2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kesinlikle prima çokkötü çok sızdırıyor ve pişik yaptı oğlumda iki gündür huggies geçtim çok yumuşak yapısı sevdim tavsiye ederim

Ben memnunum primadan sızdırma yapmadı hiç pişikte olmadı bebiş

prima sonunda bitirdik gelen giden prima getirdi bizim de pisik oldu . sleppy aldirdim esime. o daha iyi. ben pisik kremi kullandım hiç faydasını görmedim. kantoron yağı pisige çok iyi geliyor haberiniz olsun kızlar iki gün her alt değiştirmeye kantoron yağı sürün pisikten eser kalmıyor

Kizlar acilen imdadima yetisin!!! Sütüm kuruyor eskiden 1 defadan 6 ölçek sagardım bol bol de emzirirdim gecen hafta kadının biri gözü tuttu bebeisi ertesi gün hic emziremedim sonraysa 3 ölcekten fazla gelmiyor ve cok ugrasmam lazim onu sagmak icin.. memeden de almiyor gunden beri cekiyor bisey gelmiyor... memeyi sıkınca sol taraftan süt gelmiyor eskiden fıskirirdi simdi sagmam lazim gelmesi icin sag taraftan ise cok az geliyor sıkınca ama yine yetersiz... ne yapsam canlanir o kadin geldikten sonra by durumu yasiyorum oncesi bol bol emerdi ve bende yedek sagardim...

Benimde aynısı oldu prima sızdırdı sonra komiliye geçtim şimdi sleepy kullanıyorum ve çok memnunum

Çocuğun poposu neyi severse artık.ben de primadan çok memnunum hiç sızdırma taşma yapmıyor bizde.
Ezan okunuyor ve biz iki saate yakındır ayaktayız.sonunda açtım ışığı oturuyoruz..faltaşı gibi gözlerle etrafı izliyor ana kucağında.eşimde fosur fosur uyuyor.adam sabah kalkıp işe gidecek ama şuan da uyuması beni sinir ediyor.

Bence sütün azalmıyordur bebeğin eskisinden daha çok emiyordur.bu süt olayı psikoloji ve beslenmeden başka bişeyden etkilenmez bence.çok kafana takmadan bol sıvı tüketip bebeğinin gözlerinin içine baka baka emzir onu.aylık yeteri kadar kilo alıyorsa sütün yetiyordur almıyorsa doktor zaten mama takviyesi yapar.

rezene çayı iç canım benim içtiğim gün sütum daha çok oluyor bir de bol su tuket 3 litre falan

Can'ım bol su ve tahin helvası çok süt yapıyor

Bizde prima care kullanıyoruz şimdiye kadar memnunuz açtığımda bazen havalandırıyorum.

Merhaba canım. Bebeğimin çocuk doktoru bana kuru maya önermişti. Ben bir defa sulandırıp içtim zorla ama tadı sürekli ağzıma geldi. Ben de mayayı ağzıma koyup üstüne su içiyorum ilaç içer gibi. Biraz faydası oldu gibi. Benim sütüm de çok az. Her emzirmeden sonra mutlaka mama veriyorum.

Ya kızlar benm bebeğimin yüzünde sivilce gibi şeyler var. İlk doğdugunda tek tğk vardı şimdi çoğaldı neden olabilir başına gelen varmı

Ya kızlar benm bebeğimin yüzünde sivilce gibi şeyler var. İlk doğdugunda tek tğk vardı şimdi çoğaldı neden olabilir başına gelen varmı
Benim kızımda da çıktı eve geldikten sonra yüzü komple nerdeyse oldu isilik gibi bolbol banyo yaptırım dr kendiliğinden geçer dedi ve geçtide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…