2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kızlar merhaba

Dikiş konusunda benim de 25.gün. oki gündür acayip sızlıyor. Azcık bir ip kaldı gibi. Düşse diner mi bu aci acaba. Korkuyorum iltihap filan mı oldu diye.

Birde bugün kontrolümüz vardı. Bir haftada 130 kilo almış kızım. Dr 140 alması gerekirdi sınırda dedi. Her emzirmeden sonra mutlaka 15-20 dk dik tut dedi. Çünkü bebegim kusup duruyor. Bu haftada dikkat edeceğim aynı şekilde olursa ilaç başlayacağız dedi.

Sizde kilo alımı nasıldı ilk ay. Benim 25 gün de 600 gr almış çok üzüldüm

O iki saat naail odul gibi gelmistir sana kiyamam vaktinde deseler inanmazdim zamanin bu kadar kiymetli olacagini resmen dklari caliyoruz
Evet dogru ama dr.bana kizdi herkesin lafiyla mama verdim bu defa bebek kabız oldu ve durmuyor..senin sutun yeter dedi gerekirse sag ve icir ama mama verme dedi... bebegim 2 gundur kaka yapamiyor...ve cok sanci cekiyor. Yuzu mos mor oluyor aglamaktan

Emzik kullananlar birşey soracağım nasıl kullanıyorsunuz ben vermeye başladım ama uyurken her düştüğünde ağlıyor ve sürekli istiyor

Emzik kullananlar birşey soracağım nasıl kullanıyorsunuz ben vermeye başladım ama uyurken her düştüğünde ağlıyor ve sürekli istiyor
canim minik emzirme yastigi var bende emzige dayiyorum onu cok bastirmicak agzini yuzunu kapatmicak sekilde yine aticak oldu mu atiyor tabiki ama bir nebze ise yariyor

Kızlar bişe sorucaktm özellıkle 20-25gunluk bebeği olanlar.bebeğiniz göz takıbı yapıyor mu gulme başladı mı
Bazen bakıyor gibi ama daha öyle görmüyor 25 günlük bebeğim
canim minik emzirme yastigi var bende emzige dayiyorum onu cok bastirmicak agzini yuzunu kapatmicak sekilde yine aticak oldu mu atiyor tabiki ama bir nebze ise yariyor
bizimki sanki emzikle doğmuş sürekli ağzında istiyor oysa dünbir bugün iki yani uyutana kadar genalık bastı beni strese girdim. Bu sefer ben vicdani olarak onu kandırmış hissediyorum sanki

Kızlar acil yardım edin kafayı yiyeceğim. Son bir hafta 3-4 kere biberon ile mama verdim bebeğime. Ve şu an meme ile savaş halinde. Bağırmaya hatta ağlamaya başladı. Gazdan mi yoksa biberon isteğinden mi anlamadim. Ama çok üzülüyorum. Az önce sağdigim sütümü kasik ile verdim. Nasıl ne yapacağım bilmiyorum.

Kızlar bişe sorucaktm özellıkle 20-25gunluk bebeği olanlar.bebeğiniz göz takıbı yapıyor mu gulme başladı mı

Göz takibi yapiyor benimki bazen canım. Ama gülme işini anlamadım. Daha erken gibi geliyor bir taraftan. Ama bir taraftan da sabahları uyandığında ben onu severken gülücükler atıp duruyor. Bilmiyorum bilinçli mi gülüyor. Ama öyle ise çok güzel birşey o anları bir gelseydi

haklisin oyle hissetmekle canim ama ac olmasalar bile emme ic gudusu oldugu icin yapicak bisey yok zaten aciktigi zaman ya da seni istedigi zaman emzik falan hic fayda etmiyor her turlu istedigini aliyorlar benimki emiyor emiyor sonra kusuyor gene araniyor. cogu zaman emerken uyuya kaliyor doymuyor

canim sadece memedeyken mi boyle yapiyor? biberon ters cevirince akiyor mu?

Kozlar prima pişik yapıyor oğlumda başka ne kullansam
biz hastaneden eve gelince hafif isilik gibi oldu poposu bez değiştiği için. Açtığımda arada havalandırıyorum az açık bırakıyorum. Geçti sonra biz prima kullanıyoruz hala su anda birşey Yok.

bizdede emzikle sürekli emdiği için dün küstü emzik olunca galiba sürekli açım mı zannediyor anlamadım içimden emzik vermek gelmiyor. Ama bir yandan versem iyi olacak. Emzik sürekli ağzında istemesi hiç hoşuma gitmiyor

F flyu cnm molfix super bende ilk prima kullandim cisi kiyafete siDiriyordu cok kotuydu kalani ben kullandim hasta bezi niyetine hemen molfix aldim mukemmel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…