumda ipler böyle parcalanmış gibi düşmüştü ama bu ip normal dikiş ipi gibi. zaten dikiş atılırken ebe ipler yenilenmiş anlayamamıştı eriyen mi degil mi diye o yüzden 10 günde düşmezse gel alalım demişti. ama ben 10 gn sonra gittigimde benim ebem yoktu diger ebeye anlattım onlar yeni ipler gec düşer falan dedi ama kafam cok karıştı iyice rahatsız etmeye başladı.
ben hiç anlamadım dr eriyenden demişti zaten dikiş yerlerim kabuk tutmuştukızlar dikiş ipleriniz ne zaman düştü. bide düşen ipler normal ip gibimi yoksa minik minik parcalanarak mı düştü. benim 20. gün oldu dün uzunca bi parca ip geldi ama böyle erimiş ip gibi degilde dügümü cözülmüş ip gibi uzunca geldi. ddiger dikişlerim hala duruyo anlamadım gitti. ilk dogumumda ipler böyle parcalanmış gibi düşmüştü ama bu ip normal dikiş ipi gibi. zaten dikiş atılırken ebe ipler yenilenmiş anlayamamıştı eriyen mi degil mi diye o yüzden 10 günde düşmezse gel alalım demişti. ama ben 10 gn sonra gittigimde benim ebem yoktu diger ebeye anlattım onlar yeni ipler gec düşer falan dedi ama kafam cok karıştı iyice rahatsız etmeye başladı.
Canim benimde 24.gun son kalanlarinda hepsi dustu.o gune kadar parca parca dustu.daha dogrusu onlarin duscegi yoktu ben banyo yaptiktan sonra yumusacik oluyordu biraz elleyip cekince geliveriyoardi dugumlu.dugumlu gibi.nedense bu sefer cok gec dustu ilkinde 1haftada pecetede gormustum dustuklerini.buseferkiler sert iplerdi misina ipi gibi sankikızlar dikiş ipleriniz ne zaman düştü. bide düşen ipler normal ip gibimi yoksa minik minik parcalanarak mı düştü. benim 20. gün oldu dün uzunca bi parca ip geldi ama böyle erimiş ip gibi degilde dügümü cözülmüş ip gibi uzunca geldi. ddiger dikişlerim hala duruyo anlamadım gitti. ilk dogumumda ipler böyle parcalanmış gibi düşmüştü ama bu ip normal dikiş ipi gibi. zaten dikiş atılırken ebe ipler yenilenmiş anlayamamıştı eriyen mi degil mi diye o yüzden 10 günde düşmezse gel alalım demişti. ama ben 10 gn sonra gittigimde benim ebem yoktu diger ebeye anlattım onlar yeni ipler gec düşer falan dedi ama kafam cok karıştı iyice rahatsız etmeye başladı.
Bizde rezene işe yarıyor şükür demek herkesin bünyesi farklı farklı bitkiler işe yarıyor.Kimyona da katiliyorum banada biri onerdi bir cezveye 2 tutam kimyon 1 tutam nane atiyorum demlenip iciyorum 2 buyuk su bardagi 2 gundur sutlerim ilk zmanlar gibi akiyorlar tshirtmdn hemde gaz sancisi ve kaka yapmasi duzeldi cok sukur.nurse harvey falan ise yaramadi bizde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?